Camping De Heigraaf**** in Woudenberg Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

receptie

Beoordelingen Camping De Heigraaf****

De Heygraeff 9, 3931 ML, Woudenberg
Camping De Heigraaf scoort een 7,5 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Heigraaf****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Heigraaf**** in Woudenberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping De Heigraaf**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Camping De Heigraaf**** met andere accommodaties in Woudenberg.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

77 beoordelingen over De Heigraaf****

6,7
6,6
met jonge kinderen, 2012
"Fijne camping"
josje
29-5-2012 Vooraan op de camping is ideaal. Je bent dan dicht bij de ingang, het meer, het bos, speeltuintjes, de winkel, de receptie, het restaurant en de dubbellekkerdekker (snackbus). Waarom klagen dat de weg naar achter zo lang en druk is. Vooraan is nog plaats genoeg! (indien je wel op tijd boekt) Vooraan op de camping zijn ook seizoensvelden (waar ook nog plekken vrij zijn) met veel kinderen.(vragen bij de receptie) Super gezellig! De kinderen houden elkaar bezig.Kortom! Gewoon doen! En als het in Nederland regent is het nergens leuk om te camperen.

met partner, Mei 2012
"Voor kleine kinderen zeker niet geschikt"
Stephanie
14-5-2012 Het is een MEGA camping, met zeer weinig faciliteiten !!!!
Alle speelplaatsen zijn sterk verouderd en liggen allemaal aan een doorgaande weg wat wel de A4 lijkt.
Auto's rijden af en aan met een behoorlijke vaart en er wordt niets aan gedaan.
Toiletgebouwen worden slecht schoongemaakt, uitermate slecht dat ze dan ook nog geld vragen voor warm water en douches.
Personeel in winkel en receptie erg onvriendelijk.
Eigenaar van de camping is erg op geld belust als je een kwartier eerder aankomt mag je bij betalen.
Kortom mensen hier niet boeken de 4 sterren van slecht onvriendelijk duur en gevaarlijk.
Wij komen hier nooit meer en willen anderen hier voor behoeden.
Nog 1 kleine opmerking na 1 kleine regenbui stond onze voortent Blank!!!
Slechte kampeervelden geen dreinage.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Geweldige camping"
Fam. Derks
9-5-2012 wat een heerlijke camping met mooie kampeerplekken. De kinderen hebben zich super vermaakt met alle andere kinderen van de camping. De velden zijn netjes en mooi vlak. Zelfs na een nacht regen was er geen plas op het veld te bekennen. De kinderen hebben in de week vakantie geen zwembad gemist, maar het zou het wel completer maken.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Heigraaf**** bij:

met jonge kinderen, Mei 2012
"Hele grote camping"
horst
5-5-2012 Camping ziet er erg verzorgd uit. Voor ons was hij echt te groot, langgerekt, je hebt echt een fiets nodig.
Personeel is echt heel vriendelijk.
Kampwinkel mooi groot.
Kindvriendelijk scoort heel goed, leuk recreatieprogramma.

Grootste minpunt is dat ze op geld belust zijn. Officieel mag je om 14.00 de camping op, wil je eerder komen dan moet je voor elk uur betalen.
Wij waren er om 10.45 en moesten 15 euro extra betalen.

Ook een minpunt is dat er geen bezoekersparkeerplaats is, alle auto's moeten de camping op. Kom je met twee auto's dan kost dit 20,- euro per week. Bezoekers betalen 3,- euro per dag.

