Beoordelingen Hotel Zonheuvel***

25 mei 2013

Zonheuvel***
Beoordelingen Hotel Zonheuvel***
Amersfoortseweg 98, 3941 EP, Doorn
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Zonheuvel*** in Doorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Zonheuvel*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Zonheuvel scoort een 6,9 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Zonheuvel*** in Doorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Zonheuvel***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Zonheuvel*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 168 vakantiefoto's van Hotel Zonheuvel*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Zonheuvel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Zonheuvel*** met andere accommodaties in Doorn.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Zonheuvel***

6,4
5,9
met partner, Mei 2013
"Weekendje wachtrij"
T. Jansen
19-5-2013 - Bij het inchecken, zorg dat je NIET precies op de inchecktijd komt, dit resulteert in een lange wachtrij. Inchecken per persoon duurt namelijk circa 20 minuten.
- Als je een goedkope aanbieding hebt, bereid je voor op de kleinste kamer ooit zonder zitje!
- Zorg dat je meteen extra kussens bij de receptie vraagt
- Het eten, sommige mensen hebben een uur op een tafel moeten wachten (bij nota bene een reservering) en de gerechten zelf laten ook 30 minuten op zich wachten.

Dit hotel raad ik NIEMAND aan, gelukkig maar voor 1 nacht geweest.

met partner, Mei 2013
"Moore locative"
Freek noten
4-5-2013 Kleine kamers, vervelend dat wc en douche in een ruimte zijn. Eten was lekker, maar bediening kan vol restaurant niet aan! Omgeving maakt veel goed.

met partner, Apr. 2013
"Mooi landgoed, prima hotel"
sjaak
10-4-2013 Weekendje weg , Zonheuvel geweest, prachtige plek, weten wat gastvrijheid is. Heerlijk gewandeld. Lekker gegeten. Kom zeker terug.
Hoofd reserveringen I. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte meneer Sjaak, Fijn om te vernemen dat uw verblijf naar volle tevredenheid is geweest. Zo met de ontluikende natuur op het Landgoed is het fijn vertoeven, he?! met gastvrije groet,

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Perfecte ligging maar nooit meer."
Faizel Mohamed
7-4-2013 Al met al een leuk hotel in de bossen en een perfecte ligging.
Wij hebben dit hotel voor 5 persoenen voor 1 nacht geboekt.
Bij binnenkomst van mijn 3 personen kamer zag, en rook ik al dat de l
kamer niet gelucht was en niet fris rook. Eigenlijk heb ik daarna er niet zo veel aandacht aan besteedt. Tot dat ik savonds wilde gaan slapen zag ik in de kleine kamer waar mijn dochter sliep veel stof op de grond, en ook onder het bed stofnesten liggen...maar ook de kamer waar wij moesten slapen lag er erg veel stof op de grond en in de lucht .Wat ik ook zag was dat de lakens stoffig en zeer zeker niet schoon waren, er lag veel stof op de lakens.
Wij hadden erg jeuk in deze kamer .van de dokter Tavegyl gekregen. Jammer... dat niemand mijn klacht serieus heeft genomen. Ik raad daarom aan mensen met COPD niet dit Hotel te boeken.
Met vriendelijke groet,

Hoofd reserveringen i. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie M, Dit is een nare ervaring geworden. Spijtig dat wij niet wisten van de COPD, we hadden dan mogelijk een andere kamer kunnen inzetten. Het schone linnengoed dat u van de Nachtportier had ontvangen, heeft, gezien uw beschrijving, geen verbetering gebracht. Feit blijft dat het schoon moet zijn. Onlangs zijn wij gewisseld van schoonmaak bedrijf en zijn de zaken niet 'vanzelfsprekend' goed gegaan. Inmiddels is dit bedrijf bekend met de verwachting en criteria van zowel ons zelf en onze gasten. Met gastvrije groet,

met partner, Mrt. 2013
"Prachtige locatie"
yvonne_severein
2-4-2013 Hotel Zonheuvel in Doorn bezocht met Pasen. Heerlijke High Tea in het kasteel gehad, erg goed georganiseerd. 2e Paasdag brunch was zeer uitgebreid en goed. personeel is erg vriendelijk, al met al een prima verblijf in een 3 sterren hotel. prachtige omgeving.
Hoofd reserveringen I. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw S, Dank voor de complimenten! Fijn om te vernemen het naar wens is geweest en het ook hier wilt delen. Hartelijk dank! Met gastvrije groet,

