1-5-2012
Afgelopen weekend op de Vliert gestaan. Echt een geweldige camping. Sanitair ziet er mooi uit. Toiletpapier is aanwezig en lekkere warme douche. We hadden een mooie ruime plaats met grind, ideaal! Caravan bleef van binnen hierdoor erg netjes.
Vriendelijke mensen die erg behulpzaam zijn.
28-8-2011
+ punten: Zeer ruime plaatsen, vele met water, electra en afvoer.Ontspanningsruimte met biljartje, tafeltennis, tv enz. Schoon sanitair binnen, dus behaagelijk.Automaat met fruit, sappen en aardappels. Winkelcentrum op 2 km.
- punten Géén wc papier ( niet meer van deze tijd). Voor de gekochte douchemunten kun je 3 minuten douchen! Nog nooit zo kort meegemaakt. Je hebt dus twee munten nodig voor één douchebeurt.
6-5-2011
Deze camping is klein ,gezellig en vooral schoon.
Wij zijn er heel erg tevreden over.
Geheel onverwachts een paar dagen op deze camping geweest en het was heel erg geslaagd,
mooie plekken,ruim ,erg schoon en nieuw sanitaire.Voor kinderen is er zowel binnen als buiten genoeg te doen.
De camping ligt ook erg centraal, er zijn in de omgeving ook veel leuke dingen te doen en te bekijken.Naast de camping ligt een Speelbos met veel klim en klauterparcours. Bij lekker weer is dit zeker een aanrader.