WIj hebben wel een zwembad en een visvijvertje gemist, voor een camping van deze grote is dat bijna een must

met oudere kinderen, 2012
"Voor herhaling vatbaar"
Idol
17-1-2012 Voor de 3e keer op rij De Heigraaf geboekt. Kinderen(16, 13, 7) hebben het er reuze naar hun zin. Voor zowel pubers al jonge kinderen zijn er leuke activiteiten.
En als het weer een beetje meezit... kun je heerlijk wandelen, zwemmen en picknicken bij het Henschotermeer! Goede sanitaire voorzieningen en een positieve sfeer!

met oudere kinderen, 2012
"Een toffe gezinscamping"
Margo
12-1-2012 De camping is een goed onderhouden en gezellige camping. Vooral voor de kinderen is er veel te doen.De staanplaatsen met eigen tent zijn ruim te noemen. De toiletblokken worden goed verzorgd. Het is een camping die denkt aan de toekomst. Veel verbouwingen en renovatie. De omgeving bosrijk en het Henschotermeer binnen bereik. Met de fiets ben je snel waar je wezen wil. Het restaurant heeft een kleine leuke kaart, soms wordt er een thema aangekoppeld.(pannenkoekendag) en de patatbus. Voor de oudere jeugd is er sinds kort een jeugdhonk in de kelder . Voor een gesprek, drankje of een potje tafelvoetbal. Een semi-overdekte speelschuur voor de jongere kinderen. Personeel klantgericht.

met vrienden, 2012
"Fantastische plek!"
nathalie
6-1-2012 super gezellige camping schoon sanitair! lekkere frietjes in de dubbellekkerdekker!

met een groep, Sept. 2011
"Glamtenten niet echt glamoureus"
Rokus
7-10-2011 Wij hadden het 'geluk' de glamtenten te mogen gebruiken tijdens het kampeerweekend van onze kerkgemeenschap. Helaas vielen ze een beetje tegen. Twee stoelen voor een tent voor vijf mensen. Stapelbed was niet echt stabiel, het vijfde bed was een slecht opklapbed en de gordijnen om de compartimenten te vormen ontbraken in één tent. Eigenlijk ontbrak er ook een goede kraan. En een gaskachel is ook niet heel veilig, kan best een elektrische kachel zijn. Het enige echt glamoureuse was de hangmat voor iedere glamtent.
Bovendien waren de (overigens goede) toiletblokken best wel heel erg ver verwijderd van die glamtenten. Alleen jammer, dat je voor iedere douche toch wel vrij veel moest betalen (€ 0,50, voor een vaatwas € 0,10)
Voor de kinderen was het wel fantastisch op deze camping te verblijven, met als pluspunt de zeer goede luchtkussens. Het geluid van het 's morgens vroeg oppompen van die dingen hadden we er graag voor over.

"Drassig en nat"
de Vries
17-9-2011 Houdt u van een natte en drassige camping, dan zit u hier goed, gegarandeerd 5 cm water na iedere regenbui en het blijft ook nog dagen staan. Met kleine kinderen is het ronduit een ramp. Naar het Henschotermeer is het 2 km lopen, voorkleine kinderen niet te doen.
Als er groepen zijn kan je de toiletgebouwen niet in, alles is dan vies en bezet.

Springkussens zijn heel gevaarlijk en de speeltoestellen oude meuk.

met jonge kinderen, 2011
"Prima camping"
Corrie
13-8-2011 Wij hebben er 2 weken gestaan,dit jaar voor het eerst. Wij hebben het prima naar ons zin gehad, gezellig sfeertje. Bij de receptie was de een erg vriendelijk, de ander wat nors, maar over he algemeen wel goed.
Het recreatieteam was prima geregeld. Ik was er ook niet van op de hoogte dat alles met christelijk tintje was, dit staat volgens mij ook niet aangegeven op de site of de folder, maar ik had er ook geen moeite mee.
De tafeltennis tafels op de weg is aan de ene kant gevaarlijk, aan de andere kant zijn auto's hierdoor verplicht langzamer te rijden.
Sanitair vond ik prima, douche's zouden nieuwe kranen mogen...
Dat je voor douche en warm water moet betalen is een feit,maar staat overal aangegeven.
De plaatsen zijn 'zanderig' maar daar doe je weinig aan, die omgeving is 'zandgrond'.Niet prettig met veel regen... maar ja, wat is dan wel prettig.
Wij vonden het uiteindelijk een prima camping, vakantie geslaagd ondanks het 'wat mindere weer'

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende