Beoordelingen Bed and Breakfast Villa Oldenhoff***

Villa Oldenhoff***
Beoordelingen Bed and Breakfast Villa Oldenhoff***
Voetangelweg 9, 1391 HJ, Abcoude
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Villa Oldenhoff*** in Abcoude, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Villa Oldenhoff*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Villa Oldenhoff scoort een 10,0 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Villa Oldenhoff*** in Abcoude, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Villa Oldenhoff***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Villa Oldenhoff*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Villa Oldenhoff*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utrecht. Vergelijk Bed and Breakfast Villa Oldenhoff*** met andere accommodaties in Abcoude.

37 beoordelingen over Villa Oldenhoff***

9,8
met partner, Apr. 2013
"Super!!"
Willemsen
28-4-2013 Soms kun je iets wat geweldig is simpelweg met een woord omschrijven 'super'. De villa ligt op een mooie plek onder de rook van Amsterdam. We hebben een van de zolderkamers gehad. Geweldig, tot in de puntjes afgewerkt en verzorgd, sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien. De eigenaren verzorgen het ontbijt op een leuke en ongedwongen wijze. Zeer zeker een aanrader....dus kortom...'super'. Wij komen zeker nog een keer terug.

zakelijk, Apr. 2013
"Een plek met een ziel"
Ben Peinen
17-4-2013 Mensen,omgeving,huis en huisdieren alles straalt authenticiteit uit. Je voelt je oprecht thuis.Bedankt!

met partner, Feb. 2013
"EEN GEWELDIGE GASTVRIJHEID OP EEN DROOMLOCATIE!!"
Hans en Laura
18-2-2013 We hadden een concert in de HMH te Amsterdam. De supermooie locatie B&B Villa Oldenhoff ligt op een korte afstand daar vandaan (10 min met de auto). We werden zeer hartelijk welkom geheten door de enthousiaste en zeer vriendelijke gastvrouw Suzanne. Na het aangeboden lekker kopje koffie werd ons de oogverblindende zolderkamer aangeboden. We werden enorm overdonderd door de grandioze uitstraling die deze prachtige kamer heeft. De warmte die het uitstraalde, de luxe en van alle gemakken voorzien. Ook het uitzicht is subliem.
Alle aandacht die je kreeg als gast viel als een warme deken om ons heen, de gastvrijheid; het was top! Gastheer Han, zeer hartelijk en professioneel, heeft voor ons het uitgebreide ontbijt voortreffelijk verzorgd.
Kortom een grandioze overnachting die we zeer zeker niet hadden willen missen! Lieve mensen heel hartelijk dank voor deze geweldige verwennerij. Hartelijke groeten Hans en Laura uit Enschede

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Villa Oldenhoff...

zakelijk, Jan. 2013
"Een fantastische (vergader)plek"
Shirawinterkamp
19-1-2013 We hadden een zakelijke sessie bij Villa Oldenhoff. De ontvangst was warm met vers gebakken appeltaart zodat we heerlijk aan de slag konden. De lunch was zalig. Een heerlijke salade, bijzondere warm pasteitje, heerlijk en bijzonder belegd brood. En meer dan genoeg. Daarna zijn we een wandeling gaan maken en de omgeving leent zich er uitstekend voor. De kamers zijn met zorg en veel aandacht gemaakt en alles superschoon. Kortom alles was een aanrader. Onze dank gaar ui naar de eigenaren met recht 2x de zoover award voor b&b gewonnen. Complimenten ga zo door!

zakelijk, Dec. 2012
"Wat een gastvrijheid!"
Ellen
11-12-2012 Wij waren hier met 3 collega's voor een overnachting tijdens een cursus. We werden bij aankomst zeer gastvrij ontvangen. Een mooi ingerichte ruime kamer met alle voorzieningen. Ontbijt was gezellig en goed. We hadden best langer willen blijven!

met partner, Dec. 2012
"Een geweldige ervaring ........"
Dominique van Kesse...
6-12-2012 Villa Oldenhoff heeft het allemaal! Een prachtige plek, hoewel de weg er naar toe je tot voorzichtig rijden maant. Na aankomst ben je meteen uit je eigen wereld. Gastheer en dame, Han en Susan, maken het hun gasten op charmante en natuurlijke wijze naar de zin. De kamer was een openbaring, ruim en mooi eigentijds ingericht en het bed Fantastisch!!!! Wij werden wakker in een besneeuwde witte wonder wereld, wat na het heerlijke ontbijt, de terugrit over de dijk nog even spannend maakte, het mocht de pret niet drukken. Hier zien ze ons zeker terug!

zakelijk, Nov. 2012
"Zij begrijpen wat goed gastheerschap betekent"
madelon
6-11-2012 Supermooie kamer, heerlijk ontbijt, alles is te regelen, heel vriendelijke eigenaren en medewerkers, lekker persoonlijk en in een prachtige omgeving. Heb nog nooit de moeite genomen om een hotel te beoordelen en nu kan ik het niet laten. Ik kom in januari al terug.

met een groep, Okt. 2012
"Wat een geweldige trouwlocatie!"
Michele en Bart
18-11-2012 Het genieten begint als we inchecken in de B&B. De kamers hebben net als de zaal waarin we zijn getrouwd een prachtig uitzicht en veel sfeer. In de intieme kelderkamer hebben we de taart aangesneden. We borrelen in de grote open keuken, met zicht op de kookkunsten van de kok. De kok is fantastisch! Hij heeft een 5-gangen diner verzorgd van zeer hoge kwaliteit. Het personeel is erg vriendelijk. In de trouwzaal hebben we tot 23.00 uur uitgebreid gedineerd aan mooie tafels die smaakvol waren gedekt. Ook is er hele goede audiovisuele apparatuur aanwezig. De hartelijke Han en Suzanne Blokland zijn de beste gastheer en gastvrouw die je kunt wensen! Met cateraar Xiom Events hebben ze ervoor gezorgd dat alles perfect was, en dat wij en onze 50 gasten ons buitengewoon thuis hebben gevoeld! De volgende dag genieten we na met familie bij een goed verzorgd ontbijt in de keuken van de B&B. Alles erop en eraan. Nu nog een reden verzinnen om snel weer terug te keren naar Villa Oldenhoff!

met partner, Okt. 2012
"Een dikke Tien!"
Wendy en Niels Nijh...
4-10-2012 Een overcomplete B&B. Door de allerhartelijkste ontvangst van Han en Suzanne voel je je meer dan welkom. Het is een soort van thuiskomen!
Kamers zijn top, ontbijt fantatstisch!
Onder de rook van Amsterdam en dan toch zo vrij.
Een aanrader voor iedereen!

zakelijk, Okt. 2012
"100% gastvrijheid + 100% positieve engergie"
Paul
2-10-2012 Deze B&B is in 1 woord helemaal top. Schitterende locatie, prachtig inrichting (natuurlijk meets modern), rustieke omgeving en je wordt met open armen ontvangen door de eigenaren (bijna on-Nederlands gastvrij). Deze plek is en plek waar een natuurlijk positieve atmosfeer is. Een echte aanraden voor een groepsmeeting teams, of gewoon een nachtje weg.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit