Hotel Fidder*** in Zwolle Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Fidder*** Zwolle

Beoordelingen Hotel Fidder***

Kon. Wilhelminastraat 6, 8019 AM, Zwolle
Hotel Fidder scoort een 8,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fidder***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fidder*** in Zwolle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Fidder*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Fidder*** met andere accommodaties in Zwolle.

24 beoordelingen over Fidder***

met partner, Mrt. 2012
"Even terug in de tijd en enorm genieten"
Lidy
31-3-2012 Hotel Fidder ligt in de Jugendstilwijk die in 1905 in Zwolle in gebouwd voor de gegoede burgerij. Het hotel is bijzonder vanweg haar jugenstil-architectuur en haar eigenzinnige interieur. Je ziet hie hoge plafonds, erkers, orginele ornamenten en er is gewerkt met oog voor detail., zodat het pad een rijke histrorie ademt. Een warme welkom in een gemoedelijke sfeer. Mijn tweelingzus en ik waren hier met een aanbieding en hebben genoten van een heerlijk ontbijt met een geweldige service, alles was ruim voldoende, tot wafels met warme kersen, heerlijke broodjes, te veel om allemaal op te noemen. Belangrijk is wel dat je oog voor de historie hebt en dit gevoel wil in- en uitademen. 4 prachtige panden aan elkaar met elk een eigen mozaik van tegels verwerkt in de buitenmuren. Wij hebben enorm genoten van een stuk rust EN historie waar mijn zus en ik beiden dol op zijn. Hotel Fidder, BEDANKT voor dit heerlijk ontbijt in een geweldige sfeer

met partner, Jan. 2012
"Mooi en sfeervol"
Petry
24-1-2012 Wanneer je van Antiek houdt is dit 'the place to be'
Leuk ingericht met antiek, open haard, bibliotheekje enz.
prima badkamer en goede bedden.
aardig en attent personeel
Prima eten zowel het ontbijt als diner (met regionale producten)

met partner, Dec. 2011
"Sfeervol stadshotel"
Stephan
9-12-2011 Hotel Fidder is een echt stadshotel. Het hotel bestaat uit meerdere oude stadswoningen (van rond 1900) die samengevoegd zijn. Wij hebben hier inmiddels 3x overnacht. Elke kamer is anders en heeft zijn eigen karakter. Het is wat oubollig maar het geeft ook sfeer aan het hotel. Het ontbijtbuffet is uitstekend. Ligging buiten het centrum (15 min lopen). De wifi is gratis.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Fidder*** bij:

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Fijn hotel"
pollux24
25-10-2011 het is een fijn hotel, mooie kamers met alles wat je nodig hebt. Het ontbijt was uitgebreid en erg lekker.

met partner, 2010
"Zeer stoffige kamers !!!"
Anoniem
31-7-2010 POSITIEF Algemene ruimtes (zowel binnen als buiten) redelijk sfeervol.
NEGATIEF Kamers zijn erg stoffig, oud (niet in de zin van mooi, gezellig of antiek, maar krakkemikkig meubilair, muf, achterhaald kleurgebruik op de muren en kleine badkamer).

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goede bediening geweldig ontbijt"
Holtrop
28-7-2010 Met onze kids, op zondagmorgen, ontbijt met gift for two. Zeer vriendelijke ontvangst, iets verouderd entree, maar geweldig ontbijt. Met grote keuze aan broodjes (warm en koud), wafels met kersen, eieren met spek, pecan broodjes, proseco etc. Heel erg goed.

met partner, Juni 2010
"Bijzonder hotel"
Klaas
7-10-2010 Hotel Fidder in Zwolle blinkt uit in gastvrijheid. Zeer mooie, authentieke kamers en prima avondeten. En zeer vriendelijke bediening.

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Fijne service"
Hans Wessels
29-3-2010 Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Ook de bediening tijdens eten zeer correct, warm en attent. Een enorm contrast met de kwaliteit van de keuken helaas. Het eten was ronduit vies! Panchetta vergeten bij de gnocchi, een overheersende saffraansaus bij naar urine smakende gekookte lamsrack en de vis ook niet lekker. Ook het ontbijt waar k mij een beetje op verheugd had was ronduit smerig. Roerei op de aga. Getver! Brood niet vers etc. Ngmaals: de service is top maar de keuken 's zeer louzy

met partner, Jan. 2010
"Verassend goed"
Rick Wedzinga
18-1-2010 Prima verblijf van 2 overnachtingen gehad in dit hotel. Het hotel bevind zich in een viertal herenhuizen en de kamers (in ieder geval onze) zag er prachtig uit. Het hemelbed was zo'n 1.40 meter breed dus je moet wel van elkaar houden wil je goed kunnen slapen. Ontbijt was prima en er werd constant aangevuld ondanks de drukte in het hotel vanwege activiteiten in de IJsselhallen. Ook het 3 gangen diner was goed verzorgd en erg smakelijk. Personeel (familiebedrijf?) was erg vriendelijk.

met partner, Juli 2009
"Heerlijk familiehotel"
caroline
19-9-2011 Heerlijk hotel met een knus tuinterras. We zijn gratis geupgraded en we zouden eerst uit eten maar het aanbod van de eigenaar om ons culinair te laten verrassen hebben we aangnomen. Het eten was heerlijk!!!!!! Kamers zijn niet helemaal mijn stijl, maar service is in dit hotel super. Ontbijtbuffet is knus en genoeg aanbod.