Vakantie Beoordelingen De Bilt Utrecht vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen De Bilt

Sfeer

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen De Bilt

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in De Bilt. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over De Bilt. Ben je zelf op vakantie geweest naar De Bilt? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
De Bilt scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Hotels in De Bilt. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van De Bilt. Op deze pagina vind je alle accommodaties in De Bilt. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht.

3 beoordelingen over De Bilt

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Lekker gewandeld"
tresaschrijver
Omgeving
22-4-2012 we zijn naar museum voor beeld en geluid geweest, jammer was heel erg druk en dus kon je nergens bij, verder hebben we vanuit het hotel de bossen in gewandeld dat was fijn met de kinderen.

zakelijk, Nov. 2011
"Saaie plaats in mooie omgeving"
Maurits
Sfeer
8-11-2011 De Bilt als woonplaats maakt op ons geen bijzondere indruk. De drukke provinciale weg, die langs het dorp loopt, geeft het geheel een onrustige uitstraling. Wel is de omgeving mooi met landhuizen, landgoederen en bossen. Maar als wij naar de bossen gaan, dan spoeden wij ons liever richting Lage Vuursche. Meer rust en nog wat meer natuurlijke uitstraling.

met partner, Dec. 2008
"Romantisch"
agf de Raaf
Sfeer
28-12-2008 Voor iedereen die een beetje sportief en een beetje culinair willen.