Hotel Parkhotel*** in Utrecht Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.356 bezoekers online
Home > Nederland > Utrecht > Utrecht > Hotel Parkhotel***

Beoordelingen Hotel Parkhotel***

-2  °C

10 februari 2012

9,7
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Parkhotel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Parkhotel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Parkhotel*** in Utrecht, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Parkhotel*** met andere accommodaties in Utrecht.

2 beoordelingen over Parkhotel***

zakelijk, Mei 2011
Fantastisch hotel
Danielle
9-6-2011 Het hotel is zeer centraal gelegen, zeer vriendelijke en goede service.
Perfect voor als je 2 nachten in centraal Utrecht moet logeren voor werk.

Ilona
6-2-2005 Hier heb ik een paar keer geslapen omdat ik voor mijn werk op cursus moest. Wat een ouwe zooi, zeg! De stopcontacten hingen los aan de muur! De meeste kamers hebben douche en toilet. Alleen jammer dat dit niet zo goed is aangelegd: als je de wc doortrok begon het behoorlijk te stinken uit het douche-putje. Je kunt merken dat dit hotel wordt gerund door een wat oudere vrouw die niet meer zo goed ter been is.
Het ontbijt is inbegrepen, maar het zijn maar wat ouwe boterhammen. Het hele hotel hangt ook vol met versieringen van plastic bloemen die onder het stof zitten.
Bovendien was het beddengoed ook niet al te proper.
Na de 3e keer hier te hebben overnacht heb ik tegen mijn manager gezegd dat ik hier niet meer blijf slapen, je zult verdorie omkomen bij een brand, gezien die loshangende stopcontacten!

9,7

zakelijk (1)