9-9-2012
Verblijf i.v.m. Familieweekend. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Zeer behulpzaam en welwillend. Sanitair gedateerd, wel schoon. Echtpaar dat de bar/snackbar beheert, heeft er alles aan gedaan om ons gezelschap van 10 personen een leuke, gezellige en lekkere maaltijd voor te zetten voor een alleszins redelijk bedrag. Geen moeite was te veel. Zeker voor herhaling vatbaar!
13-10-2012
Vooral bij mooi weer is het ideaal.. Camping ligt aan het water ..
Ook ben je zo in het centrum van Zwolle waar van alles te doen is..
2-9-2012
De camping ligt op een prima afstand van het centrum Zwolle ( 15 min fietsen) maar als je eenmaal op de camping zit, heb je niet eens meer de behoefte om ergens naar toe te gaan. We hadden een heerlijk plek voor de caravan aan de Agnietenplas , een prachtig uitzicht, en waarin de kinderen heerlijk konden zwemmen en met hun bootje konden dobberen. en vanaf de caravan een goed overzicht op de plas en dus ook op de kinderen.
Ook werd er veel georganiseerd voor de kinderen, van knutselen , musicals, spooktocht, volleybal noem maar op er was altijd wel iets waar ze aan mee konden doen. Ook het personeel is super vriendelijk en heel hulpvaardig, en bepaalde problemen worden snel opgelost. helemaal top!!! Voor volgend jaar hebben we gelijk alweer een plaatsje gereserveerd. Ik denk dat wij hier nu vaker gaan komen.