Hotel Epping IJsselstein Utrecht*** in IJsselstein Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Epping IJsselstein Utrecht***

2 juni 2012

John & Simone Epping

Beoordelingen Hotel Epping IJsselstein Utrecht***

Kapellestraat 4, 3401 CP, IJsselstein
Hotel Epping IJsselstein Utrecht scoort een 8,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Epping IJsselstein Utrecht***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Epping IJsselstein Utrecht*** in IJsselstein, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Hotel Epping IJsselstein Utrecht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Epping IJsselstein Utrecht*** met andere accommodaties in IJsselstein.

23 beoordelingen over Epping IJsselstein Utrecht***

zakelijk, Feb. 2012
"Hotel Epping, geschikt als 'rustpunt'."
Cottelli
1-3-2012 Wij verblijven graag in Hotel Epping. Het hotel is goed ingericht en we hebben fijn contact met de familie Epping.
Directeur John Epping, 5-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gasten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We blijven ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

met vrienden, Feb. 2012
"Prima hotel"
Hoppel
6-3-2012 Hotel Epping in IJsselstein is een bescheiden en net hotel.
Een beetje achteraf gelegen in het centrum van IJsselstein, wel lekker rustig. Kamer prima in orde, evenals het ontbijt.
Zeker een aanrader.
Directeur John Epping, 16-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Bedankt voor uw mooie recensie. Wellicht tot een volgende keer?!

met partner, Feb. 2012
"Weekeind hotel Epping; veiling"
Johan
15-2-2012 Rustig kleinschalig familie hotel. In het centrum, zo'n 50m. lopen en je bent in het centrum. Op loopafstand door de hoofdstraat naar theater/bioscoop en tram richting Utrecht etc.
Waterkoker staat 24-uur tot je beschikking met thee en oplos koffie op de begane grond.
Directeur John Epping, 5-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zien u graag nog eens terug in ons mooie IJsselstein.

zakelijk, 2012
"Een aanrader!"
Frank Devriese
25-1-2012 Ik verblijf reeds meer dan 10 jaar regelmatig in Hotel Epping als zakelijke klant. De ontvangst is altijd hartelijk. Ik voel me hier helemaal thuis. De kamers zijn altijd schoon en netjes, het personeel heel vriendelijk. Het ontbijt is prima.
John en Simone, doe zo verder!
Directeur John Epping, 29-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste mijnheer Devriese, Leuk om uw beoordeling op Zoover te zien. Wij waarderen dit zeer en hopen u ook in de komende jaren als vaste gast te mogen blijven begroeten. We doen in ieder geval zo verder. Tot snel!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Goed klantvriendelijk hotel"
Chantal
8-1-2012 Zeer vriendelijk ontvangen door eigenaar en mooie kamer met zeer schoon en moderne badkamer. Ontbijt was goed verzorgd.
Directeur John Epping, 17-1-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waren u graag van dienst en hopen u nog eens terug te zien!

met een groep, Dec. 2011
"Prima accommodatie"
Marian oosterhoff
18-12-2011 Heel fijn stadshotel. Midden in het mooie centrum van IJsselstein. De service is uitmuntend, heel veel is mogelijk. De kamers zijn netjes en schoon.
Directeur John Epping, 17-1-2012
Eigenaar zegt:  Fijn om te lezen dat uw verblijf bij ons naar wens is geweest en dat u en uw groep een heerlijk feest hebben gehad. Wellicht tot ziens?

zakelijk, Dec. 2011
"Prima hotel!"
E.H. van Heuven
19-12-2011 prima hotel op een goede locatie.
vriendelijk en behulpzaam personeel.
Directeur John Epping, 17-1-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn u graag nog eens van dienst!

zakelijk, Nov. 2011
"Correcte formule"
D. Proesmans
29-11-2011 Kamers basic maar voldoende qua netheid en orde.
Badkamer proper en goede douche.
Ontbijt voldoende keuze.
Directeur John Epping, 30-11-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer Proesmans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om u vandaag alweer voor een nieuw verblijf te mogen ontmoeten. Met vriendelijke groet,

met partner, Nov. 2011
"Goed hotel , aardige mensen"
Anneke Brink
11-4-2012 Goede ligging t.o.v. het Antoniusziekenhuis
goed bereikbaar met de tram
Belangstelling voor de gezondheid van mijn man.

zakelijk, Sept. 2011
"Nooit meer"
André Kraaijvanger
30-9-2011 Op 27 sept. 2011 heb ik in hotel Epping overnacht, maar helaas heb ik weinig van mijn nachtrust mogen genieten vanwege een behoorlijke overlast van muggen. Diverse keren uit bed gegaan om muggen dood te slaan, maar door de hoeveelheid muggen was het onbegonnen werk. 's morgens heb ik dit bij mijn uitchecken gemeld, waarop slechts werd gereageerd met "ik zal het doorgeven". Niets van "wat vervelend voor u" of "onze excuses". Hotel ziet er verder goed uit, goede ontvangst, goed ontbijt maar door deze ervaring niet voor herhaling vatbaar.
Directeur John Epping, 23-11-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer Kraaijvanger, Allereerst onze excuses voor de late reactie op uw beoordeling. Heel vervelend om te lezen dat u door muggen bent wakker gehouden en dat daar voor uw gevoel niet adekwaat door ons mee om is gegaan. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen per email. Vriendelijke groet,