Hotel De Plashoeve* in Vinkeveen Nederland beoordelingen 3.0 | Zoover

de bedden

Beoordelingen Hotel De Plashoeve*

Baambrugse Zuwe 167, 3645 AG, Vinkeveen
Hotel De Plashoeve scoort een 3,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Plashoeve*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Plashoeve* in Vinkeveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel De Plashoeve* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel De Plashoeve* met andere accommodaties in Vinkeveen.

4 beoordelingen over De Plashoeve*

5,6
3,3
5,4
1,5
met vrienden, Mei 2012
"Hotel ziet er niet uit"
ebroers
20-5-2012 Dit hotel ligt perfect voor een evenement in de Arena. Maar de kamers zijn zeer slecht. Daar zit totaal geen luxe in. Maar dat wisten we want we waren vaker geweest. Alleen dit keer was het ontbijt ook veel minder, het brood was op en de croissantjes zagen er niet uit. Kortom wij wisten van de kamers maar de locatie en ontbijt maakten vorig keer alles goed. Nu viel ook het ontbijt tegen dus zullen wij hier niet snel meer komen.

alleenreizend, 2011
"De naam is goed gekozen"
Johan
19-10-2011 "De Plashoeve". Dat "Plas" slaat dus niet op het feit dat het aan een plas ligt, maar omdat de kamers er naar de urine stinken.

Receptie hebben ze niet, het is een buurtcafe met aangrenzend restaurant. Je kan er prima eten, niet bijzonder, maar een flinke hap voor weinig geld.
De kamers in het motel zijn echt heel erg slecht. Ze zijn oud, smerig, de TV werkt niet, het beddengoed voelt niet bepaald fris aan.
Kortom: Leuk voor Poolse vrachtwagenchauffeurs. Maar voor een ieder die een kwaliteit verwacht moet De Plashoeve maar even voorbij rijden.

zakelijk, Sept. 2011
"Absoluut het biitere einde!!!"
Carolina Stevens
21-9-2011 Mijn man en een vriend van ons stonden op de 50+ Beurs en zochten een betaalbaar hotel. Maanden van tevoren al de Plashoeve geboekt. Bij aankomst kregen de heren inderdaad beide een 1 pers. kamer maar.... de badkamerdeur was zo smal dat je er overdwars doorheen moest. De deuren moesten met geweld dicht of opengedaan worden, anders gingen ze niet open/dicht. Een biertje drinken in het cafégedeelte was bijna onmogelijk gezien de keiharde muziek, uit bittere noodzaak heeft mijn man zelfs zijn gehoorapparaat uit gedaan. I.v.m. de rust dan maar een plekje gezocht in het restaurent, maar dat was niet voor bierdrinkers bestemd, daar kon alleen gegeten worden!. Ontbijt besteld om 7.00 uur, kon echter slecht vanaf 8 uur de ontbijtruimte binnen, er werd geweigerd de deur te openen. Kortom, een misere zonder einde en niemand die iets met de klachten deed. Ga hier niet heer.!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Plashoeve* bij:

met partner, Juli 2009
"Nooit meer"
ilona
6-7-2009 Een oud motel voor weinig geld, je kunt dus ook niet veel verwachten.
Personeel is wel zeer vriendelijk, lokatie is super en een leuke bar, maar de kamers zien er niet uit!