Vakantiepark Belterwiede in Wanneperveen Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Vakantiepark Belterwiede Wanneperveen

Beoordelingen Vakantiepark Belterwiede

Veneweg 193, 7946 LP, Wanneperveen
Vakantiepark Belterwiede scoort een 8,5 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Belterwiede? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Belterwiede in Wanneperveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Vakantiepark Belterwiede vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Belterwiede met andere accommodaties in Wanneperveen.

18 beoordelingen over Belterwiede

6,3
5,5
met jonge kinderen, 2012
"Heerlijke, rustige plek."
Bakker
Onderkomens
7-2-2012 We zijn hier de afgelopen twee jaar geweest in de kerstvakantie, met peuter (en nu ook met baby). December 2010 lag er ijs en stapten we vanuit onze achtertuin het ijs op van bijkans het mooiste schaatsgebied van Nederland. In de zomer kun je je eigen (of gehuurde) bootje aanleggen in je achtertuin.
Wij vonden de receptie wel vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijke bedden, wat je niet van elk vakantiepark kunt zeggen. Keuken van alle gemakken voorzien, alleen geen grote oven. Voor (kleine) kinderen kun je bedjes, box, etc reserveren. De laatste keer was het huisje minder schoon dan de keer ervoor, daar moeten ze iets scherper op letten. Op het park is verder niets te doen. Zeker niet voor kinderen. Je zult er op uit moeten, maar op een paar kilometer ligt Giethoorn en ook de rest van de omgeving is prachtig.
Het is voor ons een heerlijke plek om tot rust te komen in de winter. Deze week ligt er ijs en wij hebben voor komend weekend weer geboekt!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Mooi park"
Marcel en Maud
Onderkomens
20-9-2011 Het park is schitterend gelegen aan het water in een mooie omgeving. We konden wel merken dat ons huisje te koop stond. Een aantal zaken waren niet meer zo goed onderhouden, maar al met al een prachtig huisje. De receptie is een beetje stug en geeft je helaas het gevoel dat je lastig bent i.p.v. dat ze jou een lekker vakantiegevoel meegeven.

In de directe omgeving zijn leuke uitstapjes te doen naar de plaatsen Zwolle, Blokzijl, Kampen en uiteraard Giethoorn. Daarnaast zijn attracties zoals Plopsaland, Dolfinarium en Dierenpark Emmen ook nog goed te doen. Een bootje huren kun je bij de bootverhuur 2 deuren verder doen.

Kortom, een prima plek om vakantie te vieren.

met een groep, Sept. 2011
"Mooie omgeving, gezellig huisje!"
carolablok23
Onderkomens
16-9-2011 Het eerste weekend van september een weekendje met de familie op het park geweest. Mooie omgeving en huisje erg mooi en netjes. Heerlijk gevaren in de mooie omgeving! Bootjes te huur in de omgeving van het park. Op het park is de receptie niet echt klantvriendelijk, gourmet huren was ineens niet mogelijk en ook het huren van een bootje via de receptie kon niet. Maar volgens het informatie boekje wat wij 3 weken daarvoor hadden ontvangen zou dat allemaal mogelijk zijn!

"Mooi park"
de Rooij
Onderkomens
22-8-2011 Het bungalowpark ligt erg mooi als je van water houdt. De bungalows zijn prima. Jammer dat er geen speeltuintje is voor de kinderen. De schoonmaak van het huisje was erg slecht. Overal lagen de hondenharen. Ook de borden/ pannen etc. waren erg vies. Na een klacht werd er even extra gestofzuigd, maar het bleef smerig. Jammer dat er niet goed omgegaan wordt met klachten!

met partner, Mei 2011
"Zeer comfortabel met veel ruimte"
jos.ockhuizen
Onderkomens
29-5-2011 Waterpark Belterwiede is een park met ruimte mooie bungalows die van alle gemakken voorzien zijn met een zeer fraaie ligging.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Fantastische luxueuze bungalows"
Zeeman
Onderkomens
5-4-2011 Wij komen hier komende zomer voor de 4e maal en hebben de afgelopen jaren zowel type Gaarde als Matriet gehuurd.

Fantastisch gelegen aan meer de Belterwiede. Iedere bungalow heeft eigen steiger zodat je je eigen (eventueel bij naastgelegen haven Nijhuis te huren) boot/sloep kunt aanleggen. Het park organiseert verder geen activiteiten. Park bakt iedere dag verse broodjes en heeft eigen restaurant/cafe. Park wordt goed onderhouden . De bungalows zijn allen luxueus en comfortabel incl vaatwasser en diverse ook met wasmachine. Aan kleine kinderen is ook gedacht dmv kinderbedjes/stoeltjes etc. Bungalows hebben ruime tuinen zodat kinderen ook lekker kunnen spelen, wel oppassen met water natuurlijk.
Als je houdt van varen is dit een geweldig park! Midden in natuurgebied de Weerribben gelegen en uitstekende uitvalsbasis om met een sloep oid te varen naar Blokzijl/Zwartsluis/Kalenberg/Dwarsgracht/Hassel/Meppel/Steenwijk/Muggenbeet en natuurlijk Giethoorn. Op dagbasis aan te varen!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Het park ligt mooi maar het is er zo doods"
Fam. Wiekens
Onderkomens
11-8-2010 Het park ziet er goed uit, echter het huisje wat wij hadden gehuurd stond in de verkoop. dat kon je aan alles zien ouwe troep binnen net zo gezellig als een mortuarium. Het huisje stond helemaal voor in het park naast de brug die ze nu net in onze vakantie aan het verbouwen waren.
Elke dag bouwgeluiden en lekkere ned talige muziek van de bouwvakkers (not!) maar goed verder mooie omgeving maar voor ons nooit meer!

met partner, Juni 2010
"Mooi park mooie bungalows"
silvia
Onderkomens
2-7-2010 Mooi park, huisje heel erg mooi heerlijke banken, en goede bedden!
Ligging direct aan het water, maar er was bij dit nr (38) geen trap om in en uit de Belterwiede te komen....heel erg jammer! Volgens de buren die hier al 3 x zijn geweest, is die aanvraag al 3 jaar onderweg!

"Lekker rust"
Beppie
Onderkomens
20-5-2010 Zijn vorig jaar geweest super ligging weinig te doen.
Je moet er wel op uit, ligt vlak bij Meppel wel gezellig.

met partner, Sept. 2009
"Prachtige huizen in een mooie omgeving"
Rinus en Suus Sturm
Onderkomens
11-10-2009 We hebben in september 2009 een week doorgebracht op de Belterwiede. Bij aankomst doet de tijdelijke receptie wat knullig aan. We werden netjes geholpen, het cijfer voor de service komt echter wat lager uit doordat we na 3 weken de borg van 50 euro nog steeds niet terug hebben ontvangen. De woningen zijn keurig ingericht en van alle gemakken voorzien, ook prima bedden. We hebben in de omgeving mooie fietstochten gemaakt. Het winkelbestand in Wanneperveen bestaat alleen uit een (goede) slager, voor andere boodschappen moet je naar Giethoorn of Meppel. Bij een volledige bezetting van het park in het weekend is de privacy rondom de woning wat minder, je kijkt precies op de woning aan de andere kant van het water. Van maandag tot vrijdag hebben we lekker rustig gezeten. Een aanrader.