Camping De Schwarzwald Hoeve* in Rijssen Nederland beoordelingen 4.0 | Zoover

Beoordelingen Camping De Schwarzwald Hoeve*

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Camping De Schwarzwald Hoeve*

Biesterij 2, 7461 PG, Rijssen
Camping De Schwarzwald Hoeve scoort een 4,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Schwarzwald Hoeve*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Schwarzwald Hoeve* in Rijssen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping De Schwarzwald Hoeve* met andere accommodaties in Rijssen.

1 beoordeling van De Schwarzwald Hoeve*

1 beoordeling
met een groep, Mei 2009
"Nooit meer!"
Ingrid
22-5-2009 Wij zijn een paar dagen met de JV naar deze accomodatie geweest, we zaten in een groepsacoomodatie. Toen we er aankwamen werden we verrast door de macroni onder de bedden, klevende tafels, stinkende keuken, stoffige matrassen ( in hoeverre je het matrassen kon noemen ). De beheerders waren ronduit onbeschoft. Toen ze aan het einde van de weekend het huisje kwamen controleren kon er geen glimlachje van af. Ze blaften om de sleutel ( nee, geen: mag ik alstubliefd de sleutel? maar: SLEUTEL! ) vervolgens werden we alles verweten wat er in het huisje aangetroffen werd, terwijl wij het schoner hadden achtergelaten dan dat zij het toen wij aankwamen schoon hadden gemaakt. We moesten betalen voor een gat in het plafond wat er al inzat toen we aankwamen. Dit werd echter niet geloofd en ze wilden hier niet normaal over praten. De beheerder wilden alleen maar discussies aangaan, maar normaal praten was er niet bij.
conclusie: NOOIT MEER!