Camping De Thijmse Berg**** in Rhenen Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.812 bezoekers online
Home > Nederland > Utrecht > Rhenen > Camping De Thijmse Berg****

Beoordelingen Camping De Thijmse Berg****

22 februari 2012

t paviljoen

Camping De Thijmse Berg scoort een 8,6 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Thijmse Berg****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Thijmse Berg**** in Rhenen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping De Thijmse Berg**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Camping De Thijmse Berg**** met andere accommodaties in Rhenen.

17 beoordelingen over De Thijmse Berg****

Voor ons niet mee
darth.75
12-8-2011 Wij hebben hier een week gestaan in het hoogseizoen. Eerst de pluspunten: bij verblijf vanaf 1 week krijg je gratis kaarten voor Ouwehand. Dat tikt bij een gezin van 5 lekker aan. Dan de minpunten: de toervelden liggen helemaal achteraan de camping, bovenop de heuvel. De toegangswegen zijn smal, heel smal. De plaatsen zijn verder OK. De voorzieningen zijn matig. Er is geen enkele winkel te vinden. Voor de boodschappen moet je dus altijd naar Achterberg of Rhenen. Het pasjessysteem voor de toegangspoort en het toiletgebouw vonden wij niet echt handig. Een extra pasje is een must. Hier wordt gelukkig niet moeilijk over gedaan. Toiletgebouw oogt in eerste instantie heel fraai, maar in de week dat wij er hebben gestaan (HOOGSEIZOEN!!!) is er welgeteld maar één keer goed schoongemaakt. De afvoer van de douches werkte vaak niet, waardoor je in de viezigheid van een ander staat te douchen. Het hoge cijfer snappen wij daarom niet echt.

Fraaie camping met enkele nadelen
Frank Broekman
26-4-2011 De fraai gelegen camping heeft 4 veldjes met elk 12 grote plaatsen voor tourcaravans, o.a.
voorzien van CAI, water en afvoer. De helft heeft veel zon en de andere helft heeft veel schaduw. Het sanitair is top! Alle centrale voorzieningen zijn niet dichtbij. De weggetjes zijn smal en nogal geaccidenteerd. Ik had voor de Paasdagen een zonnige plaats geboekt, maar bij aankomst was die plek zonder overleg met mij, vergeven aan een ander. Dientengevolge stond ik 3 dagen in de schaduw. Dit kan dus iedereen overkomen.

met jonge kinderen, Juli 2010
Mooie camping in een prachtige bosrijke omgeving!!
Van Beek
1-3-2011 Mooie kampeerplaatsen op nette velden. Prachtig en schoon sanitair gebouw. Zwembad erg mooi en gezellig. Restaurant bij lekker weer buiten op het terras eten. Gevarieerde kaart met ook lekkere salades! Animatieteam deed erg zn best en de kinderen vonden het geweldig. Rhenen zelf een leuke plaats voor een leuk hapje te gaan eten tot een terrasje te pakken. Ouwehands Dierenpark op loopafstand... Dus een top camping!

met jonge kinderen, Mei 2010
Super!!!!!
J. Doornenbal
30-11-2010 Camping De Thijmse Berg is helemaal geweldig. Voor jong en oud er is vanalles te doen. Ouders hebben pas echt vakantie als hun kinderen genieten. Ik denk dat hieraan niets aan toe te voegen valt.

met partner, Sept. 2009
Uitgestorven saaie bedoening
Jolanda en Romy
14-9-2009 Afgelopen vrijdagavond 11/9 aangekomen. In de brievenbus v/d (gesloten)receptie lag onze enveloppe met kaartje klaar. Helaas werkte het kaartje niet zodat we geen toegang hadden in de toilet/douche ruimte.Gelukkig waren wij met de caravan anders kon je in de bosjes gaan zitten. De andere dag is dit opgelost. Het hele weekend is alles gesloten geweest.Op de hele camping geen boodschap,patatje of drankje te krijgen. De toiletten en de douches zijn niet 1x schoongemaakt. De waterkraan op de campingplaats moet je delen met de buren. Tv ontvangst zeer slecht. We hadden deze camping geboekt op de hoge beoordelingen. Misschien in het hoogseizoen leuk maar ga NOOIT in het naseizoen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Super camping voor de hele famillie!!
de Geer
29-9-2009 We hebben een ontzettende gezellige vakantie gehad op Allure park de Thijmse Berg..
Ik ben met mijn vrouw en mijn drie kinderen ruim twee weken geweest.
De kinderen hebben zich goed vermaakt met het animatie team.
Ook voor volwassenen waren er boven verwachting veel activiteiten en feestavonden.
Het sanitair klopte helemaal met de hoge beoordeling van de ANWB, zulk sanitair kom je zelde tegen op een camping.
Wij zullen hier zeker terugkomen volgend seizoen!

Familie
Leuke camping in het bos
Sonja
6-8-2008 Wij waren hier van 11 tm 25 juli. Een camping met veel stacaravans en een 3 tal veldjes met tenten. Onze kinderen van 5 en 1 jaar hebben zich prima vermaakt. Speeltuin is erg leuk maar sommige speeltoestellen kunnen wel een opknapbeurtje gebruiken. Zwembad is mooi maar het is jammer dat het peuterbad gescheiden ligt van het diepe bad.Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.

Rosanne
17-7-2008 super mooie camping, vriendelijk personeel! heerlijk om hier te vertoeven! zwembad aanwezig met gezellige buitenbar! ook dicht bij de stad veenendaal en ouwehands dierenpark.

Familie, Mei 2008
Super camping!
sammy
17-7-2008 zeer nette camping, mooi sanitair! zeer vriendelijke personeel!
Top vakantie gehad! in de omgeving leuke dingen te doen zoals Ouwehand Zoo de dierentuin leuk voor jong en oud! Omliggende plaatsen goed te bereiken, mooi wandel en fietsgebied!
Zeer leuk animatieteam!

Familie
Thijmen
31-8-2007 Mooie ligging!
alle voorzieningen die je nodig hebt op een camping!
Leuke animatie voor jong en oud is elke dag wat te doen!
Vriendelijk personeel!