Camping Boerderij Camping Demmerik in Vinkeveen Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderij Camping Demmerik

9,6

2 juni 2012

Camping Boerderij Camping Demmerik Vinkeveen

Beoordelingen Camping Boerderij Camping Demmerik

Demmeriksekade 25, 3645 AZ, Vinkeveen
Camping Boerderij Camping Demmerik scoort een 9,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderij Camping Demmerik? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderij Camping Demmerik in Vinkeveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Boerderij Camping Demmerik vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Camping Boerderij Camping Demmerik met andere accommodaties in Vinkeveen.

7 beoordelingen over Boerderij Camping Demmerik

9,6
met partner, Apr. 2012
"Een bezoek meer dan waard"
nero
30-4-2012 Na de Paasdagen een weekje doorgebracht op deze nette camping. Vriendelijke ontvangst. Mooie en ruime plaatsen op een open terrein.
Bij wind is alles goed vastzetten een vereiste! Super samitair. Prima uitvalsvasis om het Groene Hart te verkennen. Auto's parkeren op de parkingplaatsen.

"Geweldige plek voor een rustige overnachting"
Johan & Sanne
13-6-2011 Wat hebben wij genoten van onze overnachting op Camping Demmerik. Helaas zaten de twee hooiberghutten al vol, maar met ons eigen tentje is het ons ook erg goed bevallen. Zeer vriendelijke ontvangst, veel informatie over de omgeving in het tuinhuisje en zelfs een plek waar we onze wielrenfietsen veilig & droog konden stallen.
In de nacht wakker geworden van de kikkergeluiden en in de ochtend van de koeien, zelfs dat was helemaal niet erg...
Echt een aanrader als je even weg wilt uit alle drukte van werk/stad!

"Heerlijk schoon"
ronell
17-7-2011 Wat iedereen eigenlijk al schrijft: ontvangst is heel hartelijk, ruim, schoon, super sanitair zonder muntjes en zelf de temperatuur regelen. Mooi veld, wel open dus bij veel wind de spullen goed vast zetten. Overblijf ruimte waar heerlijke dropjes staan en waar je in een automaat koffie kunt kopen. Veel informatie en boekjes over uitstapjes. Ook een leuk fotoboek van de camping.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"(H)eerlijk kamperen bij een boerderij"
gerhard
5-5-2011 Familie van Eck bedankt ! Wij, twee senioren, hebben met kleinkinderen genoten van jullie boerderij en camping. Jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en aandacht voor boerderij en camping was een aangename ervaring. Fijn sanitair en geweldige ruime kampeerplaatsen. Ook hebben we het gewaardeerd dat de auto's op een centrale plaats geparkeerd moesten worden. Kleinzoon Menno zal nooit meer vergeten dat hij de geboorte van een stierkalf mocht meemaken. Een gebeurtenis waarbij "boer" Gijs hem intensief heeft betrokken. Wij hebben voor dergelijke campings maar één kwalificatie : "gauw weerkomm'n ".

met partner, Apr. 2011
"Geweldige camping in Het Groene Hart"
Hans en Desiree
12-4-2011 Wij hebben afgelopen weekend (09-11 april) op Demmerik gestaan met onze caravan. Echt een prachtig aangelegde en verzorgde camping met uitstekende faciliteiten in een mooi gebied voor wandelen en fietsen. De ontvangst door Jolanda en Gijs is aller hartelijkst en ook het zonnetje heeft heel erg haar best gedaan.
Echt een aanrader !!!

met partner, Juni 2010
"Prima uitvalbasis in de randstad"
carl en joke
30-8-2010 uitstekend sanitair, thermostaatkraan bij douches, geen muntjes
toilet met toiletpapier, toiletverfrisser, handdoek bij wastafel
alles keurig onderhouden
prima staanplaats voor caravan,
gescheiden inzameling afval
zeer mooie recreatieruimte, met uitgebreide documentatie over omgeving met gratis kopie wandel/ fiets route, ook aanwezig zijn t.v, dvd speler, koelkast, douwe egberts koffiezetcorner met heerlijke espresso (tegen betaling)
afwasplaats (wel overdekt niet binnen)met kokend heet water en afdruiprek ;) en handzeep met handdoek
i.o.m de boer kijkje achter de schermen van de boerderij
Wij HEBBEN GENOTEN

met partner, Apr. 2010
"Prachtige camping midden in een prachtige natuurl"
De Graaf
22-8-2010 Wij hebben hier nu verschillende weekenden doorgebracht en het is er echt geweldig. Beetje vlak dus wel wat wind maar mooie omgeving met veel water en weilanden. Sanitair ziet er verzorgd uit en er is een ruimte met de nodige informatie en koffie. Ook internet is verkrijgbaar op deze camping. Op het midden van de camping staan de nodige speeltoestellen voor kinderen. Ideaal voor een weekendje "onthaasten". En met een beetje geluk mag je met de eigenaren mee naar de boerderij om de koeien te melken of kalfjes te voeren.