Hotel Ernst Sillem Hoeve*** in Lage Vuursche Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Ernst Sillem Hoeve***

6,3

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Beoordelingen Hotel Ernst Sillem Hoeve***

Soestdijkerweg 10, 3734 MH, Lage Vuursche
Hotel Ernst Sillem Hoeve scoort een 7,7 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ernst Sillem Hoeve***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ernst Sillem Hoeve*** in Lage Vuursche, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Ernst Sillem Hoeve*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ernst Sillem Hoeve*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Ernst Sillem Hoeve*** met andere accommodaties in Lage Vuursche.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Ernst Sillem Hoeve***

6,3
met partner, Mei 2012
"Goede service in een heerlijke omgeving!"
Helmers
6-5-2012 De kamer was niet groot, maar netjes en sfeervol ingericht. Mooi uitzicht op parkachtige omgeving. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Het personeel was vriendelijk. Dit hotel kunnen we van harte aanbevelen!

zakelijk, Feb. 2012
"Rustig gelegen hotel"
Rene
13-5-2012 Hotel ligt op de grens van Den Dolder en Lage Vuursche. Ontbijt prima net als het diner. Gezellige bar en vriendelijk personeel.

met partner, Feb. 2012
"Zeer wisselend"
E.S.
5-2-2012 Mooie ligging en prima ontbijtbuffet. Verder kleine kamers, zeer gehorig en te koud zwembad. Wel weer fijne infrarood cabine. Had voor dit bedrag een grotere hotelkamer verwacht. Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer of minibar, helaas ook geen bad. Vriendelijkheid personeel was matig. IJsbloemen op de ramen, volop condens op de kozijnen, enkel glas? Vieze kitranden in de douche.

met partner, Feb. 2012
"Prima prijs/kwaliteit verhouding voor weekend weg"
Fam. Smallenbroek
4-3-2012 Weekend weg geweest bij Ernst Sillem Hoeve. Hotel ligt ideaal gelegen, vlakbij mooie bossen en Lage Vuursche, daarnaast ook vlakbij Utrecht en Amersfoort. Je kunt dus de stad en de natuur goed combineren. Het ontbijt is royaal en wordt goed bijgevuld. De kamer is schoon, netjes, en niet heel groot. Klein puntje van commentaar is de waterdruk op de douche, die kan beter. Er is gratis Wifi in het hotel, wat een prima service is. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Voor een weekend kun je voor mooie prijsjes boeken. Wij zouden best nog wel eens terugkomen. Van het zwembad moet je niet teveel verwachten, maar het is leuk voor een paar baantjes.

met partner, Jan. 2012
"Een gevoel van 'welkom' zijn"
Geeri
31-1-2012 Wij verbleven voor slechts 49,50 p/p 3 nachten in ESH. (via touroperator) Mijn man was jarig tijdens ons verblijf en tot onze (zeer) grote verrassing werd er bij het ontbijt champagne geschonken. Wat een feestelijk begin van ons verblijf!. Prijs kwaliteit is dus wel oké. Maar ook het vriendelijke personeel mag worden benoemd. receptie, bar cleaning service en ontbijt personeel allemaal even top!

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Wat een geweldige verzorging!"
g_schiebaan
20-11-2011 We waren in dit hotel vanwege een cursus. De verzorging was ronduit top, bijzonder lekker en uitgebreid eten. Het personeel was uitermate vriendelijk. Niets was te veel of te gek. Ook voor onze baby werd erg goed gezorgd. Heel veel aandacht voor de klant. De kamer was dik in orde, alles wat je nodig had, was aanwezig en genoeg ruimte. De kamer was brandschoon. Slechts eén minpuntje konden we vinden: de douche gaf een miezerig straaltje, en er zat schimmel in de kitranden.

met partner, Nov. 2011
"Zeer prettig hotel"
wim
13-11-2011 Ontvangst zeer vriendelijk, je voelt je gelijk thuis.
kamers netjes en comfortabel.
Ontbijt is om te smullen, ruime keus, voldoende aanwezig. Uiterst correct personeel.
Kortom: een hotel waar je graag terugkomt.

met vrienden, Juni 2011
"Fantastische ligging midden in de natuur"
Henk Kroon
19-6-2011 Mooie kamer, lekker rustig. Prima ontbijt. Het diner vonden wij wat minder. Weinig
keuze-mogelijkheden. Vriendelijk personeel. Volop fiets-mogelijkheden in de omgeving.

met partner, Mrt. 2011
"Prachtige omgeving"
Peter en Evelien
7-3-2011 Keurig hotel in een prachtige omgeving! Hotel kamer netjes, maar klein. Ontbijtbuffet is uitgebreid, incl. verse zalm. Zwembad is leuk, echter niet al te groot. Hotel ligt zeer goed met het oog op leuke uitstapjes, wandel- en fietstochten. Ik zou zeker nog eens terugwillen.

met partner, Feb. 2011
"Lekker relaxen in de natuur"
leodehaas
1-6-2011 Heerlijk lekker hotel, even de weg oversteken en je zit in Lage vuursche voor een heerlijke wandeling.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende