Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk - De Bult Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem

_
Vakantiehuis in de ochtendzon

Beoordelingen Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem

Eiderberg 2, 8346 KJ, Steenwijk - De Bult
Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem scoort een 8,3 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk - De Bult, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Buitengoed Fredeshiem met andere accommodaties in Steenwijk - De Bult.

9 beoordelingen over Buitengoed Fredeshiem

"Heerlijke plek"
A.Weijts
Onderkomens
5-7-2011 We hebben een midweek doorgebracht in een heerlijk huisje, met sauna.
Prachtige omgeving en heerlijk wandelen met de hond.
De maaltijden in het restaurant vonden we erg simpel, maar de kwaliteit kunnen we niet beoordelen
Het feit dat de huisjes zo vrij liggen, zonder afgepaalde tuintjes e.d. sprak ons erg aan.

met vrienden, Dec. 2010
"Heerlijk rustige omgeving"
Laura
Onderkomens
28-12-2010 Zalig huisje, niet teveel poespas. Al was de infra-rood sauna in het huisje niet verkeerd. Nadeel is de slechte bereikbaarheid met het OV, al hebben ze wel een kortingsdeal met een taxibedrijf.

met een groep, Dec. 2009
"Prachtig onderkomen in het bos"
koos
Onderkomens
19-12-2010 De huisjes liggen in of tegen het bos aan, heerlijk overnacht, en heerlijk in de sneeuw rond kunnen stappen

zakelijk, Feb. 2009
"Prima hotel"
A@A
Onderkomens
6-9-2009 Heerlijk verblijf gehad op de Eese. Schone kamer maar 's nachts erg koud gehad.
Eten was goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel.

met partner, Sept. 2008
"Een heerlijke accomodatie"
wim Otter
29-12-2008 Fredeshiem-Steenwijk:
Of je nu alleen met volwassenen bent ,of met kinderen erbij ,het is een bosrijke omgeving Je verveelt je hier nooit.Ook het verblijf is ontspannend en je wordt goed en vriendelijk tegemoet getreden Ik kan het een ieder aanraden.

Familie
"Leuke huisjes van buiten, van binnen erg matig!"
Fam. Tobe
15-8-2008 wie wil er nou eerst de badkamer moeten poetsen bij aankomst van je vakantie. Erg vochtig en muffe slaapkamers (zelfs na iedere dag de ramen open). Jammer..niet voor herhaling vatbaar.

Familie, Juni 2008
"Geweldig mooie huizen"
Willem en Agneta va...
Onderkomens
19-8-2008 Zijn hier met ons gezin geweest, erg mooie luxe vakantiehuizen erg genoten, zeker voor herhaling vatbaar.

Familie, Sept. 2007
"Heerlijke vakantie"
Van Putten
13-9-2008 Prima tijd gehad op Buitengoed Fredeshiem.Erge mooie 6-persoonsvakantiehuizen,super omgeving, met een centrale ligging ten opzichte van vele bezienswaardigheden.De huizen liggen zowat in het bos.We hebben heerlijke wandelingen gemaakt en fietsen gehuurd.We hebben ook gebruik gemaakt van de broodjesservice!Super!Het personeel is erg vriendelijk en dit vakantieoord zullen we dan ook niet snel vergeten.

Tevreden gast
1-1-2007 Zeer mooie luxe huizen, aanrader voor families / groepen.
Veel wc's en bakamers, meer de genoeg slaapkamers, complete keuken (vaatwasser, oven, etc.)
Veel ruimte voor aktiviteiten op het park of naaste omgeving.
Stappen in Steenwijk is een afrader, tuig of streng gelovig, na 0.00 uur alles dicht.