27-9-2011
mooi hotel met een ruime nette hotelkamer. Geluid van andere kamers hoor je niet; positief terwijl het bed zondermeer bijdroeg aan een goede nachtrust. De bose-installatie geeft nog een verdere finetuning er aan. Zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt was uitgebreid waarbij ik mijn 2e kopje koffie wel gemist heb :). Aangezien ik een waardebon had waarbij standaard was aangegeven dat je met 2 personen kwam, was ik benieuwd wat er met de verblijfsbelasting zou gebeuren. Die bleef echter op 2 euro staan. Medewerkster gaf aan dat dat pp was (en daar heb ik wel mijn twijfels over). Dit is echter een klein aandachtspuntje; het is zondermeer een aan te raden hotel!
Eigenaar zegt:
Geachte Gerrit, ook u dank voor de mooie beoordeling van ons hotel. Hotel Pillows berekend inderdaad 2 euro verblijfsbelasting per persoon. Dit heeft mijn collega correct aan u gemeld. Uiteraard had u gevraagd moeten worden of u nog een 2e kop koffie had gewild, excuses dat u deze nu gemist heeft. Graag zetten we deze alsnog bij aankomst een volgende keer. Wellicht tot ziens!
6-9-2011
Erg mooi hotel, zeer goed ontvangst gehad, en alles was keurig netjes! Complimenten voor het geweldige geluidssysteem van Bose! Ontbijt was super, zeer divers, werd constant netjes gevraagd door een man of wij koffie of thee wouden hebben, mijn complimenten!
Enige minpunten waren toch wel dat het raam niet open kan, geen zelf regelbare airconditioning (alleen tegen bijbetaling van 30 euro) wel weer netjes opgelost door het brengen van een ventilator, televisie viel steeds de ontvangst van weg tijdens bekijken van programma's of er zat geen geluid bij, volgens de receptie lag dit niet aan hun maar aan de kabelexploitant.
Grootste ergernis van mijn kant was toch wel, het €10 betalen voor parkeergeld voor eigen gasten, had dit nog nooit eerder meegemaakt met andere hotels!
Al met al een superverblijf gehad, voor weinig geld via veiling!
Eigenaar zegt:
Geachte heer Wierda, dank u voor uw feedback rondom de door u ervaren minpuntjes en verder mooie woorden rondom de service van ons team.
Graag tot ziens!
29-8-2011
Een arrangement met 2 nachten hotel Pillows en een dag Veluwse Bron. We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad. Een keinschalig, persoonlijk en verzorgd hotel. Een hotelkamer die eens wat anders is dan een standaard hotelkamer en een mooie badkamer met veel zachte handdoeken. Een heerlijk bed, al was het even wennen. Ook het ontbijt was erg lekker en prima verzorgd. Enige minpuntje is dat er op de kamer geen raam open kan, dat geeft soms toch wel een beetje benauwd gevoel. Zeker een hotel om nog eens te overnachten!
Eigenaar zegt:
Beste JenP, dank u voor uw mooie beoordeling en graag tot ziens in Sandton Hotel Pillows!