5-5-2012
Laag Kanje is een heerlijke camping. Alles zeer verzorgd. Rustige sfeer. Overzichtelijke kampeervelden en mooi kampeerbos.
Mooie natuurlijke omgeving, Henschotermeer met mooie stranden naast de deur. Prachtige fiets- en wandelmogelijkheden.
5-5-2012
Wij hadden een fijne comfortplaats op een grote plek met gras begroeid tussen hoge bomen, door de ondergrond zakte het water bij regen meteen weg.
Bij drukte met de Mei vakantie nogal eens stroomuitval maar dat werd dan weer snel opgelost.
Eigenaar zegt:
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus voor de stroomuitval. Gelukkig hebben wij dit technische probleem kunnen vinden en is inmiddels opgelost.
30-9-2011
Half september een paar dagen in een trekkershut gezeten. Erg fijn. Was schoon bij binnenkomst, ligging erg mooi in een hoekje van een kampeerveld en op een paar meter van sanitair, waar je overigens geen last van hebt want het gebouwtje ligt achter bosjes. Mooi faciliteiten, zoals tennisbaan, winkeltje en snackbar/restaurant. Overal internet beschikbaar tegen schappelijke prijzen. Er zijn 2 soorten trekkershutten: standaard en wat luxure. Camping ligt mooi t.o.v van Henschotermeer.
27-8-2011
We hebben een heerlijke tijd gehad op Laag-Kanje! Was in een woord geweldig! Alles klopte: schoon sanitair wat vaak werd schoongemaakt, mooie plekken zowel zonnig als mooi onder de bomen, op elk veld wel een speeltoestel, tennisbaan, leuk en enthousiast aninatieteam, vlakbij het henschotermeer (meer met zowel gras als zand er omheen), zeer behulpzame mensen zowel de receptie (elke dag geopend) als de mensen op het terrein, voor een vergeten boodschap kan je altijd bij de snackbar langs (zelfde eigenaar), kinderboerderij en ook grote speeltuin! Kortom hebben een super vakantie gehad!!