Hotel Suites & Restaurant De Lokeend** in Vinkeveen Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Suites & Restaurant De Lokeend**

4,5

2 juni 2012

ons terras bij de suite

Beoordelingen Hotel Suites & Restaurant De Lokeend**

Groenlandsekade 61, 3645 BB, Vinkeveen
Hotel Suites & Restaurant De Lokeend scoort een 7,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Suites & Restaurant De Lokeend**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Suites & Restaurant De Lokeend** in Vinkeveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Suites & Restaurant De Lokeend** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Suites & Restaurant De Lokeend** met andere accommodaties in Vinkeveen.

9 beoordelingen over Suites & Restaurant De Lokeend**

4,5
met partner, Mei 2012
"Wij komen nog eens terug!"
Miriam
21-5-2012 Geweldige plek als je in het bezit bent van een auto!
Voor hetzelfde geld zaten we in een oud aftands kamertje in A'dam. Waar je dan ook nog handen vol geld kwijt zou zijn aan parkeergeld. Dit was 1000X beter: Auto parkeren bij CS Abcoude (5 minuten rijden+gratis!) en voor een paar eurotjes met de trein naar A'dam (5 min.). 's Avonds heerlijk relaxen in een ruim, net appartament waar het ondanks de nabijheid van de A2 en Schiphol, heerlijk rustg was. Ontbijt: niet erg uitgebreide keuze, maar voor onze smaak meer dan voldoende. Personeel: vriendelijk en behulpzaam.
Kortom: geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Een adres waar we zeker terugkomen voor een weekendje Amsterdam!

met partner, Apr. 2012
"Heerlijke acco met ruime kamers!"
Maartje
30-4-2012 Wij hebben het heerlijk gehad. Het zijn eigenlijk app. Woonkamer met aparte slaapkamer. Wifi aanwezig. Heerlijk gegeten. Jammer dat wij vanwege het weer niet lekker op het terras konden zitten. Hotel is rustig gelegen! Personeel is erg vriendelijk!

"Zeer gastvrij en uitstekende keuekn"
Karl
9-6-2011 zeer mooie ligging en heerlijk gegeten. Mooie wijnen en uitstekende gastvriendelijkheid

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Suites & Restaurant De Loke...

zakelijk, Apr. 2011
"Afzetters!!!!"
m.b
22-5-2011 heb dit hotel geboekt via een bookingssite. van de 4 gereserveerde kamers hebben we er 1 geannuleerd, op tijd! Bij aamkomst bleek dat ze 2 kamers hadden geannuleerd ipv 1. Maar geen probleem zij de eigenaar, dan krijgt u 2 suites met 2 slaapkamers. De prijs die ik uiteindelijk de volgende dag moest betalen voor de 2de suite, was een keer zo veel als de prijs die ik betaalde via de bookingssite, en dat ook nog eens omdat ze zelf een fout hadden gemaakt!! Om de situatie op te lossen o.i.d daar hadden ze geen oren naar. Afrekenen en vertrekken!! Wij voelde ons behoorlijk afgezet!!!

alleenreizend, Mrt. 2011
"Persoonlijke aandacht"
Van den Hout
15-3-2011 Een ding dat ik minder vind aan mijn werk is het vele reizen en het bezoeken van vele hotels. Bijna wekelijks moet ik in in de omgeving van Amsterdam 's nachts 'overblijven'. Na enkele jaren in de keten hotels 'gevangen' gezeten te hebben kwam ik dit hotel tegen. Persoonlijke aandacht, ontbijt op je kamer, diner op je kamer, rust, een eigenaar die niet iedere week hetzelfde riedeltje afloopt, voldoende parkeergelegenheid en 10 minuten rijden van Amsterdam. Voor de zakelijke gast die klaar is met het keten geweld DE oplossing.

met partner, Feb. 2009
"Laat je niet lokken"
Martinus Hulsberg
3-3-2009 Slechte schoonmaak, geen mogelijkheid een drankje te drinken, op zondag niemand aanwezig, zeer afgelegen aan een onooglijk weggetje, kapotte gordijnen, kortom ellende voor veel, heel veel geld.

"Prachtige kamers aan het water"
Hofmans
18-8-2008 Zeer modern ingerichte kamer; nieuw, schoon, netjes. Personeel zeer aardig en ontvankelijk. Het is een restaurant met slaapgelegenheid. Een kop koffie of een glas drinken in een ruimte is niet mogelijk, geen bar aanwezig. Ontbijt werd geserveerd in de hotelkamer; er was geen ontbijtzaal aanwezig. Ontbijt vonden wij karig voor de prijs van 35 euro.
Goed hotel om te slapen en te eten.

J.Jansen
13-4-2008 Een super charmant hotel aan de Vinkeveense plassen. Wij verbleven in een 2-persoonssuite met een terras aan het water. De suite is vrolijk ingericht en had een aparte woonkamer/slaapkamer. Het eten in het restaurant is fantastisch en de eigenaar is een echte gastheer. Niet al te goedkoop maar voor zo'n leuk hotel met maar 8 kamers zeker de moeite waard.

met partner, Mrt. 2008
J.Jansen
13-4-2008 Een klein, charmant hotel met maar 8 suites. Wij hadden een 2-persoons suite met aparte woonkamer en aparte slaapkamer en een heel leuk vlonder terras aan het water. Het is bijna een restaurant met kamers, want het eten was verrukkelijk. De eigenaar is een echte gastheer en de sfeer was heel warm en gezellig. Ook een heel leuk terras waar je in de zomer geweldig buiten kunt eten, was nu nog te koud.
al met al niet het goedkoopste hotel, maar wel een snoepje voor een bijzonder verblijf.