Hotel De Koperen Hoogte**** in Zwolle Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.671 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Zwolle > Hotel De Koperen Hoogte****

Beoordelingen Hotel De Koperen Hoogte****

22 februari 2012

Bij nacht

Hotel De Koperen Hoogte scoort een 9,0 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Koperen Hoogte****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Koperen Hoogte**** in Zwolle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 114 vakantiefoto's van Hotel De Koperen Hoogte**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel De Koperen Hoogte**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Koperen Hoogte**** met andere accommodaties in Zwolle.

100 beoordelingen over De Koperen Hoogte****

met partner, 2012
Geweldig, maar
Marcel
20-2-2012 Super weekeinde gehad in de Royal Suite. Waanzinnige service en vriendelijke mensen. Ook het diner en de brunch boven gemiddeld. Toch mogen er m.b.t. De Royal suite wel wat puntjes op de "I" gezet worden. Verouderd en slecht bed, grauwe kitranden in de stoomkabine, versleten vloerbedekking en bij aankomst matig schoongemaakt. En een feestje in het restaurant boven de Royal suite helpt niet echt mee voor de rust. We komen zeker terug maar of het de Royal Suite betreft is de vraag.

Super hotel
marjon venneker
18-2-2012 Mooi hotel aardig personeel alles heel schoon via veiling geboekt en je krijgt echt zoals omschreven alleen vonden wij het te rustig in het restaurant en met onbijt we hebben zowat alle tijd met zijn 2tjes gezeten wat drukker zou gezelliger zijn geweest

Koperen hoogte
priscilla
6-2-2012 Wij zijn via veilingen gisteren naar de koperen hoogte in zwolle geweest.
Toen wij daar aankwamen zag alles er leuk en gezellig uit.. ook was het erg schoon overal.
Het eten is er erg lekker en je krijgt ook goede service.
Vanochtend bij het ontbijt geweest ook dat was weer zeer goed.
Voordat wij weggingen een praatje met de directeur gemaakt een hele aardige vriendelijke man.

wij komen hier terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Koperen Hoogte**** bij:

Alle verwachtingen komen uit
m.woudstra
4-2-2012 Een super hotel
geboekt via veilingen
Een warm welkom.
Mooie kamer met een prive jaccuzi en stoomdouche
Lekker dinner in de orangerie
uitgebreid ontbijt

met partner, Jan. 2012
Sfeervol en een geweldige ambiance
abve
23-1-2012 We hebben net een heerlijk weekend gehad in de Koperen hoogte.
Het culinair verwen arrangement was voortreffelijk.
Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening. Ruime kamer met een lekkere jacuzzi en stoomcabine echt de moeite waard.

met partner, Jan. 2012
Geluidsoverlast in "Royal suite"
Pieter ter Borg
6-2-2012 Enkele weken geleden een nacht verbleven in de Royal Suite. Hoewel de ruimte en faciliteiten prima voldeden was geluidsoverlast erg hinderlijk. Tot ver na middernacht was er overlast door een telkens dichtvallende deur en voetstappen (waarschijnlijk uit de hal naar restaurant en bar boven de suite). Als gevolg hiervan, in plaats van het extra comfort van de suite, helaas een erg slechte nachtrust gehad. Meest teleurstellend nog was de reactie van een van de receptionisten dat er geen geluidsoverlast kon zijn geweest op dat tijdstip omdat er dan niemand aanwezig was.

met partner, 2011
Heerlijke kerstbrunch
Margareth de Graaf ...
26-12-2011 Gister genoten van een fantastische kerstbrunch, heerlijke gerechten en een bijzonder mooie locatie, de bediening was super vriendelijk. We komen hier beslist nog eens terug.

met partner, Dec. 2011
Heerlijk!
ada
19-12-2011 Wij hebben een heerlijke overnachting gehad in de Koperen Hoogte. De kamer was ruim en het personeel vriendelijk, maar het absolute pronkstuk is toch de badkamer met stoomcabine en bubbelbad! Heerlijk muziek luisteren vanuit het bad waar je ruim met z'n tweeen in kan (of 3). De brunch op zondagochtend is ook een aanrader.

met partner, 2011
Geweldig hotel & restaurant
Roelofs
5-12-2011 Supergoed hotel met zeer mooie kamer, heerlijke bedden (jammer van de 2 aparte dekbedden) surround system met dvd speler en gratis dvd's bij receptie. Natuurlijk waren de jacuzzi en stoomcabine TOP... Heerlijk gegeten in La Tour, prefecte ambiance, het eten is heerlijk en dat je precies meedraaid met de keuken, dessert en tot slot de koffie, is erg leuk en zeker een aanrader.. Wij hadden een arrangement met alles erbij, zelfs een brunch de volgende ochtend, kortom wij vonden het een geweldige ervaring en zeer geslaagd

met partner, Nov. 2011
Super !
arthurhabraken
23-11-2011 Voor 1 nachtje geslapen in de Koperen Hoogte. We zijn zeer tevreden, de hotelkamer is erg goed, geen standaard hotelkamer, maar alles echt aanwezig, werkend en luxe. Sfeer in de hotelkamers is erg goed. Het is ook allemaal goed geregeld daar, vanaf de receptie tot de bediening in het restaurant. Je voelt je echt te gast. Alles is mooi in het hotel, de bar, het restaurant, mooi zwaar afgewerkt, sfeervol ingericht. Het is mijn vrouw en mij erg goed bevallen en het zal niet de laatste keer zijn dat we daar zijn geweest.
minpuntje : de liften (die leuke aan de buitenkant) maken best veel geluid. Wij hoorden ze in de hotelkamer. Maar echt last, nee.