17-5-2012
Vorig jaar kennis gemaakt met de fam. van Ginkel en deze camping. We hebben toen 2 weken op de camping gestaan. Omdat we het er zo naar onze zin hadden, zijn we er dit jaar weer geweest en hebben daar 5 weken gekampeerd. Prachtige grote plaatsen en ruime velden waardoor er veel privacy is. Mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je kunt vanaf de camping heel veel kanten op. We bevelen deze camping aan en vrienden van ons gaan er in juni naar toe.
8-5-2012
Na een vriendelijk ontvangst hebben wij de caravan op een mooie ruime plek kunnen zetten. De kinderen hebben zich prima vermaakt op de skelters en in de speeltuinen. De camping en het sanitair zijn netjes en verzorgd. De eigenaar is altijd bezig om de camping te optimaliseren. Heerlijke douchejes met een thermostaatknop en zonder muntje. Kortom: WIJ HEBBEN GENOTEN! Bedankt
30-5-2011
Kan in de zomer misschien beter zijn, in het voorjaar totaal geen sfeer en behulpzaamheid van de eigenaar. Ga maar staan en zoek het maar uit. Val ons niet teveel lastig. Hele dag schreeuwende kinderen voor je caravan, waar niets van gezegd werd.
In het voorjaar zijn het veel ouderen die toch een beetje rust willen en bij moeilijkheden een helpende hand.