Hotel Librije's***** in Zwolle Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Restaurant Librije

Beoordelingen Hotel Librije's*****

Spinhuisplein 1, 8011 ZZ, Zwolle
Hotel Librije's scoort een 9,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Librije's*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Librije's***** in Zwolle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Librije's***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Librije's***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Librije's***** met andere accommodaties in Zwolle.

20 beoordelingen over Librije's*****

9,8
met partner, 2012
"Superservice en in een prachtig pand!"
MR
12-5-2012 Prachtig hotel in een met respect gerestaureerde oude gevangenis. De dienstverlening door het personeel is werkelijk uitmuntend, nog nooit zoiets meegemaakt! De indruk wordt gewekt dat je in een superdeluxe miljonairshotel zit, ook al ben je maar een gewone gast die echt niet teveel betaalt. Reserveer behalve de overnachting ook een diner in het bijbehorende restaurant Librije's Zusje: heerlijk eten, met zeer speciale gerechten en opnieuw supergoede bediening. Kortom: een 100% aanrader!

met partner, Feb. 2012
"Heerlijk tussendoor"
Jo
22-4-2012 We hebben het perfecte weekend achter de rug, perfect ontvangen, super lunch in de Librije zelf genoten, onvergetelijke ervaring... We hadden geluk net in de koude periode daar te zijn, alles was mooi dichtgevroren met de gekende schaatsgekte, kraampjes op het ijs, heel gezellig ! Daarna heerlijk geslapen en de volgende morgen een niet te evenaren ontbijt.
Enige nadeel is de prijs, maar ja, voor wat hoort wat, maar we hebben met volle teugen genoten.

met partner, Mei 2010
"In 1 woord fantastisch..puur genieten!!!"
karin jacobs
9-10-2010 echt heerlijk verblijf gehad, leuke ontvangst, wereldkamer, geweldig eten, relaxte sfeer, super!

met partner, Feb. 2010
"Helemaal top"
saskia
27-2-2010 je voelt je een vorst als je verblijft in dit hotel. Helemaal super! Vooral communicatie tussen het personeel scoorde bij ons heel hoog. We kregen een upgrade van een 'normale kamer' naar een junior suite. Fantastisch. Aan alles is gedacht. Van toiletartikelen tot een heerlijk taartje! Een puntje van kritiek. De stoelen in zowel de bar als Libije's zusje zitten heel slecht. Verder zeker een aanrader. Dit moet je 1 keer in je leven hebben gedaan.

met partner, Okt. 2009
"Voor alles een 11!"
evelyn pieters
29-10-2009 De kamers zijn bijzonder compleet! Je hoeft je toiletartikelen niet mee te nemen, alles is aanwezig! De service is vriendelijk en correct. Dit hotel kan zich meten met alle tophotels wereldwijd. We waren sokken en elastiekje vergeten en dat werd netjes gewassen thuisbezorgd in de post. Helemaal top! Je betaalt wat maar dan krijg je ook werkelijk waar voor je geld.

"Een warm bad!"
dhr. en mevr. Hinte...
20-10-2009 Wij hadden een arrangement kado gekregen van onze kinderen en het was in een woord: AF!
We hadden niet eens de allerluxe kamer, maar het was tot in de puntjes verzorgd. Ontvangst door butlers die je auto wegrijden, bagage naar de kamer brengen en alles heel rustig uitleggen.Er lag ook al een stadsrondwandeling klaar voor ons.
Eten was geweldig! Orinele gerechtjes en het ontbijt was uniek.
Kleine minpuntjes: geen tafeltje of planchet bij het bad. Donker restaurant. 's avonds stoort dit niet, maar bij het ontbijt heb ik graag meer licht. Maar dit is persoonlijk. Verder alleen maar positief!

met partner, Okt. 2009
"Hier willen we wonen"
I.Post
16-11-2009 2 nachten geboekt in Suite, upgrade naar Bruidsuite. Prachtig alles was er, heerlijke bedden, lekker hapjes. Te veel zeepjes, sopjes, sponsjes enz. enz. om op te noemen. Zalige douche, groot bad, lag jammer genoeg niet lekker (maar ja, we moeten iets te klagen hebben). Lekker internetten en televisie in bed en met een dekentje op de Chaise-longue. Als ik ooit een prijs win ga ik er wonen. O, ja dan wil ik wel een deur bij het toilet.

met jonge kinderen
"Viel een beetje tegen"
Petra
24-9-2009 Op aanraden van vrienden hebben we twee overnachtingen in dit hotel geboekt. We hadden al zoveel positieve verhalen gehoord! Het viel ons eerlijk gezegd toch wel tegen. Bij aankomst was onze hotelkamer nog niet gereed, dit vonden wij heel vervelend. De kamer was aan de kleine kant en de badkamer was niet schoongemaakt, onze voorgangers waren blijkbaar vergeten door te trekken en er lagen haren in de wasbak. Het eten was ook niet wat wij ervan verwacht hadden, we zijn beter gewend. Al met al toch heel jammer.

met een groep, Sept. 2009
"Prachtige kamer, matig ontbijt"
Hans
10-9-2009 Geweldige service in dit hotel, prachtige kamer met prima expresso machine, uitstekende bedden. Maar mag ook wel voor deze prijs: circa € 350 incl. valid parking voor 1 nacht. Helaas het ontbijt is wat oubollig, we waren met een groep en zaten aan een krappe tafel. Per 3 á 4 personen werd een soort Oostenrijkse houten kitsch plank neergezet waarop vleeswaren/kaas, soepstengels, een paar borrelglaasjes met resp. kerstomaatje met saus, 2 aaardbeiden met saus en heel vet spek aan een "waslijntje". Heel irritant is, dat het brood aan tafel wordt afgesneden vanaf een broodkar en dat kan lang duren als er 3 groepen in de zaal hebben plaatsgenomen met 1.5 persoon in de bediening. Na een kwartier was het mijn beurt en toen bleek het brood nog in de oven te zitten, wederom 10 min. wachttijd. Restaurant De Librije viel dit keer helaas wat tegen, met de super mini porties en ook vreemde presentatie op stoven e.d. een aantal gerechten waren met biet bereidt (is biet Jonnie's favoriete groente ?)

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Helemaal TOP"
Fam. van Duijn
5-9-2009 Één nacht met onze 5 kids hier verbleven, helemaal top, zeer (echt) vriendelijk, grote bereidwillendheid voor alles. Voor de kinderen wordt apart gekookt, kunnen een WII op de kamer krijgen. Van dit hotel krijg je niet genoeg, zeer hoogstaand.