Hotel Sandton Malie**** in Utrecht Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.090 bezoekers online
Home > Nederland > Utrecht > Utrecht > Hotel Sandton Malie****

Beoordelingen Hotel Sandton Malie****

-2  °C

10 februari 2012

6,3
Voorkant Sandton Malie Hotel

Hotel Sandton Malie scoort een 7,7 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sandton Malie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sandton Malie**** in Utrecht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Sandton Malie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Sandton Malie**** met andere accommodaties in Utrecht.

29 beoordelingen over Sandton Malie****

met partner, Nov. 2011
Goede service, goede ligging
Geert..
13-11-2011 Makkelijk bereikbaar vanaf snelweg, openbaar vervoer binnen handbereik. Wij werden vriendelijk ontvangen bij aankomst. Kamer was netjes en schoon, echter boven bij plafond badkamer zat spinnerag. Dit werd na melding direct opgelost. Tijdens het wachten kregen wij een gratis kop koffie van het huis. Zeer goede service, professioneel personeel.

Service van personeel zorgt voor heerlijk verblijf
Familie Beckers
23-8-2011 Bij aankomst snel geholpen door vriendelijke dame achter de balie. De kamer was niet zo groot, maar wel schoon en van alle gemakken voorzien. Badkamer modern en netjes. we misten wat handdoeken en wilden graag extra kussens. Dit werd keurig op de kamer gebracht.

Lokatie van het hotel is in een rustige buurt, ongeveer 15 min lopen van het centrum.
Met de fiets ben je er in 5 minuten. Parkeren kan met een parkeerkaart van het hotel voor 9,50 per dag en anders kan je redelijk dichtbij parkeren in de zone waar de tarieven niet zo hoog zijn en je tot 21:00 uur betaald.

Ontbijtbuffet was prima. Vers brood, voldoende beleg en heerlijke koffie!

Het personeel doet zijn uiterste best om de gasten het naar de zin te maken. Ze reageren geinteresseerd en zijn zeer behulpzaam. Hierdoor erg welkom gevoel.

Wij verblijven regelmatig in 4* hotels en deze zijn vaak killer en zakelijker qua klantgerichtheid en sfeer.

Het Malie Hotel: Een absolute aanrader!!

Hotel met allure.
B_W
12-8-2011 Charmant, knus hotel met zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Ontbijt was heerlijk en zag er allemaal netjes uit. Centrum was ongeveer 10-15 minuutjes lopen, goed te doen. Vond het echt een aanrader.

met partner, 2011
Prima startpunt Utrecht
Ernst en Maria
10-8-2011 Het is een fijn hotel, met goede kamers, prima ontbijt met vooral zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Ideaal voor een paar dagen Utrecht. Binnen een kwartier ben je te voet in de binnenstad van Utrecht. En de auto kun je bij het Hotel laten staan. Je krijgt dan een parkeerkaart voor € 9,50 per dag. Veel goedkoper dan op een andere manier parkeren. Kortom: een aanrader

zakelijk, Mrt. 2011
Knus verblijf
estiksma
20-4-2011 Ondanks dat er veel hotels dicht bij het station zijn, heb ik gekozen voor de charme van dit hotel en de ligging hiervan. De charme die het hotel uitstraalt, voelt erg prettig. Ook al is het hotel aan onderhoud onderhevig, het blijft een elegant hotel. Kamers kunnen zeker wel wat gemoderniseerd worden. Hotel Pillows van hetzelfde hotelketen Sandton, ziet er perfect uit. Dat hotel is haar sterren waardig. Sandton Malie, belooft een uitdaging, maar dat is dit hotel meer dan waard! Dan zou men de prijs ook terecht kunnen verhogen. De ontbijtzaal voelt prettig en licht aan. Je voelt je er thuis. Het ontbijt is "typisch Nederlands" niet Internationaal. [ Not a International Breakfast, but typical Dutch ] Maar zelf vind ik dit juist bij het hotel passen een pluspunt. Heel veel soorten hagelslag, jam, kaas, vlees etc. De entree voelt een beetje benauwt aan door de hoeveelheid stoelen die opgepropt bij elkaar staan. Het hotel heeft "nog niet" de allure van 4 sterren.

