27-1-2013
Een heerlijk hotel in een mooie stad. Zeer goede service, zeer goed en uitgebreid ontbijt, luxe mooie kamers. Enig minpunt was dat de bedden (voor ons) te zacht waren en het is even wennen als je geen raam open kan zetten. Zeer makkelijk te bereiken met de auto. Gelegen vlakbij het station dus dat zou ook een goede optie zijn.
Beste Joep en Anette,
Ook u hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Een 9 krijgen blijft een cadeautje, graag tot ziens in Zwolle!
27-1-2013
Het was een leuke en gezellige ervaring om in dit hotel te verblijven. De sfeers is huiselijk en gemoedelijk. De kamers hebben een luxe uitstraling en van het onbijt en het diner hebben we genoten. Graag komen we nog eens terug om nog meer te kunnen genieten van de mooie stad Zwolle.
Beste Jan & Hetty,
Dank voor de mooie beoordeling. Ons hotel heeft regelmatig leuke akties met de Veluwse Bron, neem gerust contact op een volgende keer. Zwolle heeft inderdaad ook als stad veel te bieden! Wie weet tot ziens!
25-12-2012
Uitstekend hotel op een goede locatie vlak bij het Grand Place.
Zeer vriendelijke en service gerichte bediening.
Lekkere ruime kamer
Eigenaar zegt:
Geachte heer Noortman, dank voor dit mooie cijfer maar kan het zijn dat u bij ons collega hotel in Brussel te gast bent geweest? Wellicht dat wij u nog eens in Zwolle mogen ontvangen als gast? In ieder geval van harte welkom en graag tot ziens!
19-12-2012
Echt genieten in Overijssel? Dan verblijf je bij Sandton Pillows! Heerlijke bedden, ruime kamers, prachtige badkamer, vriendelijk en gastvrije medewerkers, op loopafstand van het station en de stad waar het goed winkelen is. Een echte aanrader!
Eigenaar zegt:
Goedemorgen NielsDS, dank voor deze mooie beoordeling en lovende woorden! Ik wens u fijne feestdagen en wellicht tot ziens in Zwolle.