Vakantiepark Het Jachthuis in Soesterberg Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Vakantiepark Het Jachthuis Soesterberg

Beoordelingen Vakantiepark Het Jachthuis

Amersfoortsestraat 126, 3769 AN, Soesterberg
Vakantiepark Het Jachthuis scoort een 8,7 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Het Jachthuis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Het Jachthuis in Soesterberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Vakantiepark Het Jachthuis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Vakantiepark Het Jachthuis met andere accommodaties in Soesterberg.

15 beoordelingen over Het Jachthuis

met partner, Jan. 2012
"Vakantie bij Jaap en Greetje"
Bert & Floor Versch...
Onderkomens
13-1-2012 Wat een heerlijk oord midden in de bossen. Zeer gastvrij en nog nooit zo'n schoon en onderhouden bungalow gezien. Zeer centraal gelegen met op 5 autominuten de gezellige stad Amersfoort. We hebben er 3 weken vertoefd en komen er zeker weer snel terug.
Bert en Floor Verschoor

met partner, Okt. 2011
"Fantastische accomodatie"
H.J.M. de Vries van...
Onderkomens
1-11-2011 Onze keuken werd verbouwd, waardoor wij ons huis niet konden bewonen. De bungalow in het "jachthuis"was een oplossing. Prachtig gelegen, veel comfort, smaakvol ingericht. Een aanrader voor iemand die in een verbouwing zit of een weekje rust verlangt in een luxe omgeving

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Keurig en goed verzorgd! super omgeving!"
Har en An
Onderkomens
14-8-2011 wij zijn een week geweest in bungalowpark Het Jachthuis,wij hebben hier een fijne vakantie gehad ondanks het mindere weer! wij werden bij aankomst heel hartelijk ontvangen door de eigenaar!
het huisje was keurig netjes en schoon. en gelegen in een hele mooie omgeving!
dit park is echt een aanrader om een leuke vakantie te hebben het hele jaar door!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Het Jachthuis bij:

"Prachtige bungalows in het bos"
Geertje
Onderkomens
9-8-2011 Wij hebben vijf weken een huisje (verkleinwoord is eigenlijk niet nodig, bungalow heeft oppervlakte van 110m2) gehuurd op dit kleinschalige en mooie vakantiepark in de bossen van Soesterberg. Bungalows zijn heel goed en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien: vaatwasser, bubbelbad, boxspringbedden. Door de grote ramen waan je je binnen buiten. Staff is erg vriendelijk en behulpzaam. Kinderen hebben genoten van het buitenspelen in het bos en hebben veel gespeeld met de andere kinderen op het park. Heerlijk kunnen wandelen met de honden in het bos. Door de slimme constructie van de bungalow zijn de slaapkamers altijd koel: die zitten in het sousterrain. Restaurantjes, prachtige bosbad Amersfoort en Sauna Soesterberg in directe omgeving. Absolute aanrader!

met partner, Nov. 2009
"Top-klasse bungalow: absolute aanrader!!"
C&G Schot
Onderkomens
10-11-2009 Hoewel we hier in onze Top-klasse bungalow nu nog een paar dagen zitten, kunnen we nu al zeggen dat we een heerlijke week (gehad) hebben en dat het een geweldig rustig en keurig net park(je) is. Prachtige ligging, van de weg hoor je niets, het bos in de achtertuin. De mensen van het park zijn bijzonder aardig en netjes, service is prima!Fietsen in de omgeving is heerlijk, veel fietspaden, en je zit ook snel in Soest, Amersfoort, Soesterberg etc. In de zomer heb je hier vast een super-koele slaapkamer, want die zijn beneden, onder begane-grond-niveau. Gaan we vast nog eens uitproberen! Ook onze hond is van harte welkom en je wandelt zo van het park het bos in. Toppertje dus!

met partner, Juli 2009
"Zeker de moeite waard !"
Gertje
Onderkomens
3-8-2009 Wij hebben een midweek in een topklasse-bungalow doorgebracht en alles was met recht TOP !
Behulpzame eigenaar, keurig verzorgde bungalow, leuke omgeving !
Wij gaan zeker nog een keer terug !!!

met vrienden, Mei 2009
"Prachtige plek !"
Marcel
Onderkomens
3-6-2009 Dit is ee toplocatie. Lekker rustig in de natuur en vlakbij Amersfoort, Utrrecht enz ! Een aanrader ! En geen enkel vliegtuig gehoord. Vliegveld is gesloten

met partner, Mei 2009
"Mooie plek, dicht bij Amersfoort en Utrecht."
Ricky D'Hollosy
Onderkomens
27-5-2009 Wij hebben het geweldig gehad met vriendelijke mensen. De accomodatie is luxe en comfortabel.

met vrienden, Apr. 2009
"Heerlijke rust en fijne mensen !"
Paul
Onderkomens
2-6-2009 Heerlijke plek om tot rust te komen. Zeker voor 50+ op... Ruimte, bossen, alle grote plaatsen dichtbij.. Dus ook alle horeca aangelegenheden ! Genoeg mogelijkheden voor mensen die zelf niet willen koken etc, maar willen genieten van top maaltijden die desnoods netjes worden bezorgd. Natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken; Konijntjes en allerlei andere "bosbeesten" huppelen om je heen. Ontzettend vriendelijk personeel ! De website laat zien wat er wordt aangeboden (in feite twee prijsklassen)... Op website geplaatste foto's komen overeen met de werkelijkheid (zelf kunnen controleren). En helemaal niets "gedateerd". Je krijgt wat je ziet ! En wanneer je dan nog klachten mocht hebben : meteen naar de receptie lopen en vertellen. Ik weet zeker dat het terstond wordt opgelost. Maar niet zo laf achteraf lopen te klagen svp.
Top locatie; top accommodatie; vriendelijke mensen... snel weer tot ziens !! En : vliegveld Soesterberg is niet meer. Dus ook geen geklaag over vliegtuig heriie s

met partner, Apr. 2009
"Niet doen!"
J. Kok
Onderkomens
8-5-2009 Wij logeerden een weekend in een verouderd huisje. Er stond aftands meubilair, het sanitair verkeerde in slechte staat. Op zondag ging de wc behoorlijk lekken, toen zijn we maar weggegaan.
We hadden hevig spijt van deze keuze! Voor dit geld zijn er veel betere keuzes mogelijk!