Beoordelingen Hotel Tante Sien***

23 mei 2013

Tante Sien***
Beoordelingen Hotel Tante Sien***
Denekamperweg 210, 7661 RM, Vasse
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tante Sien*** in Vasse, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tante Sien*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Tante Sien scoort een 8,2 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tante Sien*** in Vasse, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tante Sien***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Tante Sien*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Tante Sien*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Tante Sien*** met andere accommodaties in Vasse.

37 beoordelingen over Tante Sien***

met partner, Mei 2013
"Absoluut waar voor je geld in dit heerlijke hotel"
Bernadette
12-5-2013 We voelden ons snel thuis in dit fijne hotel. Supervriendelijk personeel, schappelijke prijzen en ontspannen atmosfeer. Vanuit dit hotel hebben we prachtige fietstochten in de omgeving gemaakt. Ook wandelen kan alle kanten op. Wij komen zeker terug!

met vrienden, Mei 2013
"Uitstekend adres"
Wil
13-5-2013 De uitstekende service (zeer hulpvaardig) en het fantastische eten (echt een pluim voor de koks) is zeker aan te bevelen en ik ga zeker terug naar dit adres! Ik had een grandioos verblijf in een prachtige omgeving.

met partner, Apr. 2013
"Heerlijke dagen gehad bij tante Sien."
Gerda,
1-5-2013 We waren 6 dagen bij tante Sien en hebben genoten.
De kamers zijn wat gedateerd, maar heel goed te doen, brandschoon en er is een heel goed bed, de badkamer heeft een ligbad wat voor de oudere wat moeilijk is om in te douche. Maar ook weer keurig netjes. Het ontbijt is heel vers heerlijke zelf gemaakte broodjes, jam en uitgeperste sinaasappelsap er was iedere dag een vers eitje. Het diner is heerlijk een groot compliment aan de kok een de lieve bediening .
We hopen zeker nog eens terug toekomen .

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tante Sien*** bij:

met partner, Mrt. 2013
"Landelijk in heel mooie omgeving"
Ton & Coby
4-4-2013 Hotel Tante Sien is een landelijk gelegen hotel. De bediening is erg behulpzaam en vriendelijk. Het hotel heeft een heel gezellige uitstraling. De kamers zijn wat gedateerd. Niet al te groot, maar op zich prima om te slapen. Als je even wat rustig op je kamer wilt zitten, dan is het wel erg krap allemaal. Maar dan kun je heel gezellig beneden in het hotel zitten. Diner prima en ook het ontbijt is uitstekend. Alles vers en heel uitgebreid.

met partner, Mrt. 2013
"Pure verwennerij !!"
Han Velner
26-3-2013 Heerlijk weekend gehad bij Tante Sien. Prima hotel, fantastisch personeel en fantastisch gegeten.
We voelden ons geen gast, maar thuis bij Tante Sien.
Gratis wifi, gratis fiets-, auto- en wandelroutes.
Wij komen zeker nog een keer terug dit jaar.

met partner, Jan. 2013
"Aanrader"
Frank
21-1-2013 Afgelopen weekend zijn we bij Tante Sien geweest. De ontvangst was hartelijk, de kamer ruim van opzet, de badkamer gedateerd maar werkelijk brandschoon, lekkere bedden en een heerlijk kraakvers ontbijt. De tweede dag hebben we een overheerlijk en verrassend driegangendiner genoten. Voor een paar dagen er even lekker tussenuit om tot rust te komen een echte aanrader. Prachtige omgeving voor wanden en fietsen.

met partner, Jan. 2013
"Gemoedelijk hotel"
Hans en Trijnie
21-1-2013 Typisch sfeervol streekhotel midden in het kleine dorpje. Mooi en ruim opgezet. Mooie terrassen/tuin. Erg vriendelijk en gemoedelijk personeel. Het restaurant is erg goed, mooie en goede gerechten voor redelijke prijzen. Ontbijt is goed te noemen evenals de gelegenheid/bistro.
Kamers zijn prima voor een *** hotel, ruime kamer, goede bedden. Onze douche bevatte wel enige schimmels in de hoeken.
We hopen dat de kamer onder ons niet bezet was omdat de vloer heel erg kraakte.
Al met al hebben we een fijn verblijf gehad.

met vrienden, Dec. 2012
"Restaurant"
Dineke de Vos
17-12-2012 We raakten min of meer toevallig verzeild in restaurant tante Sien (zondag 16-12-12). Echt ongelofelijk lekker gegeten. Vooral het hoofdgerecht (sucadelapje) echt bijzonder lekker!! Hulde aan de kok en de vriendelijke bediening. Jammer dat we niet in de buurt wonen.......

met een groep, Sept. 2012
"Gemoedelijke sfeer, en perfekte kok"
hans munster
9-10-2012 Het laatste weekend van september hebben wij met 18 familie leden een gezellig weekend beleefd bij Tante Sien, fietsen werden in de buurt gehuurd, of zelf mee. Mooie tocht door de bossen, en niets was de leiding teveel om het ons naar de zin te maken, Zelfs een complete picknick in het bos, met wijn,fris,koffie,thee,stokbrood,met veel heerlijke kaas,,mooie broodjes, ,s avonds bij de open haard, lekkere koffie, en perfekt dinee. kortom wij komen zeker nog eens terug. Kamer met piepklein balkonnetje ook schoon, en fris bed.

met partner, 2012
"Leuk hotel in een groene omgeving"
tijdelijk
23-8-2012 We vonden het een leuk hotel met zeer vriendelijk personeel. De nieuwe eigenaar is druk bezig om de gedateerde kamers aan de eisen van deze tijd aan te passen.

Het eten in het restaurant is prima: niet verder zoeken.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit