Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch*** in Zeist Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***

5,4

2 juni 2012

Bilderberg Kasteel

Beoordelingen Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***

Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA, Zeist
Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch scoort een 7,6 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch*** in Zeist, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch*** met andere accommodaties in Zeist.

30 beoordelingen over Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch***

5,4
zakelijk, Nov. 2011
"Prachtig met sfeervolle ruimtes,niet voor iedereen"
patstroo
17-11-2011 Prachtig kasteel dat is omgebouwd als hotel, met bijzondere sfeer.
Het personeel is zeer attent. Heerlijk eten (exclusief dus verwacht geen vol bord).

Pas wel op; als er een feest is zijn de algemene ruimtes verboden voor de hotelgasten. Je zult het in de avond met de kleine hotelkamer of een kleine ongezellige ruimte naast de keuken moeten doen.

met partner, 2011
"Prettig verblijf maar wisselende indruk"
Lindeman
23-10-2011 Ons tweedaags verblijf was prettig. De ligging van het hotel is mooi en met de fietsen die je kan huren, zit je zo in een prachtige omgeving.

Het personeel is over het algemeen vriendelijk. Alleen er zit veel verschil in deskundigheid. Een aantal medewerkers zijn zeer professioneel en klantgericht. Anderen lijken nog in een opleidingstraject te zitten (met name bediening) en maken wb de basisbeginselen van de horeca domme fouten en dat is jammer en verwacht je niet voor deze prijs en de uitstraling die het hotel heeft.

Het eten en de bediening in het restaurant was uitmuntend, daar valt werkelijk niets op aan te merken en het maakte veel goed. Prijzen voor drankjes zijn wel erg hoog. 6.- voor een biertje in de bar valt niet meer uit te leggen. Kamers zijn netjes, schoon en degelijk maar minder luxe dan verwacht. Al met al houden wij toch een goed gevoel over, fijne momenten beleefd en we komen hier misschien nog wel eens terug.

met partner, 2011
"Had het beter verwacht."
saskia
16-10-2011 Het ligt mooi maar wel flats dichtbij gelegen die je ook ziet liggen. Het personeel is heel vriendelijk en correct. De kamer die wij kregen was op zich mooi maar het tapijt was niet schoon, lag lelijk ook. Maar het ergste was dat wij een kamer boven de keuken kregen en uitkeken op een afvalcontainer/annex stalling van fietsen plaatsje. We hebben de hele middag in de herrie gezeten door het gebruik van die containers.Deuren die dichtvielen daar en keukenherrie. Door al die herrie heb ik nauwelijks geslapen en werd 's ochtends vroeg weer gewekt door het personeel wat ongetwijfeld hard aan het werk ging. Het eten in de bistro was zalig maar kreeg een bittere nasmaak van de rekening. Flesje water voor 6,50 euro en een biertje voor 5,75 euro...Mijn opmerking over de nachtelijke herrie en mijn slaaptekort daardoor daar kreeg ik een excuus voor [alsof ik daar nog wat aan heb] maar kreeg wel de vraag of ik het verder naar mijn zin had gehad. Terwijl ik kwam om uit te rusten met mijn man samen.

"Geen waar voor je geld"
Tanja H.
6-9-2011 We hadden hoge verwachtingen van Bilderberg, en we hadden ook nog voor een 'luxe' kamer gekozen.
Het viel allemaal flink tegen. Het personeel is allemaal heel erg aardig, dat wel, maar de meesten komen niet bekwaam en profesioneel over. Alsof je geholpen wordt door puppies.
De kamer is niet slecht, maar voldeed niet aan de verwachting van een 'luxe' kamer. Je hebt niet eens een koelkastje! Er stonden 2 stoelen, daarmee was het een zithoek. Verder kon ik er niks aan ontdekken wat de term 'luxe' verdiende?
het lijkt niet op de foto's die je ziet op de site, totaal niet..
Verder gingen er nog veel dingen mis, ik zal niet te lang uitwijden, maar wij gaan hier noooit meer naar toe, en ook zullen we niet gauw weer Bilderberg boeken...

