Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland**** in Mijdrecht Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.658 bezoekers online
Home > Nederland > Utrecht > Mijdrecht > Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland****

Beoordelingen Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland****

-2  °C

10 februari 2012

ingang

Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland scoort een 8,2 uit 10, op basis van 626 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland**** in Mijdrecht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Hampshire Mijdrecht Marickenland**** met andere accommodaties in Mijdrecht.

617 beoordelingen over Hampshire Mijdrecht Marickenland****

met partner, Jan. 2012
Prima Hotel
Marjet
6-1-2012 Indruk van het hotel is goed! Mooi modern hotel. Moesten wel precies tot 15.00 wachten totdat we in de kamer mochten. Schone kamer en schone/ruime douche. Tv op de kamer wel wat aan de kleine kant.
Ontbijt wat matig, vond wel dat er wat dingen ontbraken, bijv een gebakken eitje. Centraal gelegen!! Dichtbij Amsterdam en Utrecht! We zouden nog wel een keer terug gaan!

met partner, Dec. 2011
Een aanbeveling
B Woudstra
30-12-2011 Je voelt je in je element door de gastvrijheid en sfeer in het Hotel Mijdrecht.
Mijdrecht ligt lekker centraal, dagje Utrecht, dagje Amsterdam, kortom een aanbeveling.

Goed hotel, dichtbij Utrecht en Amsterdam
DV
30-10-2011 We ging dit weekend naar een concert in de HMH in Amsterdam. Daarom dit hotel gekozen. Niet niet in de drukte maar wel dichtbij.
Een mooi hotel met prima kamer. Fijne badkamer met douche.
We hadden een deluxekamer met een terras. Minpunt was de waterkoker. Met veel moeite ging die aan. Ook was het lampje al stukgemaakt, zat er helemaal in geduwd. Het bed was ook iets te zacht. Hardere matras zou iets fijner zijn omdat ik nogal weg zakte.
Het ontbijt was oke, niet heel ruim maar wel voldoende. We hebben wel eierdopjes gemist voor ons zachtgekookt eitje. Dit moesten we in onze handen uitlepelen terwijl het eitje behoorlijk warm aanvoelde.
Vriendelijke mensen in de ontbijtruimte. Ruime gratis parking!
Automaat met snoep en drankjes op de gang. Ook fijn voor 's avonds.

Goede ligging
Wally Colle wegman
21-10-2011 Hotel Mijdrecht heeft voor ons een goede ligging.
Prijs/kwaliteit is goed als je op internet kijkt vind je meestal
een goed aanbieding. Wij komen hier regelmatig

met partner, Okt. 2011
Leuk hotel met geweldig restaurant.
roos
9-10-2011 Voor een leuke prijs hier overnacht en heerlijk gegeten in restaurant Meesters.
Het meesterwerk (4 voor, hoofd en nagerechten) is echt een aanrader.
Alles is nog vrij nieuw, en ziet er goed uit.
Het is ook erg schoon. Ontbijt was ook erg goed.

Mooi hotel
Loes
4-10-2011 Ligging van het hotel is wat minder, maar het hotel zelf maakt veel goed. Het heeft een chique uitstraling, ook de kamers zijn in dezelfde stijl. Vriendelijk personeel, we werden prima geholpen. Deluxe kamer beschikt over een Nespresso apparaat en bijbehorende cups. Badkamer was schoon, duidelijk goed schoon gemaakt. Bedden lagen prima. Enige nadeel waren de vliegjes en spinnen op de kamer, waarschijnlijk door het vele water om het hotel heen. Ontbijt was compleet en van voldoende kwaliteit.
Prima hotel, voor herhaling vatbaar.

Redelijk
marc
26-9-2011 Mooie grote kamer, raam dicht houden vanwege lawaai van de straat.
Kamers zijn gehorig.Dat komt omdat de deuren van de kamers mbv een deurdrukker met een klap dicht slaan. Een rubber in de deursponning zou al helpen. Ontbijt is zeer matig: slechte koffie en jus.

Heerlijk Hotel met fantastisch restaurant
colinda
12-1-2012 Goed hotel. Luxe kamers, goed ontbijt. Heerlijk gegeten in het restaurant meesters. Echt super!!

met vrienden, Aug. 2011
Een aanrader in dit type hotels!
Anoniem
12-8-2011 Heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant. Verder ook prima in orde.

Goed verzorgd
Janssen
7-8-2011 De kleurkeuze van het hotel vinden wij niet zo geslaagd, het maakt het geheel wat donker dat is jammer. Terwijl het van buiten uit zeer uitnodigend is.
Erg kindvriendelijk kunnen wij niet zeggen daar het toch aan een grote weg ligt, er zouden ook wat activiteiten moeten zijn voor de kinderen en dat is er niet.
De luxe kamers met terras zouden eigenlijk niet op de begane grond moeten liggen, daar je geen echte privacy hebt (de terrassen komen uit bij de parkeerplaatsen).
Wat voor ons van belang was het de vriendelijkheid van het personeel en de properheid. Het personeel was zeer vriendelijk en hartelijk (ook dat is veel waard) en de kamers waren goed verzorgd.
Voor zakenmensen of mensen die gewoon op doorreis zijn is dit hotel zeer geschikt.

zakelijk (9)
met een groep (6)