met oudere kinderen, Feb. 2011
Geen aanrader
nelleke ham
23-2-2011 De kamer is heel klein, badkamer stroomt over en ruikt heel erg naar riool. Het ontbijt is uitermate matig te noemen.
Verder straalt dit hotel vergane glorie uit.

met vrienden, Jan. 2011
Prima hotel voor een stedentrip!
jacoenjenneke
30-1-2011 Pluspunten: - ligging, - vriendelijkheid personeel, - schoonmaak kamer, - kamer zelf, nr. 231(zeker na het lezen van de recensies alhier!)
minpunten: - té zachte bedden, - ontbijt(en dan met name vanwege vriendelijkheid personeel, het aanvullen van, en de keuze in de verschillende producten) --> prima koffie overigens!
General Manager Loukje Last, 11-3-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer, mevrouw, Wij willen u hartelijk danken voor uw positieve feedback! Dit waarderen wij zeer. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in het Sandton Malie Hotel of een van de andere parels uit de collectie. Met vriendelijke groet, Loukje Last General Manager

met partner, Jan. 2011
Erg klein en waarom is het een vier sterren.
Ligtenbarg
23-1-2011 Kamers zijn erg klein en zeker toe aan een renovatie. Spiegel badkamer kapot. Bedompen sfeer;
Ontbijt in twee shifts met als reden dat ze dan beter kunnen bij vullen, maar dat gebeurde niet. Croissants waren van een dag eerder.
Gebouw is erg mooi. Lokatie is ook erg goed.
Wat ik niet begrijp is waarom het hotel vier sterren heeft. De kamer is max 3 sterren.
De prijs tov kwaliteit is meer dan goed.
General Manager Het Sandton Malie Hotel Team, 30-1-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer Ligtenbarg, Wij willen u hartelijk danken voor uw beoordeling op Zoover.nl. Dit is uiterst behulpzaam voor onze potentiële gasten. Wij betreuren het echter ten zeerste dat u de kamer beoordeeld met een 1. Uiteraard staat het u vrij uw mening te geven, maar een 1 staat niet in verhouding tot hetgeen geboden is. Dit zou inhouden dat de kamer absoluut niet te verhuren is. Dit is pertinent niet het geval. U heeft via een veiling een Standaard kamer geboekt. Dit kamertype voldoet aan de internationale standaard voor een vier sterren hotelkamer met alle faciliteiten van dien. De kwalificatie eisen voor onze sterren zijn streng en elk jaar slagen wij weer met vlag en wimpel voor deze eisen. Graag verzoeken wij u een volgende keer bij de receptie aan te geven dat de kamer niet naar wens is. In dit geval hadden wij tijdens uw verblijf u een kamer naar wens kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Het Sandton Malie Hotel Team

met partner, Dec. 2010
Goed voor kort verblijf
m
12-12-2010 kamers waren goed alleen een kleine badkamer
Er was zo weinig plaats dat de deur niet helemaal open kon,het ging maar net .
onbijt was goed
mooie ligging, vriendelijk personeel.

met vrienden, Okt. 2010
Perfect hotel op perfecte locatie!
Annouck
12-10-2010 Mooi hotel in een prachtig pand. Locatie is top, in een rustige straat maar toch maar 10 minuten verwijderd van de "drukte". We hadden een mooie kamer met een geweldig balkon. Personeel ook erg vriendelijke, ontbijt werd verdeeld in 2 sessies waardoor er plaats genoeg was en we rustig konden ontbijten. Zeker voor herhaling vatbaar!

6,3

zakelijk (1)