Attractiepark Slagharen Slagharen Nederland. Informatie & Beoordelingen Attractiepark Slagharen ~ Zoover

Beoordelingen Attractiepark Slagharen

25 mei 2012

Loopingstar

Beoordelingen Attractiepark Slagharen

Zwarte Dijk 37, 7776 PB, Slagharen
Wil je weten wat anderen vonden van Attractiepark Slagharen in Slagharen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Attractiepark Slagharen.
Wil je weten wat anderen vonden van Attractiepark Slagharen in Slagharen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Attractiepark Slagharen. Je kunt 246 vakantiefoto's van Attractiepark Slagharen bekijken. Daarnaast kun je 36 video's van Attractiepark Slagharen zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Attractiepark Slagharen in Slagharen.

94 beoordelingen over Attractiepark Slagharen

"Jammer"
Dagje Uit
24-5-2012 Ik vind het jammer dat het er eigenlijk nog net zo oud ziet als vroeger toen ik nog klein was. Weinig vernieuwingen, maar wel een gezellig park.

"Verouderd park"
mmartienus
22-5-2012 Lange wachttijden, ietwat verouderd allemaal, komt zeker niet in onze parken top vijf!

met oudere kinderen, Mei 2012
"Leuk park"
schenkjeffrey
18-5-2012 Kleinschalig, leuk park. Wel van te voren even checken op de site, of wel alle attracties tegelijk open zijn, op rustige dagen zijn alle attracties om de beurt een half uur ror een uur open en dat is erg irritant.

alleenreizend, 2012
"Goed pretpark"
Tim
17-5-2012 wel een beetje duur maar toch heel leuk

"Leuk park"
Els
17-5-2012 Leuk park. Zéér goede prijs/kwaliteit verhouding.

"Sterk verouderd"
anita
14-5-2012 Het park is erg verouderd en omdat het niet druk was waren veel attracties op roulatie basis wat met kleine kinderen niet te halen is, dit vonden wij erg jammer. we hadden een beetje het idee dat ze je een disneyland gevoel wilde geven, maar hier slagen ze niet in. Onze dochter heeft zich overigens goed vermaakt

"Voor ieder wat wils"
Fam. Lensen
14-5-2012 in slagharen vind je veel leuke attracties. Voor groot en klein.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk en schoon pretpark"
leonie_1
16-5-2012 Leuk opgezet, attracties liggen dicht bij elkaar. Wachttijden vallen heel erg mee. Genoeg toiletten en eetgelegenheden. Leuke shows, vriendelijk personeel.

"Redelijk"
M.J. Peppelman
14-5-2012 Voor kleine kinderen is er niet veel te doen, bij de shows worden de kleine kinderen onder de voet gelopen door andere mensen er wordt niet gecontroleerd naar binnen gegaan. Al sta je al een uur te wachten als er iemand sneller is dan jij dan heb je pech

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Niet geschikt voor kleintjes."
g.b.kalsbeek
3-5-2012 Is niet geschikt voor kinderen tot een jaar of 5, ze mogen in bijna geen enkele attractie,zonde van het geld.

Beste accommodaties in Slagharen