Hotel 'T Paviljoen**** in Rhenen Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.627 bezoekers online
Home > Nederland > Utrecht > Rhenen > Hotel 'T Paviljoen****

Beoordelingen Hotel 'T Paviljoen****

-2  °C

10 februari 2012

6,1
6,5
Voorkant Hotel

Hotel 'T Paviljoen scoort een 7,3 uit 10, op basis van 256 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel 'T Paviljoen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel 'T Paviljoen**** in Rhenen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 156 vakantiefoto's van Hotel 'T Paviljoen**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel 'T Paviljoen**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel 'T Paviljoen**** met andere accommodaties in Rhenen.

254 beoordelingen over 'T Paviljoen****

met partner, Feb. 2012
Goed hotel in een prachtige omgeving
willempie
6-2-2012 We hebben hier één nachtje verbleven, tussen sauna (Veenendaal) en dierentuin in. Geweldige ligging, prima parkeerplekken, mooie kamer, wel wat gehorig, maar helaas geldt dat voor vele hotels. Oordoppen zijn een aanrader, nergens verder meer last van gehad. Mooie douche, prima onderhouden, zelfs koelkast op de kamer (we hadden zelf wat drankjes meegenomen). Lekkere bedden, en heel goed ontbijt. Fijn personeel, erg meedenkend en servicegericht.

Wij gaan niet meer terug
Hennie
30-1-2012 We hadden 'n zeer kleine verouderde (bad)kamer, die ook nog erg gehorig bleek. Het restaurant is goed, maar geen reden om nog terug te gaan.

Geweldig hotel
elsschets54
31-1-2012 afgelopen zaterdag dd 28 januari in het hotel geweest, een heerlijk hotel met een prachtige ligging, we hadden een mooie kamer met balkon, het avondeten was heel erg goed, goede kaart met heerlijke gerechten, het ontbijt was perfect kortom we hebben genoten een
echte aanrader

Een mooie locatie
Arie & Gerda
28-1-2012 ontbijt is prima verzorgd, vriendeljk personeel.
De kamers zijn zeer gehorig, wakker gelegen vanwege een snurkende buurman

Prachtig hotel
Familie Haverkamp
25-1-2012 Hotel `t paviljoen is een prachtig hotel.
Keurige nette kamers.
Alles aanwezig.
Uitstekend verzorgd ontbijt.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Alles zeer mooi ingericht qua kleur en stijl passend bij elk vertrek.
Uitstekend restaurant en ook in de bar was het gezellig vertoeven.
Wij waren zeer tevreden.dikke 10

met partner, Jan. 2012
In een woord geweldig, ga hier zeker vaker heen.
Jolanda Platenkamp
25-1-2012 Leuk hotel, omdat het niet zo groot is. Persoonlijk hou ik daar van. Je hebt meer contact. Kamers waren wel oud maar superschoon. Badkamer was gerenoveerd. We hadden een heerlijke whurlpool. We wilden graag de voice kijken in de bar en ook dit was geen probleem. Zelfs kleine attentie in de vorm van glas pinda´s. Klein gebaar maar groot gevoel. Ontbijt was eenvoudig, maar goed verzorgd.Dank jullie voor een fantastisch weekendje weg.

Fantastische plek !
eljo63
22-1-2012 Prima !

Afhankelijk van de ligging van de kamer, is het uitzicht de ene keer beter dan de andere keer.

Het mooie hotel ligt aan een drukke weg, wat voor ons niet als hinderlijk is ervaren, gezellig gelegen naast het dierenpark.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prijs/kwaliteitverhouding is moeilijk te beoordelen, daar wij via de veiling hebben geboekt. De kwaliteit hebben wij op deze manier als zeer hoog ervaren.

Het restaurant hebben wij geen gebruik van gemaakt, maar wel van de Brasserie en dat was prima in orde.

De kamer was brandschoon, de badkamer die wij dit keer hadden is wel aan vernieuwing toe.

Erg oud..
Elisa
16-1-2012 Ach, we hebben het via veiling geboekt. Dus het was maar een klein bedrag wat we hadden betaald, na de recensies gelezen te hebben konden we ook niet veel verwachten. Dat deden we dan ook niet. Erg kleine kamer, oud, oude badkamer.. Maar: de reden dat wij wel bleven: het was allemaal schoon! De bedden waren wel erg zacht maar het heeft gewoon een opknap beurt nodig. Het meisje achter de receptie wist niet echt uit haar woorden te komen heeft ook niet veel informatie gegeven maarja.. 's avonds hebben we niet in het restaurant gegeten maar bij de buren in het Wok paleis. Het ontbijt daarin tegen was goed, van alles en nog wat!

Geen aanrader
Mariska
14-1-2012 Alle mensen die hier positief gereageerd hebben die hadden waarschijnlijk allemaal een mooie gerenoveerde kamer. Wij hadden een bon voor een overnachting maar zijn na 10 min al weer uitgechecked. De kamers zijn ontzettend klein en heel erg gedateerd. De badkamer stamde helemaal uit de vorige eeuw. Alles oud en bruin en door de ouderdom niet meer goed te reinigen. Na dit vermeld te hebben bij de receptie konden ze niks meer voor ons doen.... Kortom geld in het putje gegooid.

Mooi maar verouderde kamers
Mat Heymans
13-1-2012 Mooi gelegen hotel met vriendelijk personeel en zeer goed restaurant.
Alleen de kamer was toch wel over de datum: een 4-sterren hotel onwaardig.

6,1
6,5