Vraag & Antwoord Utrecht

Sfeer

27 mei 2013

Utrecht
Vraag & Antwoord Utrecht

Wat is het telefoonnumer (0 reacties)
Hammam Utrecht
cor
3-5-2012
Ik wil graag weten wat jullie telefoonnummer is,want we willen een keer langs komen. Ik hoop zo snel mogelijk iets van jullie te horen. Bijvoorbaat Dank Cor

openingstijd van de hammam (0 reacties)
Hammam Utrecht
Carmen
16-8-2010
Ik ben woonachtig in Groningen en wil de hamman bezoeken. Graag bericht. B.v.d.

Lekker eten in Utrecht (2 reacties)
Virgil
29-4-2010
Wie weet waar je lekker kunt eten in Utrecht? Ben al een paar keer bij de Kust geweest, maar wil wel eens wat anders proberen.

Bart
6-1-2011
Zelf vind ik restaurant 'le passant' aan het Vredenburgplein een echte aanrader! Gezellig, knus en mogelijkheid tot goedkope menu's. Verder heb ik heerlijk gegeten in restaurant Boslust in de Mariastraat! Eet smakelijk =)

virgil
7-1-2011
bart, bedankt voor je tips!

met de auto of trein (3 reacties)
Bed and Breakfast Van Haver tot Gracht
Marije
27-2-2010
Hallo, wij (mijn moeder en ik) komen volgende week een nachtje maar twijfelen of we met de auto zullen gaan of met de trein. Is er in de buurt gemakkelijk parkeer gelegenheid te vinden of wordt het aangeraden met de trein te gaan??? Groeten Marije Bol

Virgil
28-2-2010
Je kunt wel betaald parkeren verschillende overdekte garages, hou er wel rekening mee dat dat je minstens 2 euro per uur gaat kosten of je kunt misschien een dagkaart kopen. Als je niet van plan bent het centrum van Utrecht uit te gaan zou ik lekker met de trein komen :)

Ton
28-2-2010
Meest centraal gelegen parkeergarage is Jaarbeursplein. Uurtarief is € 2,40, dagtarief € 24,00.

Bart
6-1-2011
Mocht je met de trein naar Utrecht gaan dan is de wandeling naar de gracht niet ver. Je loopt door Hoogh Catherijne naar het Vredenburgplein, vanaf daar hoef je maar één winkelblok door te steken en je bent er al! Alleen wanneer je slecht ter been bent en het een gedoe is met de trein te reizen zou ik met de auto komen. Parkeerkosten lopen al snel flink op.. Veel plezier in Utrecht m'n stadje

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?