Touwmuseum De Baanschuur Oudewater Nederland. Informatie & Beoordelingen Touwmuseum De Baanschuur ~ Zoover

Beoordelingen Touwmuseum De Baanschuur

2 juni 2012

Touwmuseum De Baanschuur
1 beoordeling

Beoordelingen Touwmuseum De Baanschuur

Reijersteeg 4, 3421 SZ, Oudewater
Wil je weten wat anderen vonden van Touwmuseum De Baanschuur in Oudewater? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Touwmuseum De Baanschuur.
Wil je weten wat anderen vonden van Touwmuseum De Baanschuur in Oudewater? Op deze pagina lees je beoordelingen van Touwmuseum De Baanschuur. Je kunt 5 vakantiefoto's van Touwmuseum De Baanschuur bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Touwmuseum De Baanschuur in Oudewater.

1 beoordeling van Touwmuseum De Baanschuur

1 beoordeling
met een groep, Sept. 2010
"Knus en bijzonder interessant"
Maurits
26-9-2010 Wij bezochten het Touwmuseum De Baanschuur in Oudewater en het werd een verrassend bezoek. In de eerste plaats wisten wij tot voor kort niet van het bestaan (terwijl wij jarenlang in deze regio hebben gewoond) en in de tweede plaats blijkt het een klein, overzichtelijk en bijzonder interessant museum te zijn. Op duidelijke wijze wordt uitgelegd hoe in het verleden in Oudewater en omgeving touw werd gemaakt uit hennep. De vrijwilligster van het museum vertelde op enthousiaste wijze een helder verhaal. Ook enkele filmpjes ondersteunden de uitleg. Wij mochten zelf ook een (spring-)touw draaien. In Oudewater staat trouwens nog steeds een touwfabriek (sinds 1500 zoveel). Nu in zijn soort de enige in Nederland. Wij kunnen een bezoek aan de Baanschuur van harte aanbevelen.