Rijssens Museum Rijssen Nederland. Informatie & Beoordelingen Rijssens Museum ~ Zoover

Beoordelingen Rijssens Museum

2 juni 2012

Rijssens Museum

Beoordelingen Rijssens Museum

Kasteellaan 1, 7460 AG , Rijssen
Wil je weten wat anderen vonden van Rijssens Museum in Rijssen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Rijssens Museum.
Wil je weten wat anderen vonden van Rijssens Museum in Rijssen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Rijssens Museum. Je kunt 28 vakantiefoto's van Rijssens Museum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Rijssens Museum in Rijssen.

4 beoordelingen over Rijssens Museum

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooie omgeving."
C. van der Starre
5-5-2012 Interessant, als je er van houdt. Mijn dochter vond al die etalagepoppen (in ouderwetse kledij) doodeng.

met partner, Feb. 2011
"Beslist de moeite waard !"
Fam.Hart
5-2-2011 We zijn blij dat we het Rijssens Museum hebben bezocht. Deze mooie havenzate beschikt over vele pronkstukken die je terugbrengen in de tijd. Van klederdrachten tot schilderijen en nog veeeeeeeel meer !We werden bijgestaan door een gids die ons alles haarfijn wist te vertellen. Dat was prettig en gezellig.Ook ligt er een schitterende tuin die er in de zomer helemaal geweldig uit zal zien.

In het naastgelegen bijgebouw bevind zich het internationaal Brandweermuseum.Hier werden wij wederom begeleid door een gids.
Ook daar kijk je je ogen uit bij het zien van zo enorm veel verzamelde materialen afkomstig uit tal van landen.
Voor kinderen is er zelfs een speciale ruimte waarin zij zich helemaal kunnen uitleven als een echte brandweerman of vrouw. En er ook zelf kunnen '' blussen ''

Uw entreekaartje is voor beide musea geldig !!! Wij hebben dus urenlang genoten voor slechts € 6.50 p.p. Maar heeft u een museumjaarkaart dan bent u natuurlijk nog veel beter uit !

Fam. Hart uit Huizen

met vrienden, Juli 2010
"Mooie havezate, veel te zien."
Dirk Vancraeynest
2-8-2010 * gescheidenis van de stad * mooie havezate met grote collectie kunst, antiek en historie * vakkundige gidsen *gratis met museum jaarkaart

met partner, Mei 2010
"Havezate De Oosterhof"
Jan en Christien
1-6-2010 Het Rijssens Museum is gevestigd in de Havezate De Oosterhof. In het museum is de geschiedenis van Rijssen en omgeving in beeld gebracht. De tuin rondom de havezate is prachtig.
In een van de bijgebouwen is het brandweermuseum gevestigd.