Camping De Boomgaard in Bunnik Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Tussen appelbomen kamperen

Beoordelingen Camping De Boomgaard

Parallelweg 9, 3981 HG, Bunnik
Camping De Boomgaard scoort een 7,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Boomgaard? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Boomgaard in Bunnik, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping De Boomgaard vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Camping De Boomgaard met andere accommodaties in Bunnik.

11 beoordelingen over De Boomgaard

6,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"Erg leuke camping!"
Arjan
20-5-2012 Leuke camping met een vriendelijke en betrokken eigenaar. Ondanks dat het helemaal vol; stond was er voldoende ruimte. Het sanitair was schoon.
Jammer dat het zwembad niet open was maar de kinderen hebben zich in de sloot vermaakt.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuke camping met ruime plekken en groene weiden"
Mark
8-5-2011 Leuke camping met ruime plaatsen en mooie groene weiden. Er is een leuke dierenweide waar de kinderen verschillende dieren kunnen voederen. kinderen hebben alle ruimte en vrijheid. Enkele keren per week kunnen de kinderen meerijden op een tractor met aanhanger en leuke muziek. Kortom geslaagde mei vakantie

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Prima week gehad maar niet voor herhaling vatbaar"
Gezin met 2 kids (3...
6-5-2011 Dat mensen schrijven dat ze A12 niet horen kan ik niet begrijpen, de camping ligt pal aan de vluchtstrook, auto's razen 24/7 langs. Dan is er ook nog eens een mega disco vlakbij die behoorlijk dreunt in het weekend.
Wij huurden een tourcaravan met voortent en die was top, netjes en volledig ingericht. Ht personeel op de camping is zeer servicegericht en vriendelijk. Voor O ze kids van 3 en 2 was het er super (geitjes voeren en springen op dikke matrassen in de schuur).
Dat douchen en afwassen en babybadje met muntjes is en geen toiletpapier in de toiletten vind ik erg vermoeiend, dat vergeet je en je blijft heen en weer lopen. Ik vind het een beetje armoede op je vakantie steeds met muntjes en wc papier te moetnrondlopen.
mede-eigenaar Camping de Boomgaard, 18-5-2011
Eigenaar zegt:  Ik wil u bedanken voor uw beoordeling, wij horen graag hoe we een en ander kunnen verbeteren. Ik vind het alleen betreurenswaardig dat u het niet gelijk aan ons heeft doorgegeven, zeker van de overlast die u heeft ondervonden van een discotheek, Ik weet dat de periode dat jullie er waren er meer klachten over zijn gekomen, begreep dat er een dorpsfeest in Bunnik was. Het geluid van de a12 hoort u inderdaad bij noordenwind, hier kunnen wij helaas niets aan veranderen.

met partner, Apr. 2011
"Super relaxed"
Theo & Cora van Mau...
30-6-2011 als beginnende campeerders zijn wij heel blij dat we in bunnik staan op een seizoen plek in de boomgaard!!!
zo dicht bij huis en toch helemaal eruit op een heel mooi plekje.
het is echt genieten.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Echt mooie plekken, zeker met kinderen"
SPJ van Lierop
16-2-2011 vriendelijke mensen, ruime plekken, schoon sanitair en voor de kinderen de tractor met muziek. Patatman komt op het terrein, evenzo de bakker enz.
Prachtige fietsomgeving

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heeeeerlijk"
Marianne
19-8-2010 Camping de Boomgaard is een heerlijke boerencamping, heel veel ruimte om de tent heen, heerlijk veel groen, geen last van de A12!
Mijn dochter van 8 heeft zich goed vermaakt...ook het zwembad is leuk, niet zo groot maar goed genoeg....
Volgend jaar gaan we weer!

met partner, Juli 2010
"Voor een boerencamping gewoon fantastisch"
Fam Otten
8-8-2010 ik wil even reageren op de reactie hiervoor
wij zijn al enige malen op deze camping geweest en je kunt natuurlijk ook overdrijven
met de snelweg valt reuze mee ,je moet er echt voor gaan zitten luisteren wil je de weg horen,en ligt er ook aan welke kant de wind komt.voor de kinderen is er genoeg te doen.Nee tis geen megacamping waar met zwemparadijzen erop ,maar dan betaal je dan ook dik voor.Deze camping is gewoon zeer goed ,hele vriendelijke eigenaars ,en voor kleine kinderen vermaken zich prima.Het zwembad is klein maar wel knus.En op welke boerencamping vind je nou een zwembad?Je kunt ook niet verwachten van kamperen bij de boer dat je voor 14euro per nacht een groot zwembadencomplex krijgt ,dan kan je beter voor zo'n drukke megacamping kiezen a35euro p.nacht.De omgeving is ook erg mooi.Fort rijnauwen is erg mooi met het gezellige theetuin,en kanoén is ook erg leuk daar.We hebben al op heel wat boerencampings gestaan,maar komen hier vaak terug.Het is gewoon een top BOERENcamping

met een groep, Mei 2010
"Voor ons niet meer"
S. Veldhuis-Vos
24-5-2010 Het is dat we met een groep kwamen en de plaatsen ruim van opzet waren maar het sanitair is niet voorzien op een volle bezetting van de camping. Eén douche unit aan het eind van het terrein voor bijna 180 plaatsen? En hoe verkoop je het als een rustige camping als hij aan de snelweg ligt? Een bevriend koppel heeft na de eerste nacht vriendelijk uitgechecked en zijn in een hotel gaan slapen ivm de snelweg (A12) inje achtertuin......Het is dat we het met ons allen samen zo gezellig hadden en het weer super was en ik en mijn gezin als een blok in slaap vielen 's avonds. De kinderen hadden het naar de zin dus daar hadden we geen omkijken naar. Anders waren we hier nooit gekomen en we komen ook nooit meer terug.

met jonge kinderen
"Dit nooit meer"
bert
11-10-2009 een kinderboerderij waar je niet in mag.alleen een schommel en een wip voor de kids.een schuur waar afval naast de contaner ligt en waar de kinderen naast en in spelen.als je de camping af wandeld sta je naast de a12 en de auto"s hoor je razen!over het zwembad maar niet te hebben!veels te diep voor kleine kinderen en ijs koud!voor ons nooit meer!meer een camping voor oudere mensen!

"SVR camping"
Fam. E. de Boer, Sc...
2-6-2009 algemene indruk: prettige ontvangst, ruime plaatsen, netjes onderhouden

ligging: langs de A12 bij Bunnik. Door de bomenhaag hindert dit zeker niet. Winkels niet op loopafstand. mooie omgeving voor wandelen en fietsen.

eetgelegenheden: op de camping geen mogelijkheid. Ook is er geen campingwinkel aanwezig.

staat sanitair: eenvoudig, maar schoon. Wel gaat het licht 's avonds om half 11 uit.

kindvriendelijkheid: een kinderboerderij en klein buitenzwembad aanwezig. Verschillende speeltoestellen. Jeu de boule baan is er ook.

prijs/kwaliteit: in verhouding.