Beoordelingen Bunschoten/Spakenburg

19 juni 2013

Bunschoten/Spakenburg
Beoordelingen Bunschoten/Spakenburg
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bunschoten/Spakenburg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bunschoten/Spakenburg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bunschoten/Spakenburg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bunschoten/Spakenburg scoort een 8,7 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Bed and Breakfasts en 1 Bungalow in Bunschoten/Spakenburg. Op Zoover vind je bovendien 47 vakantiefoto's van Bunschoten/Spakenburg. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bunschoten/Spakenburg. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht.

20 beoordelingen over Bunschoten/Spakenburg

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Leuk dorp!"
M Koedoot
Sfeer
20-2-2013 Heel leuk en gezellig dorp!!

met partner, Okt. 2012
"Aardig plaatsje"
Reislustig
Sfeer
27-10-2012 Spakenburg heeft een haven met oude botters, een aantal terrassen en twee leuke musea. Aardig plaatsje om een middag te vertoeven.

met partner, 2012
"Gezellige havenplaats. Vissersmanlucht"
Tol
Sfeer
21-8-2012 Relaxt recreeren in goede sfeer met een gezellige haven.
Allen weinig keuze betreffend overnachten

De beste prijzen en lastminutes voor Bunschoten/Spakenburg bij:

met partner, Aug. 2012
"Gezellig,dorpsgevoel"
Jan en Joke Versteg...
Sfeer
14-8-2012 Een gezellige plek,Je kunt er lekker eten, En op zaterdag de weekmarkt.
Al die bedrijvigheid en klederdracht.aan het water een knus gevoel geeft dit.

met vrienden, 2012
"Mooi plekkie"
wil van groezen
26-7-2012 mooi havenstadje
mooi publiekstrand, goede gezellige restaurants en kroegen

alleenreizend, 2012
"Mooiste dorp ooit gezien"
spakenburg
Sfeer
4-1-2012 mooie dorp om de fietsen, de polders zijn ook leuk om door de fietsen er zijn bij de westdijk bij een natuurgebied meestal vele vogels te zien de dorp zelf is ook mooi met goede restaurants

met een groep, Okt. 2011
"Varen met een botter vanuit de botterhaven"
fr_woning
Sfeer
19-10-2011 -252- Met de groep werden we ingekwartierd op een originele botter , we vertrokken vanuit Spakenburg , om de haven uit te komen , voeren we op de motor naar open water . Daar werden de zeilen gehezen , op naar de eerste bestemming . Onderweg werd door de dames koffie gezet en voor de lunch was ook gezorgd . Op een eiland gingen we picknicken en wat behendigheids spellen spelen . Toen kwam de regen en was de lol er gauw af . Terug met de botter naar Spakenburg . Bij de wal aangekomen , zijn we met zijn allen nog wat gaan drinken . De dag die zo leuk begonnen was , viel door de regen in het water . Toch vonden de meeste het varen met de botter , een leuke ervaring .

met vrienden, 2010
"Super gezellige grand cefe"
teddy voorst
Sfeer
9-11-2010 kom vaak eten hier omdat het altijd helemaal goed dat is echt waar voor je geld
gezellige bediening en een super ambiance

groeten

teddy voorst

met vrienden, 2010
"Beste dorp van Nederland."
het beest
Sfeer
16-9-2010 ik woon er, en wil er nooit meer weg. beter kun je het niet hebben.
dit dorp is een aanrader voor iedereen die op vakantie wil of gewoon wilt verhuizen.

Spakenburg.

met een groep, Sept. 2009
"Leuk, maar niet bijzonder"
Maurits
Sfeer
16-12-2010 Bunschoten/Spakenburg. Dat klinkt goed. We kennen de marktlui uit die plaats: brood, banket, vis. Prima spul. De plaats zelf viel ons tegen. Flinke bedrijventerreinen. Geen wonder met al die handelslui, maar op zich geen bezienswaardigheid. Het dorp zelf kenmerkt zich door een lange rechte straat, langs een vaart, met aan ene zijde een flinke nieuwbouw. Uiteraard veel kerken. Maar echt bezienswaardig, nee. En klederdracht op straat is er ook niet of nauwelijks meer. Daarvoor moet je naar een tentoonstelling. Wij genoten wel van het verblijf bij De Mandemaaker, een topper van de plaatselijke horeca.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?