15-6-2011
We zijn met de Pinksteren naar 't Kappie geweest. Erg mooie camping, mooi sanitair en erg schoon allemaal! Warm water met een pasje, waar je geld op zet en het bedrag dat er aan het eind van je verblijf nog op staat krijg je gewoon terug. (Goed systeem.)
Eigenaren zeer klantvriendelijk, is gewoon een goede camping!
18-8-2009
Deze camping is een aanrader voor mensen met jonge kinderen van 0 tot ca 12 jaar. Veel speelgelegenheden, prachtige bossen pal voor de deur, een schitterend sanitairgebouw, wat wil je nog meer! Deze camping is minder geschikt voor de oudere jeugd, er is geen speelschuur of horeca/muziekgelegenheid. Maar daardoor een rustige plek, die veelal bezocht wordt door oudere kampeerders, of jonge gezinnen. Wij waren er met onze dochter van 7 maanden. Het sanitair voor kinderen is super, er zijn babybadjes, kinderdouches, kinderwastafels en wctjes. Ook het overige sanitair is zeer luxe afwerkt. Betalen werkt met een pasje in het hele gebouw, dus lekker douchen/afwassen zonder zorgen dat het muntje op is. Opwaarderen kan bij de receptie, en het restant krijg je terug bij vertrek. Prima systeem!
Er zijn vanaf de camping veel wandelingen te doen in de bossen. De dichtstbijzijnde horeca is bij een van de grotere campings in de buurt. (ca 2km)
20-8-2006
Prachtige kleine camping met zeer ruime plaatsen en een sanitairblok dat men nergens aantreft: schoon en van alle gemakken voorzien.