Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)**** in Rijssen Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)****

Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)**** Rijssen

Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461 PA, Rijssen
Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg) scoort een 7,9 uit 10, op basis van 169 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)**** in Rijssen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)**** met andere accommodaties in Rijssen.

168 beoordelingen over Fletcher Sallandse Heuvelrug (vh.Hampshire Classic Rijsserberg)****

"Heerlijk"
meije757
31-5-2012 Na een slechte ervaring in een andere Fletchervestiging de twee dagen hiervoor, was dit een verademing: plezierige ontvangst, uitstekend diner, waarbij goed rekening werd gehouden met de allergie van mijn vrouw, een fijne kamer, kortom, een prettig verblijf.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima hotel, mooie omgeving"
fam.land
30-5-2012 Prima Hotel, met vele uitwijkmogelijkheden. Nette kamer met prima bedden
Zeer goed ontbijt en ook diner was super. Mooie tuin om te relaxen, aanrader voor iedereen. Komen zeker nog terug

"Fantastisch hotel"
Pauline en Andre
28-5-2012 Waanzinnige omgeving,heerlijke bedden ,bad is ook erg plezierig,en de sauna ,zwembad en bowling mogelijkheden etc zijn een zeer groot pluspunt,wij zijn dan ook erg te spreken over fletcher in het algemeen en zullen zeker nog eens terug komen bij fletcher hotels,erg fijn om hier te verblijven..

met partner, Mei 2012
"Een prachtige mooie plek"
pjrust
28-5-2012 Wij hebben genoten van de hele entourage,alles waar we voor heen gingen klopte ook.
Mensen van het hotel iedereen bedankt voor een fantastisch week-end.

met een groep, Mei 2012
"Even heerlijk relaxen"
Sjaan Zuiderwijk
27-5-2012 Het hotel de Sallandse Heuvelrug is een geweldig goed hotel. Het ligt prachtig in een bosrijke omgeving. We hadden met nog 2 broers en schoonzussen 3 kamers naast elkaar beneden met terras. Door het fantastische weer konden we 's avonds gezellig met elkaar buiten zitten op het terras. We hebben het geweldig gehad.

met partner, Mei 2012
"Rustig gelegen. Mooi terras. Goed ontbijt."
Annette van 't Sant
27-5-2012 Wij vonden de kamer wat saai ingericht. Het personeel was buitengewoon vriendelijk.

met partner, Mei 2012
"Wij zijn vriendelijk ontvangen"
fam. fiolet
28-5-2012 fletcher hotel sallandse heuvelrug te rijssen accommodatie is goed

het uitzicht en omgeving was goed
omgeving bos
het was erg vriendelijk en behulpzaam met het vragen waar er wat te doen was het was
je moet geluk hebben via veiling dit hadden we gekregen omdat mijn man 65 jaar is geworden de volgende dag zijn we naar een ander fletcherhotel gegaan in lutte

met partner, 2012
"Heerlijk rustig midden in een bosrijke omgeving!"
Petra
24-5-2012 Het hotel ligt midden in het bos, maar binnen paar minuten sta je ook in het dorp. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en de rust is heerlijk. Kamers zijn netjes en geen geluidsoverlast. 's Morgens gewekt door de vogels.

met vrienden, Mei 2012
"Heerlijke plek in het bos"
joyce
30-5-2012 Hotel Sallandse Heuvelrug is een prima hotel in een mooie bosrijke omgeving. Heerlijk relax wakker worden met fluitende vogels. Het personeel is behulpzaam en zeer klantvriendelijk.
De kamer waar wij zaten was wat simpel voor een **** de luxe kamer.

met partner, Mei 2012
"Fantastische Plek, zéker doen!!"
Anja Klokkemeijer
24-5-2012 Fletcher Hotel de Sallandse Heuvelrug ligt op een prachtige plek!
Mooie tuinen, práchtige terassen, goéd restaurant, ook voor de lunch en het ontbijt. Kamers prima, rustige ligging. Twee dagen hebben wij hier genoten en dat was veel te kort.....wij komen dus terug!!
Hulde aan het zeer behulpzame en vriendelijke personeel, zowel aan de receptie als in het restaurant!!