Hotel Park Plaza Utrecht**** in Utrecht Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.624 bezoekers online
Home > Nederland > Utrecht > Utrecht > Hotel Park Plaza Utrecht****

Beoordelingen Hotel Park Plaza Utrecht****

30 januari 2012

6,7
Buitenaanzicht Park Plaza Utrecht

Hotel Park Plaza Utrecht scoort een 7,7 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Park Plaza Utrecht****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Park Plaza Utrecht**** in Utrecht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Park Plaza Utrecht**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Park Plaza Utrecht**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Park Plaza Utrecht**** met andere accommodaties in Utrecht.

28 beoordelingen over Park Plaza Utrecht****

met partner, Dec. 2011
Prima hotel voor een nachtje
Sharon
12-12-2011 Park plaza utrecht is een groot hotel, niet echt de sfeer dus van een gemoedelijk familie hotel! Afgezien daarvan was eigenlijk alles top, ruime kamer met een prima badkamer (bad met douche erboven). Alles schoon en netjes. Prima bed, heb er prima geslapen, geen last gehad van de treinen! Het ontbijt was zeer uitgebreid, roerei, spek, witte bonen in tomatensaus en worstjes! Maar ook gekookt ei, vele soorten hartig en zoet beleg. Veel soorten cornflake achtige dingen en veel soorten brood en bolletjes! Enige minpuntje wachtrij bij koffie/thee apparaat. Zeer vriendelijk personeel! Ligging dichtbij hoog catherijne. Parkeerplaats aanwezig, kostte wel €10 per dag! Al met al prima verblijf!

met partner, Nov. 2011
Ideaal uitgangspunt weekendje Utrecht
Bert
27-11-2011 Bij het CS gelegen hotel met eigen parkeergelegenheid. Je bent zo in het centrum, bij Hoog Catharijne of het Beatrixtheater.

Je merkt helemaal niets van het (trein-)verkeer!

Heerlijk
Jan Hoogersma
16-8-2011 Perfecte ligging, super uitgebreid ontbijt niet goedkoop maar wel erg goed.Tijdens het diner vlakbij de bar gezeten waardoor we een prettig contact hadden met het personeel.Eten was heerlijk! Groetjes Jan en Elsemieke

met partner, Feb. 2011
Voor ons niet meer
ingrid
14-2-2011 Eerst een standaard kamer, maar de badkamer was echt uit de tijd.
Toen omgeboekt naar Executive en nog steeds geen bad.
Verder nette kamer met idd mooie tv en kleurstellingen!
Bed vond ik niet bijzonder; had s'ochtends last van mijn rug.
We hadden een late out check, maar de schoonmaak en de receptie waren niet op de hoogte. Met als gevolg dat de schoonmaak (zonder te kloppen) binnenkwam en de recepte belde waarom we nog niet waren uitgecheckt. Toen wij hadden verteld wat we hadden geboekt wat het ok!

Ontbijt was ruimschoots, maar het brood was niet vers. En dat vind ik jammer. Het brood is wel erg belangrijk bij het ontbijt!!!!
Hotel Manager Jenny Noz, Hotel Manager, Park Plaza Utrecht, 17-2-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw, graag willen wij u hartelijk danken voor uw reactie op uw verblijf. Dit helpt ons alert te blijven op onze services. Het spijt ons te vernemen dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen waarvoor onze excuses. Wij zullen uw opmerkingen nader bekijken en er alles aan doen om dit te verbeteren. Nogmaals onze excuses en wij kijken ernaar uit om u toch weer te mogen begroeten in ons hotel. Met vriendelijke groet,

met partner, Jan. 2011
Heel fijn hotel
Cindy
12-1-2011 Heel fijn hotel.
Uitstekende uitvalsbasis voor een shopweekendje of theaterweekend zoals wij gedaan hebben.
Hotel ligt letterlijk om de hoek bij de uitgang van het station, terwijl als je kijkt naar plattegronden op internet het een stuk verder weg lijkt te liggen.
Wij hadden een superiour room, deze verschilt niet veel van de standaard kamer, maar is wel lekker ruim, netjes, schon, fijne ruime badkamer met groot ligbad en verwarmingslamp! goed bed en fijne extra faciliteiten, paraplu's, tv koffie thee faciliteiten.
Vriendelijke personeel zowel aan de receptie, bar als bij t ontbijt.
ontbijt was gioed, was ruimschoots keuze in diverse brood/broodjes beleg e.d.

zeker voor hethaling vatbaar !!

Goed hotel,uitstekende ligging.
Astrid van Dijk-Har...
13-12-2010 Goed hotel, uitstekende ligging.
We hadden een executive kamer geboekt, maar zag weinig verschil met een doorsnee kamer.
De beloofde inloop douche, en extra luxe heb ik niet gezien.
Kamer verder goed,een prima bed en mooie t.v.
De broodjes bij het ontbijt hadden verser kunnen zijn.Verder volop keus.
De musical We will rock you is SUPER.

zakelijk, Sept. 2010
Zeer centrale ligging
W.G. Haverkamp
26-9-2010 Het hotel is vlakbij het Centraal Station en de binnenstad gelegen.
De kamers waren ruim van opzet.
Een erg groot nadeel vond ik dat er geen ramen geopend konden worden in de kamer. (wel airco aanwezig)
Het ontbijt was zeer uitgebreid, heerlijke broodjes en veel vers fruit.

zakelijk, Juni 2010
Zeer goed hotel met vakbekwaam personeel
Karel Visser
1-8-2010 Onlang hier 2 nachten verbleven en ik kan niet anders zeggen dat een fijne plek. Nette kamer, ontbijt zeer uitgebreid, Wel aan de prijzige kant.
Heel leuk personeel. 1 minpunt is dat de treinen te horen zijn. Dus voor mij de volgende keer een kamer aan de andere kant

met partner, Mrt. 2010
Locatie praktisch, verder geen aanrader.
Marjan
29-3-2010 Park Plaza Utrecht is een prima hotel als je "op doorreis bent". Locatie is ideaal, dichtbij het station, maar niet gezellig.
Wij vonden het net niet 4-sterren waardig. Er was teveel mis in onze kamer: minibar was niet bijgevuld, flesje bodylotion was half leeg, lampjes boven het bed deden het niet en men was vergeten om het beloofde citypack voor ons klaar te leggen.
De ramen kunnen niet open, daardoor een erg warme kamer. Gelukkig deed de airco het wel! Ontbijt was overigens uitstekend!

zakelijk, Jan. 2010
Weinig sfeervol, verder prima
Martin
19-1-2010 Eén nachtje geslapen (zakelijk); ligging t.o.v. Jaarbeurs, station en het centrum is goed, alles te lopen. Het hotel zelf vind ik geen 4 sterren waard, de kamers zijn verouderd (wel ruim) en voor 99 per nacht niet goedkoop. De bar beneden is wel modern, maar ook duur. Verder prima, maar ik zou er geen weekend gaan zitten.

6,7

zakelijk (3)