Hotel Van der Valk Amersfoort A1**** in Amersfoort Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Amersfoort A1****

31 mei 2012

Hotel Van der Valk Amersfoort A1**** Amersfoort

Beoordelingen Hotel Van der Valk Amersfoort A1****

Ruimtevaart 22, 3824 MX, Amersfoort
Hotel Van der Valk Amersfoort A1 scoort een 8,2 uit 10, op basis van 160 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Amersfoort A1****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Amersfoort A1**** in Amersfoort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Amersfoort A1**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Hotel Van der Valk Amersfoort A1**** met andere accommodaties in Amersfoort.

160 beoordelingen over Van der Valk Amersfoort A1****

met partner, Mei 2012
"Geweldig, lekker en goed"
Smeets
26-5-2012 Met dit mooie weer een nacht geboekt bij dit mooie hotel.
Bij aankomst zeer netjes en vlot geholpen, meteen naar het terras gegaan waar we de geheel middag hebben genoten van de hapjes en de drankjes.
Bediening is erg vriendelijk en werkt netjes.
Bij het diner hadden we alc gegeten en weer heerlijk op het terras een tournedos on the rock gegeten.

met vrienden, 2012
"Net een gevangenis!"
carinbodymiracles
30-4-2012 Zojuist teruggekomen uit dit hotel. We hebben voor 1 overnachting 470 euro gespendeerd (2 kamers) en vonden dit ons geld dus niet waard. Er zijn geen balkonnetjes en in de kamers zijn er geen ramen!! (Alleen de spijlen voor de ramen ontbreken) Hoe lucht men dan? We hebben vaker in een Van der Valk gelogeerd, maar deze vonden wij toch de minste!!
Sales Manager Van der Valk Hotel Amersfoort A1, 3-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw overnachting niet geheel naar wens is geweest. In antwoord op uw vraag, op onze kamers is een luchtcirculatiesysteem aanwezig. Dit systeem zorgt ervoor dat er voldoende frisse lucht in de kamer is. Wij hopen dat u alsnog met een goed gevoel terugkijkt op uw verblijf in ons hotel en hopen u in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet,

met partner, Apr. 2012
"Menselijk met een grote M !!"
Wilfred Lauwen
8-4-2012 Mijn vader heeft een ongeneeslijke ziekte en daarom proberen we van de goede dagen die deze man nog heeft ,zoveel mogelijk te genieten. Daarom heb ik gewacht tot afgelopen donderdag 5 april gewacht met het boeken van een last-minute naar het Van der Valk Hotel Amersfoort A1 voor aankomst zaterdag 7 april, 2 overnachtingen. Op deze zaterdag zijn we eerst de gehele dag naar Paleis Soestdijk geweest en daarna afgereist naar het hotel. Na een allervriendelijke ontvangst , genoten van de mooie kamer. Daarna een reservering gemaakt in het restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. De volgende morgen bleek dat het slecht ging met mijn vader. We hebben nog wel van het heerlijke ontbijt kunnen genieten , maar hierna zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter was voortijdig naar huis te gaan. Toen ik onze toegangspassen ging inleveren, zei de zeer vriendelijke receptioniste dat ze het erg vond voor ons en dat ze ging overleggen of ze nog iets voor ons kon betekenen .

met partner, Apr. 2012
"Goed maar vooral zakelijk"
Hans
4-5-2012 Goed hotel met ontbijt zoals je gewend ben bij de Valk.Liggin naast aantal garages.Even wat verder gaan en je kunt prima fietsen.Kamers erg benauwd bij langer verblijf.Kan niets open.Thermostaat reageert zeer traag.Internet niet draadloos maar met kabel, welke stuk was bij aankomst.Toilet zeer matig afgesteld, gevolg vaak 2 keer doortrekken.Personeel bediemning vriendelijk. Administratie, direktie, welke naast de lift zitten zeggen niets tegen gasten. Ondanks dat, goed verblijf gehad.

met partner, Apr. 2012
"Goed maar vooral zakelijk"
hansplussimone
4-5-2012 Hotel tussen de garages.Mooie kamers, goed ontbijt.Kamers wordt bij langer verblijf weinig aan gedaan, worden ook erg benauwd, niets kan open.geen wifi maar kabel, welke stuk was bij aankomst. Bedienend personeel goed.Bij ontboijt 1 onvriendelijke welke op routine werkt, geen contact met gasten.Directie, administratie naast lift zeggen niets tegen gasten.Toilet zeer zuinig afgesteld, dus vaak 2 keer doortrekken.Lift vuil.Even wat verder en je kunt fijn fietsen..

met partner, Mrt. 2012
"Hotel is mooi en schoon,"
jos
2-4-2012 Hotel vd Valk Amersfoort langs de A1
Een perfect hotel voor Fam ,of Vergader bijeenkomsten

"Super Hotel"
Karin
1-4-2012 Mooi , schoon hotel. Vriendelijk personeel en heerlijk diner en uitgebreid ontbijtbuffet. Dus een SUPER HOTEL.

met vrienden, Mrt. 2012
"Vlakbij de A1 gelegen, maar merk je niets van."
mw. de Bruin
1-4-2012 Heerlijke overnachting gehad met een uitgebreid ontbijtbuffet. Erg vriendelijk personeel en fijne kamer.

met partner, Mrt. 2012
"Mooi hotel op lelijke locatie"
Jari
31-3-2012 Het hotel is ingebouwd tussen autodealers, alsof je bij een autobedrijf gaat logeren.
Uitzicht vanuit het restaurant tijdens het ontbijt op de BMW garage.
Van binnen is het een mooi modern hotel. De kamers zijn wat klein, maar mooi ingericht, met een goede badkamer.
Op onze laatste ochtend kwam het kamermeisje om 09.05 uur zomaar binnen om de kamer schoon te maken, terwijl we de kamer tot 12.00 uur konden houden. Het schoonmaken van de kamer als je meerdere nachten blijft, stelt niets voor, alleen de dekbedden worden een beetje recht gelegd.
Het ontbijtbuffet is uitstekend en zeer uitgebreid, met vers geperst sinaasappelsap.
Dit is een hotel voor de zakelijke markt, het geeft je niet echt een weekendje weg gevoel.

"Schoon, vriendelijk personeel"
Heleen van Beurden
24-3-2012 Hotel Amersfoort **** A1 is modern ingericht.
Het is schoon en personeel is erg vriendelijk.
De bediening tijdens het diner ook heel vriendelijk
en goed service.