Beoordelingen Vollenhove

Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
7,7
Omgeving
8,5
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
8,6
Het weer

20  °C

1 oktober 2014

Vollenhove
8,0
23 beoordelingen
Beoordelingen Vollenhove

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vollenhove. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vollenhove. Ben je zelf op vakantie geweest naar Vollenhove? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vollenhove scoort een 8,0 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hotel, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark, 1 Kasteel en 1 Landhuis in Vollenhove. Op Zoover vind je bovendien 32 vakantiefoto's van Vollenhove. Je kunt 1 video van Vollenhove bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vollenhove. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

23 beoordelingen over Vollenhove

8,0
23 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
7,7
Omgeving
8,5
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
8,6
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Aug. 2014
"Mooi stadje"vertalen
ollie.pluis
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

25-08-2014 Vollenhove is een mooi stadje. Het leent zich goed om er door te lopen, via het centrum, langs de kerken met bij één een mooie tuin ernaast en de ander ligt aan het binnenhaventje. Het hele stadje ziet er netjes en goed onderhouden uit.

met vrienden, Juli 2014
"Gezellig klein stadje"vertalen
Dirkje Rengerink
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

18-07-2014 Leuk stadje met in het midden het park Oldruitenborgh, met heerlijk terras. Mooie uitvalsbasis voor verkenning van kop van Overijssel (Weerribben / wieden / Giethoorn etc)

met partner, Juli 2014
"Prima omgeving"vertalen
Meulberg
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

03-08-2014 weinig sfeer in het dorp en zelfs in hoogseizoen zijn aantal terrassen gesloten.. vreemd

De beste prijzen en last minutes voor Vollenhove bij:

Mei 2014
"Mooie natuur en vriendelijke mensen."vertalen
vk1001
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0

10-05-2014 Zeer rustig stadje, weinig winkels en horeca maar de mensen zijn er zeer vriendelijk. Mooie authentieke huizen en kerken!

met partner, Jan. 2014
"Klein maar fijn"vertalen
Annelies
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0

26-01-2014 Vollenhove is een overzichtelijke plaats aan het water met een haven en fraaie oude straten. Bovendien kun je er een mooie wandeling maken over het landgoed, de tuinen en langs de haven.

met partner, Nov. 2013
"Plaatsje met stadrechten."vertalen
Angelique
Waardering
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
9,0

03-12-2013 Grappig plaatsje, maar je hoeft er niet speciaal voor om te rijden als je op zoek bent naar een bruisend centrum. Er zitten een paar restaurantjes, waarvan een aantal vrij prijzig. De ruïne van hotel Oldruitenborgh is erg mooi om te zien.

met vrienden, Okt. 2013
"Mooi en compact"vertalen
Conny
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

29-10-2013 Vollenhove is een mooi dorp met prachtige oude huizen die goed onderhouden worden door de huidige bewoners. Heerlijk om rond te slenteren en gewoon te genieten van de oudnederlandse architectuur. Verder is er voldoende horeca om ook nog even te pauzeren met een hapje of drankje.

Sept. 2013
"Prachtstad"vertalen
L.van der Ploeg
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

08-09-2013 het is daar goed toeven,leuke horeca

met jonge kinderen, Juli 2013
"Fantastische plek."vertalen
Licht
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

21-07-2013 Mooie plaats met veel oude kastelen. Met gids door het stadje, gezellige terrasjes en winkels. Mooie omgeving.

met partner, 2013
"Mooi historisch dorpje!"vertalen
Monique
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

21-06-2013 Wat is Nederland toch prachtig!


Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met je huisdier als je op vakantie gaat?