met jonge kinderen, Feb. 2013
"'de paden op, de lanen in'"
Murphy
22-2-2013 'mooi in de bossen, schitterend om te wandelen, kinderen lekker ravotten in de bossen
Hoofd reserveringen I. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte M, Fijn om te lezen dat de omgeving heeft bijgedragen aan uw verblijf. Bezoek een volgende keer bij gelegenheid eens het 'zwerfkeien' eiland. Sinds 2004 een aardkundig monument! Een mooi stukje Nederland in het Nationaal Park, op 'steenworp' afstand van Zonheuvel....☺

zakelijk, Feb. 2013
"Kleinste badkamer ooit"
Desire
18-2-2013 Mooie locatie, vrij vriendelijk personeel, maar de kamers waren piepklein, met zo mogelijk een nog kleinere badkamer. Ik ben misschien ouderwets, maar ik vind een dichte, ondoorzichtige deur voor het toilet toch wel practisch. Voor een nachtje voor een cursus is het te doen, voor een romantisch weekend met z'n tweetjes zou ik verder zoeken. Maar lekker gegeten, bed was ook prima.
Hoofd reserveringen I. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Desiree, Dank voor het delen van uw ervaring. We herkennen uw opmerking inzake de douchewand. Voorheen was dit volledig glas. We hebben nav de ervaringen van onze gasten al vrij snel besloten om de glaswand een groot gedeelte te 'blinderen' met een bewerkte print, wat ook in de gangen en in de kamer als behangprint terug komt. met gastvrije groet,

met partner, Jan. 2013
"Prachtig gelegen met een witte deken van sneeuw"
m. onclin
17-1-2013 We wilde ff kwijt dat we heerlijk hebben genoten op deze bijzondere lokatie. Jammer dat het niet zo druk was dat we er waren. Hierdoor hadden we wel alle vriendelijkheid van het personeel. De kamer was wat koud bij ontvangst maar werd snel opgelost. Als we wwer in de buurt zijn komen we graag weer langs.
Hoofd reserveringen i. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie O, Dank voor uw reactie. Wat is de wereld mooi onder een witte deken he? De kou was deze winter wat hardnekkig, gelukkig was het op te lossen. Wellicht komt u terug in de zomer, als de natuur volop voor 'zich spreekt'. Met gastvrije groet,

met partner, Dec. 2012
"Super Hotel"
Tamara
30-12-2012 Wij hebben een prima verblijf gehad op Hotel landgoed Zonheuvel. Super ligging, in no time zit je op de snelweg richting de grotere steden. Onderstaande klachten zijn bij ons niet bekend. Mooi ingerichte kamers, groot genoeg om je in te kunnen redden. De glazen wand in de badkamer hebben wij als stel niet als onprettig ervaren. Super ontbijt en eten. We zijn door het personeel goed geholpen en ze willen graag extra moeite voor je doen mocht je vragen hebben over de omgeving etc. Lekker bed om in te slapen, wat de kussen betreft is het erg persoonlijk wat je lekker vind slapen, ik neem dan ook altijd mijn eigen kussen mee. Dit hotel is zeker een aanrader!
Hoofd reserveringen I. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Tamara, Fijn om te vernemen dat uw verblijf naar tevredenheid is geweest! hartelijk dank ook voor het delen van uw ervaring. Met gastvrije groet,

met partner, Dec. 2012
"Een hotel zonder een goed bed."
Tvanweeghel-stam
29-12-2012 Dit hotel voor 2 nachten geboekt, maar na 1 nacht snel weggegaan. Opzich zou het een heel leuk en goed hotel kunnen zijn. Hebben een ecologische bewuste insteek wat netjes wordt doorgevoerd door het hele hotel (en wat wij ook kunnen waarderen). Helaas wordt het alleen net niet goed afgemaakt.

Het slapen op een "houten plank" is voor ons wat te veel van het goede. Het matras was echt te hard en twee 1-persoonsdekbedden op een 2-persoonsbed werkt niet echt. Kwaliteit van de kussens was rampzalig. Al met al een leuk hotel maar als je hoofdfunctie - slapen - niet goed mogelijk is, is het helaas een afknapper.
Hoofd reserveringen I. Verhagen, 23-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie van W, dank voor uw bericht. Jammer dat u de bedden als niet goed heeft ervaren. Juist vanwege eerdere opmerkingen van onze gasten is er bij de verbouwing gekozen voor een boxspring bed met matras van Draka Foam (cradle to cradle model). Deze is zelfs als 'testbed' in gebruik geweest door onze gasten. De reacties waren erg lovend. Vandaar dat de keuze juist hierop is gevallen. De kussens zijn we momenteel mee bezig. er zijn een 20-tal kamers met 'testmodellen'. Aan de hand van de 'ervaringen' van onze gasten zullen ook andere kussens ingezet gaan worden.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?