Beoordelingen Vollenhove

Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
7,8
Omgeving
8,6
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
9,0
Het weer

25  °C

28 juli 2014

Vollenhove
8,1
21 beoordelingen
Beoordelingen Vollenhove

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vollenhove. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vollenhove. Ben je zelf op vakantie geweest naar Vollenhove? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vollenhove scoort een 8,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hotel, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark, 1 Kasteel en 1 Landhuis in Vollenhove. Op Zoover vind je bovendien 32 vakantiefoto's van Vollenhove. Je kunt 1 video van Vollenhove bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vollenhove. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

21 beoordelingen over Vollenhove

8,1
21 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
7,8
Omgeving
8,6
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
9,0
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Juli 2014
"Gezellig klein stadje"vertalen
Dirkje Rengerink
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

18-07-2014 Leuk stadje met in het midden het park Oldruitenborgh, met heerlijk terras. Mooie uitvalsbasis voor verkenning van kop van Overijssel (Weerribben / wieden / Giethoorn etc)

Mei 2014
"Mooie natuur en vriendelijke mensen."vertalen
vk1001
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0

10-05-2014 Zeer rustig stadje, weinig winkels en horeca maar de mensen zijn er zeer vriendelijk. Mooie authentieke huizen en kerken!

met partner, Jan. 2014
"Klein maar fijn"vertalen
Annelies
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0

26-01-2014 Vollenhove is een overzichtelijke plaats aan het water met een haven en fraaie oude straten. Bovendien kun je er een mooie wandeling maken over het landgoed, de tuinen en langs de haven.

De beste prijzen en lastminutes voor Vollenhove bij:

met partner, Nov. 2013
"Plaatsje met stadrechten."vertalen
Angelique
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
9,0

03-12-2013 Grappig plaatsje, maar je hoeft er niet speciaal voor om te rijden als je op zoek bent naar een bruisend centrum. Er zitten een paar restaurantjes, waarvan een aantal vrij prijzig. De ruïne van hotel Oldruitenborgh is erg mooi om te zien.

met vrienden, Okt. 2013
"Mooi en compact"vertalen
Conny
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

29-10-2013 Vollenhove is een mooi dorp met prachtige oude huizen die goed onderhouden worden door de huidige bewoners. Heerlijk om rond te slenteren en gewoon te genieten van de oudnederlandse architectuur. Verder is er voldoende horeca om ook nog even te pauzeren met een hapje of drankje.

Sept. 2013
"Prachtstad"vertalen
L.van der Ploeg
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

08-09-2013 het is daar goed toeven,leuke horeca

met jonge kinderen, Juli 2013
"Fantastische plek."vertalen
Licht
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

21-07-2013 Mooie plaats met veel oude kastelen. Met gids door het stadje, gezellige terrasjes en winkels. Mooie omgeving.

met partner, 2013
"Mooi historisch dorpje!"vertalen
Monique
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

21-06-2013 Wat is Nederland toch prachtig!

met partner, Feb. 2013
"Sfeervol"vertalen
Bartho
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

27-02-2013 Gezellig, klein stadje in Noordoost Overijssel. Veel mooie oude gevels en enkele kerkjes. Er is wat horeca,niet zoveel winkels. Al hoewel Vollenhove de moeite waard is voor een korte stop tijdens je trip door deze streek, vonden we het nabije Blokzijl meer sfeer hebben. Dus als je moet kiezen..

met een groep, Okt. 2012
"Mooi vestingstadje"vertalen
Rosemarie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

31-10-2012 Helaas was het cultuur Historisch Centrum gesloten vanwege het seizoen. Maar ondanks dat het al herfst is kan je er heerlijk uit eten gaan en in cafe t Saantje kan je tot de late uurtjes uit je dak gaan. Daarnaast voldoende faciliteiten zoals een grote C1000, boekwinkel, bloemenzaak, dus alles wat je nodig hebt is er te vinden. Mooie wandelroute door het park met ruine Toutenburg gemaakt.
Hotel de Herbergh is een goede uitvalsbasis.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?