99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.328 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Utrecht > Utrecht > Hotel Grand Hotel Karel V*****

Beoordelingen Grand Hotel Karel V*****

20 maart 2010

9,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Hotel Karel V*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Hotel Karel V***** in Utrecht, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grand Hotel Karel V***** bij:

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen van Grand Hotel Karel V*****

NL (42)

9,5

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (16)
Fam. met jonge kinderen (1)
Vrienden (1)
Met partner, Jan. 2010 Maarten, 14-1-2010
Superieur 5 sterren hotel
Hier is aan alles gedacht en klopt echt alles en dus is dit heel mooie en op een fantastische plek gelegen hotel zijn (doordeweeks) hoge prijs meer dan waard :-)

Met partner, Okt. 2009 tbeckeringh, 2-11-2009
Algemene indruk
Geweldig hotel op goede locatie
Afgelopen weekend zijn we heerlijk verwend in dit hotel. Een zeer complete en ruime kamer (in de nieuwe vleugel). Deze lag echter op de begane grond, met openslaande deuren naar buiten. Dat was 's nachts wat minder, omdat onze buren besloten buiten te gaan roken en kletsen, terwijl wij wilden slapen. Dit was echter het enige minpunt. Wat een schitterend hotel, een kleine oase recht in de binnenstad van Utrecht!

Met partner, Sept. 2009 Droste, 15-9-2009
super!
Mooi hotel. Perfecte ligging (in het centrum). Mooie binnenplaats. Mooie tuin. Nette kamers. Schoon. Vriendelijk personeel.
Echt een aanrader! Wij komen hier zeker nog terug!

Met partner, Juli 2009 m. marcelissen, 29-8-2009
Algemene indruk
echt een aanrader voor een gezellig weekend
Hotel is gelegen op een unieke lokatie. Kamers zijn zeer ruim, en voorzien van een zeer complete badkamer. Werkelijk niets op aan te merken. Als je de poort van het hotel uitloopt kom je al in de winkelstraat uit. Ontbijt was geweldig. Kom hiet zeker nog eens terug.

Met partner, Aug. 2009 rappekapper, 23-8-2009
GEWELDIG
Het kost wat meer dan een gemiddeld hotel, maar dat is het dan dubbel en dwars waard. Liever 1 keer hier eten dan 3 keer naar de chinees.
Kamers (wij hadden een deluxe, split-level kamer) zijn ruim en van alle gemakken voorzien. 2 flatscreens, prima bed, internet, ruime badkamer.
Personeel is zeer beleefd en attent. We waren eerst bang dat underdressed zouden zijn, maar overdreven net is niet nodig.

Wij komen zeker, als we weer gespaard hebben, terug.

Met partner, Juni 2009 Judith, 18-6-2009
Van harte aanbevolen!!
We zouden een nacht in dit hotel verblijven maar toen we aankwamen en zagen hoe mooi het was, hebben we direct een nacht bijgeboekt.
Prachtige kamer, heel aardig personeel, geen opgeklopte of te sjieke sfeer. We voelden ons er erg prettig.
Het ontbijt was super, prachtige tuin en heerlijk dat je zo vanuit de rust rond het hotel de stad inloopt.
We kunnen dit hotel ieder van harte aanbevelen!

Met partner, onbekend sanne, 18-6-2009
Echt een aanrader!
Geweldig karakteristiek hotel midden in het centrum van Utrecht. Een aanrader is om een ochtend of middag gebruik te maken van het welness center en het te combineren met een heerlijke lichaamsscrub en massage via Kristel! Hotelkamer was super de luxe, ontbijt was prima, personeel was vriendelijk! Al met al een prima weekend gehad waarbij we heerlijk de stad hebben ontdekt, geshopt, restaurantjes hebben bezocht en hebben genoten van Karel V!!!!

Met partner, Sept. 2007 Mohamed laukili, 10-1-2009
Fantastische hotel
De hotel is een prachtig verblijf als je op vakantie bent.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2008 Familie Klugt-Sanders, 2-1-2009
Koninklijke verwennerij
Het Karel V hotel in Utrecht is een super hotel, waar je je echt wordt verwend. De kamers zijn super, de bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk zijn ook de sauna, stoombad en zwembaden. Niet groot, maar genoeg om te genieten. Ook met kleine kinderen is het goed te doen! Ze hebben goede bedjes en aankleedkussens, die netjes op de kamer in orde zijn gemaakt. Ook zijn er kinderstoelen beschikbaar. Dus echt de moeite waard! Het maakt je bezoek aan utrecht zeker onvergetelijk!!!!

Met partner, onbekend Frank, 30-11-2008
Geweldig!
Prima hotel. Vlak bij het centrum van de stad. Zeer servicegericht personeel. Prima kamer in de Romeinse vleugel. Apart toilet. Bad met aparte douche. Perfect ingericht. Mooi zwembad en bubbelbad met gratis drankjes. Prima gegeten in de brasserie met uitzicht op de keuken. Champagne-ontbijt met een wel heel ruime keus. Aanrader!

1 2 3 4 5 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?