"Prachtig hotel"
Iwan
16-8-2011 Zeer goede service, warme ontvangst. Erg prettig personeel.
Bedden uitstekend, badkamer standaardkamer erg krap.
Ontbijt a-la-carte erg goed en compleet!! Crement de Luxembourg een goede keuze.
Diner in De Saffraan erg smaakvol en gezellig. Wel zijn de wijnen wat duur geprijsd.
Drankjes in de bar echt te duur. 2,95 voor een kopje thee is echt niet OK.

Verder zeer zeker aan te bevelen!!

met partner, Mei 2011
"Leuk hotel in oude ambiance"
Karin
20-12-2011 Mooi hotel, zijn hier vorig jaar mei geweest. Een arrangement van 1 nacht met een 4 gangen diner met wijnarrangement. Vriendelijk personeel, zeker de sommelier is erg vakkundig en stelt je goed op je gemak als je nog geen ervaren wijnkenner bent zoals wij zijn. Lekker verrassingsmenu. Kamers zijn netjes, je slaapt niet in het kasteel zelf maar in een bijgebouw. Het ontbijt was ook goed, alleen jammer dat het geen ontbijtbuffet was.

met partner, Mei 2011
"Slordige service,slechte bediening,matig eten"
Annemieke
24-5-2011 Vriendelijk ontvangst maar de man achter de balie vroeg ons en creditcard garantie af te geven voor de kamers. Deze waren echter al betaald. Slordig.3 gangen menu viel erg tegen en de bediening was ronduit slecht. Meisje fluisterde, was absoluut niet te verstaan en was niet op de hoogte van het arrangement dat wij geboekt haden. Zij praatte enkel tegen mij en vroeg niets aan mijn tafelgenoot (mijn oma).SLECHT! Toen zij ook nog met een rekening kwam na het diner was de maat vol! Kamers waren prima, echter van slapen kwam het niet aangezien de kamers vreselijk gehorig zijn en de receptie niet bereikbaar was toen de overlast (lees:gillende Fransen op de gang en in hun kamer) te erg werd. Receptie zou 24 uur per dag bereikbaar zijn aangezien dit ook het nummer is voor noodgevallen...
Het ontbijt was prima en ook de bediening was op maandagochtend gelukkig anders.Het ontbijt maakte een beetje goed, maar we komen zeker NIET meer terug!

met partner, Sept. 2010
"Vriendelijk personeel"
mevr vandenanker
21-9-2010 je rook erg het riool op de kamer,vooral bij binnenkomst. (kamer40)

met vrienden, Aug. 2010
"We voelden ons echt jonkheren en jonkvrouwen"
Lidy Lowenthal
17-8-2010 Austerlitz arragenment - 2 dagen fietsen - het hotel is een fantische plek op aarde, jammer van het naastgelegen flatgebouw (doet afbreuk aan deze prachtige omgeving) We voelde gelijk een warme deken om ons heen, prima service, prijs/kwaliteit uitstekend, heerlijk diner, wijn en prima ontbijt. We kregen kamer 34 en 37 op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de omgeving. Grote , schone slaapkamer met uitstekende bedden. Zéér vriendelijk personeel door het héle hotel heen. Warm onthaal en incheck met tips en belangrijke informatie. Een plek om met plezier naar terug te gaan. We zullen dan maar zeggen: "tot ziens hotel Kerckenbosch". Wij voelde ons ons echt THUIS .... Via vvv fietrouteplanner kun je leuke fietstochten samenstellen ( de moeite waard!) Het hotel kent ook prachtige route's - vraag aan de balie het mooie informatieboekje.

"Geweldig hotel!"
Nelly en Piet
30-5-2010 We waren met familie twee dagen in dit hotel,heel goede service,diner was voortreffelijk,ook ontbijt was prima, mooie grote kamers, prachtige ruimtes en een heel sfeervolle ambiance, kortom een heel goed hotel!