24-6-2010
Heel Jammer, de Omgeving is aangenaam maar voor de rest is het een zeer vervallen Camping, slecht onderhoud, speeltoestellen zijn zeer onveilig voor de kinderen.
Er is een leegstaand zwembad die nodig eens weg moet. Naambordjes van de
verschillende veldjes zijn onleesbaar. Kinderboerderij is een aanfluiting voor de
dieren.
De Eigenaar is een aardige man maar weet niets van een Camping goed runnen.
1-11-2009
prima en rustige camping waar je als mens nog mens bent en geen nummer,alleen voor de kinderen mogen er wel wat nieuwe speeltoestellen komen wat er nu is is niet meer van deze tijd,verder is het erg gezellig en er hangt een goede sfeer top.
7-1-2010
Hier op deze camping een paar keer bij kennissen op bezoek geweest........., tjemig, wat een troep......, die speel toestellen, (voor het zover het nog speel toestellen zijn, eerder zelfmoord toestellen...), echt levens gevaarlijk!!, ik snap niet dat deze eigenaar nog zo een camping mag runnen.......
Je kan er op wachten voordat hier iets ergs met je kinderen gebeurt, ja lekker goedkoop nou ik betaal liever 500 euro meer voor een jaarplaats op een camping en dat ik weet dat het veilig, netjes en schoon is, dan op deze uit de 15e eeuw stammende camping!!!!!!!