17-1-2012
Wij zijn er met ons gezin in de kerstvakantie geweest, het park heeft een prachtige ligging, midden in de bossen.
De service en accomodatie liet helaas ten wensen over.
De horeca ging pas om 15.00 open en dan was er nog niets te beleven. De supermarkt was helemaal gesloten, voor de kinderen nauwelijks iets te doen, en dat zijn we van RCN niet gewend!
De bungalow zou een televisie op de slaapkamer hebben en die was er gewoon niet (bij navraag bij de receptie werd ons gemeld dat we dan gewoon pech hebben omdat dat niet in alle huisjes zou zijn, dit in tegenstelling tot de brochure), verder rook het ontzettend naar rook bij binnenkomst en stond er vuil servies in de kasten.
Enkele receptiemedewerkers waren ook niet vriendelijk en dat is jammer voor de sfeer, zeker omdat de jongere meisjes aan de receptie zo hun best proberen te doen.
Voor ons een leer voor de volgende keer. RCN is in de zomer superorganisatie maar in de winter nooit meer!
Eigenaar zegt:
Beste familie,
Bedankt voor uw reactie.
In een aantal van de bungalows van het type GB6 staat een 2e TV op de slaapkamer. Dit is het enige type bungalows waarbij dit het geval is. Ook zijn er voldoende rook- en huisdiervrije bungalows op het park beschikbaar.
Het klopt dat de faciliteiten op ons park wat minder druk zijn dan in het (hoog) seizoen. Wel stellen wij met zorg een recreatieprogramma samen, ook voor de kerst- en voorjaarsvakantie.
Er is een kleine supermarkt op de receptie aanwezig.
Wij vinden het erg vervelend dat u het niet optimaal naar uw zin heeft gehad. Wij hopen echter dat u dit niet weerhoudt om in het seizoen nog eens bij ons of op een ander RCN park terug te komen.
Verdere vragen kunt u evt. mailen naar: socialmedia@rcn.nl
Met vriendelijke groeten,
RCN - Roland