Hotel Droste's**** in Tubbergen Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

restaurant

Beoordelingen Hotel Droste's****

Uelserweg 95 , 7651 KV, Tubbergen
Hotel Droste's scoort een 8,8 uit 10, op basis van 96 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Droste's****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Droste's**** in Tubbergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Droste's**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Droste's**** met andere accommodaties in Tubbergen.

96 beoordelingen over Droste's****

met partner, Apr. 2012
"Je voelt je direct thuis!"
Martine Schenk
9-5-2012 Helaas hadden we maar voor 1 nacht gereserveerd bij Droste's in Tubbergen. Natuurlijk was dit veel te kort. Maar wel lang genoeg om toch heerlijk ontspannen en met een geweldige indruk weer naar huis te gaan. Bij thuiskomst hebben we gelijk weer geboekt voor een volgende keer.

met vrienden, Apr. 2012
"Mooi, trendy, verrassend hotel"
o_kleinherenbrink
11-4-2012 Afgelopen paasweekend met vrienden en hond gelogeerd bij Droste's. Wat een mooi, klienschalig hotel, alles klopt hier. Wij hadden een medium loft kamer, mooi, schoon, strak, nieuw. Onze vrienden hadden de patiokamer op de begane grond,zij konden direct vanuit hun kamer naar buiten.
Hotel heeft geweldige bar, waar je heerlijk wat kunt drinken, met een leuke kleine kaart, in de serre is het geweldige ontbijt. De eetzaal is heel mooi ingericht , goeie wijnen, subliem eten ( BIB Gourmand). Terras buiten is heel trendy en gaaf.
Kortom voor ons een blijver, we komen hier zeker terug.
Tip: ga naar theehuis Dennenoord voor een high tea, vanuit het hotel ongeveer 5 km wandelen, mooie omgeving

met partner, Mrt. 2012
"Erg goede ontvangst en perfecte service!"
Olaf
8-5-2012 Echt een plek om lekker tot rust te komen. Een bijzonder hartelijke ontvangst en relaxte kamers.
Eten was bijzonder lekker en verrassend!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Droste's**** bij:

met partner, Mrt. 2012
"Lente-arrangement"
fam. de Groot
18-3-2012 Dat lente-arrangement was een super idee! Genoten van het zonnige lenteweer en genoten van dit super hotel. Dit was trouwens onze tweede keer dat we in dit hotel geweest zijn en gaan binnenkort voor de derde keer. Tot dan!

fam. de Groot
Leiden

met partner, Feb. 2012
"Pssst, Valentijns actie, zeer geslaagd initiatief"
Ben & Reina de Vrie...
21-2-2012 Zoals we gewend zijn, weer een heerlijk menuutje gemaakt.
De wijn was zeer verrassend, geslaagd advies!

Kortom, voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer.

"Heerlijk er tussenuit"
Ellen Ticheler
12-3-2012 Via "wandelen met Abel" zijn we hier in 2009 toevallig binnen gelopen.
Ondertussen is die enkele overnachting al door meerdere bezoeken gevolgd.
De ligging in het buitengebeid van Tubbergen vraagt gewoon om verder verkend te worden met de benenwagen, al veel gewandeld in de omgeving, maar er zullen nog vele wandelingen volgen.
Droste's zelf is subliem.... heerlijk ontspannen, gastvrij en een super keuken, het is hier gewoon heerlijk onthaasten.

"Droste Hotel Tubbergen"
I.Wiggers
13-2-2012 Het Hotel is een prima hotel, tikje modern maar toch sfeervol met een leuk café waar je gezellig bij de open haard een borreltje kan drinken. Ligging is enigszins landelijk alleen jammer dat het precies aan een kruispunt met rotonde ligt. Echter door de dubbele ramen hoor je niet zo veel van het verkeer.
Jong maar uitstekend personeel erg hartelijk, vriendelijk en behulpzaam. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is goed want we hebben er voor een redelijke prijs heerlijk gegeten. We komen er zeker terug.

met vrienden, Jan. 2012
"Geweldig!"
petra
31-1-2012 Goede ontvangst door gastheer, mooie kamer, gezellige bar (haardvuur!), erg vriendelijk en goedgehumeurd personeel, heerlijk en eerlijk gegeten, prima (huis)wijn, goed ontbijt...; kortom heerlijk voor een weekend weg!

met partner, Jan. 2012
"Super hotel"
Yvonne Philipse
9-1-2012 Afgelopen weekend in Hotel Droste gelogeerd.
Mijn man en ik hadden een bon voor een medium kamer, maar we
kregen een zeer grote kamer toegewezen; was een cadeautje werd ons verteld. Bovendien was de kamer van alle gemakken voorzien en met veel oog voor detail ingericht.
Het begon dus al goed en na een heerlijke nachtrust en super ontbijt gingen we huiswaarts.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Dec. 2011
"Goede service, fantastisch ontbijt"
Barbara
20-12-2011 Details als een verhalenboekje op het nachtkastje en een krantje voor de deur 's ochtends maken het helemaal af. Fantastisch ontbijt en dito restaurant. Gezellig cafe om even iets te drinken. Echt top.