Camping De Kleine Weide*** in Renswoude Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Camping De Kleine Weide*** Renswoude

Beoordelingen Camping De Kleine Weide***

Biesbosserweg 19, 3927 CV, Renswoude
Camping De Kleine Weide scoort een 8,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Kleine Weide***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Kleine Weide*** in Renswoude, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping De Kleine Weide*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Camping De Kleine Weide*** met andere accommodaties in Renswoude.

8 beoordelingen over De Kleine Weide***

met partner, 2012
"Op herhaling"
hanny
17-5-2012 Vorig jaar kennis gemaakt met de fam. van Ginkel en deze camping. We hebben toen 2 weken op de camping gestaan. Omdat we het er zo naar onze zin hadden, zijn we er dit jaar weer geweest en hebben daar 5 weken gekampeerd. Prachtige grote plaatsen en ruime velden waardoor er veel privacy is. Mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je kunt vanaf de camping heel veel kanten op. We bevelen deze camping aan en vrienden van ons gaan er in juni naar toe.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk ontspannen in een natuurlijke omgeving!"
Johan
8-5-2012 Na een vriendelijk ontvangst hebben wij de caravan op een mooie ruime plek kunnen zetten. De kinderen hebben zich prima vermaakt op de skelters en in de speeltuinen. De camping en het sanitair zijn netjes en verzorgd. De eigenaar is altijd bezig om de camping te optimaliseren. Heerlijke douchejes met een thermostaatknop en zonder muntje. Kortom: WIJ HEBBEN GENOTEN! Bedankt

met partner, Mei 2011
"Nooit meer."
ritudia
30-5-2011 Kan in de zomer misschien beter zijn, in het voorjaar totaal geen sfeer en behulpzaamheid van de eigenaar. Ga maar staan en zoek het maar uit. Val ons niet teveel lastig. Hele dag schreeuwende kinderen voor je caravan, waar niets van gezegd werd.
In het voorjaar zijn het veel ouderen die toch een beetje rust willen en bij moeilijkheden een helpende hand.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Kleine Weide*** bij:

met partner, Aug. 2010
"Fantastische (kindvriendelijke) camping"
Frits
25-9-2010 De Kleine Weide is een prima camping, mooie ruime plaatsen voorzien van water en electriciteit. de grasmat is een plaatje.
Mooi en schoon sanitair.
Zeer vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaar staan.
Het kampvuur en ook de koffieavonden zijn druk bezocht, heel gezellig en dragen bij aan een goede sfeer.
Prima omgeving om fiets en wandeltochten te maken.
Niet voor niks hebben we al 7 jaar een naseizoen plaats op deze camping.
Ga zo door Coby en Wim.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijke camping"
Frank
26-9-2010 De Camping is zeer grondig onderhouden. Op iedere plek ligt een stukje kunstgras of er liggen tegels voor onder de voortent.
Alles is keurig netjes schoon. Ons zoontje geniet ook heerlijk van de vrijheid en de schommel, zandbak en trampoline.
Gratis draadloos WIFI is een uitkomst.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Kindvriendelijke camping"
michel
8-5-2009 Leuke, landelijke gelegen camping met groot speelveld incl. trampoline. Punt van aandacht is het sanitair (ontbrekende wc-bril, vaak koud water)
Voor de rest prima !

Peter Braspenning
24-8-2007 wij hebben hier meerder malen verbleven.
De onvangst van de eigenaren de fam van Ginkel is uistekend.
De kamers bij de Kleine weide zijn eenvoudig maar gezellig en zeer schoon, er is zelfs een mogelijkheid om zelf koffie,thee te maken of een maaltijd te bereiden via de magnetron.
Het ontbijtbuffet is zeer goed verzorgd en voldoet aan alle wensendie de gast wil.

Een aanrader voor mensen die willen genieten van een landelijke sfeer en de gastvrijheid van een gezellige bred&brekfast in Renswoude.

met vrienden, Juni 2006
Ariaantje
13-6-2006 Het is een schitterende camping, zeer kind vriendelijk. Ook is het voor gehandicapten een zeer prettig verblijf ze hebben daarvoor een aparte ruimte in het sanitair.De mensen zijn zeer vriendelijk!Je krijgt er echt een welkom gevoel!