Vakantie Beoordelingen Nieuwegein Utrecht vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Nieuwegein

6,4

2 juni 2012

Merwedekanaal -Zuidersluis

Beoordelingen Nieuwegein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Nieuwegein. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Nieuwegein. Ben je zelf op vakantie geweest naar Nieuwegein? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Nieuwegein scoort een 8,3 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hotel in Nieuwegein. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Nieuwegein. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Nieuwegein. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht.

17 beoordelingen over Nieuwegein

6,4
met partner, Dec. 2011
"Heel erg fijn gehad"
P.M. Capitein
Sfeer
5-1-2012 Lekker een dagje weg uit het "normale "leven.

Het diner was in een woord zalig,de mosterd saus in de salade verslavend.TOP.
Waren eigenlijk te laat voor het ontbijt ,hadden 11 uur onthouden inplaats van 10 uur,maar hebben als nog heerlijk ontbeten.

Goed en erg kundig personeel,netjes en informatief.

met partner, 2010
"Ik heb het echt naar me zin."
rob
Sfeer
15-9-2010 ik woon nu zo al beetje 5jaar in nieuwegein-zuid. maar ik woon gewoon naar me zin. ik woon vlakbij een winkelcentrum. en je kan ook zo naar het dorp vreeswijkj lopen .je kan zo met de tram naar cityplaza of zo naar utrecht toe gaan.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Te gek!!"
Demi
Sfeer
24-4-2010 Wauw.. wat een geweldige plek.. er is heel veel te doen super mooie omgeving om te fietsen.. leuk dat winkelcentrum.. Leuke winkeltjes, veel terrasjes her en der.. Niet te druk.. super aardige mensen.. en heel kindvriendelijk zoveel speeltuinen en dingen.. een bowlingbaan, klimhal, zwembad noem maar op. Mijn jongste 2 kinderen (4 en 6) hebben de tijd van hun leven gehad en mijn oudste 2 kinderen (13 en 16) zijn heerlijk uitgegaan.. na 4 weken nieuwegein wouden ze niet meer weg.. en mijn man en ikj eerlijk gezegt ook niet.. we zijn lekker vaak met de hond langs de nedereindse plas gaan lopen en hebben heerlijk in het zonnetje gezeten. we komen dit jaar zeker weer terug.. Nieuwegein is the place to be!!

met vrienden, Juli 2009
"Cool"
piet de vliet
11-8-2009 in nieuwegein noord is het nog wel rustig
maar als je in nieuwegein zuid komt word het crimineel
er zijn wel rustige plekken om te rusten
maar voor egte rust moet je naar nieuwegien noord gaan

met oudere kinderen, Juni 2009
"Rustige stad, vooral interessant voor ouderen"
Nick van de Klomp
Sfeer
9-6-2009 Nieuwegein is een rustige stad vlakbij Utrecht. Er gebeurd niet zo veel, mensen zijn over het algemeen vriendelijk. Voor jeugd is er weinig te doen, die moeten naar IJsseltein of Utrecht om uit te kunnen gaan. City Plaza is verder het enige interessante voor jongeren. De Nedereinse plas is een goede plaats voor ontspanning of sporten als hardlopen of fietsen. Voor mensen die rust zoeken is Nieuwegein zeker aan te bevelen, voor tieners is het beter om naar Utrecht te gaan of IJsselstein. (ik woon in Nieuwegein)

Familie, Apr. 2008
tvds
Omgeving
25-4-2008 Nieuwegein een prima stad om in te wonen. Utrecht is op een steenworp afstand, dus alles is bij de hand

alleenreizend, Apr. 2008
mevrouw aalderink
Omgeving
16-4-2008 Nieuwegein is een stad(dorp) waar veel gezellige straatjes en vooral mensen zijn. de kindvriendelijkheid is hier zeer hoog vooral door vele speeltuinen. alleen op de wegen liggen zeer veel drempels, verder is het er heerlijk om te fietsen vooral bij het industrie terrein met die heerlijke versgebakken koekjes geur.

Familie, Aug. 2007
berends
Omgeving
17-12-2007 heerlijk fietsen en wandelen leuk winkelcentrum cityplaza, goed parkeren vriendelijke mensen.
Leuke dorpjes waar je heerlijk kan eten en dirnken op terrasjes aan de gracht, superleuk in Jutphaas en Vreeswijk.

met vrienden, Juli 2007
timo
Omgeving
25-7-2007 het is hier helemaal top ja kan hier alles doen ik zelf kom uit limburg maar hier is het zwembad top en de mensen ook

met partner, Juli 2007
Sabine de jong
Omgeving
17-7-2007 In schril contrast met de rest van de omgeving vind je Nieuwegein. Ik ken de geschiedenis niet van deze stad, maar ik kan al helemaal geen centrum vinden. Alleen een overdekt winkelcentrum met allemaal hangjongeren. Wel een leuke omgeving om langs te fietsen, maar sfeer is ver te zoeken!