Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen*** in Rheezerveen Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen***

9,7

Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen*** Rheezerveen

Beoordelingen Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen***

Ommerweg 11, 7797 RD, Rheezerveen
Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen scoort een 8,8 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen*** in Rheezerveen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Horsetellerie Rheezerveen*** met andere accommodaties in Rheezerveen.

19 beoordelingen over Horsetellerie Rheezerveen***

9,7
met oudere kinderen, Mei 2012
"Een geweldige plek!"
Mirian Hendriks
Onderkomens
30-5-2012 Met pinksterweekend hier geweest, een klein park, maar ruime accomodatie. Doet zeer nieuw aan, erg schoon. Tegen het bos aan, je loopt er zo in, fietsen goed te doen, hebben wij alleen geen gebruik van gemaakt. Wel met de auto de omgeving verkent; Slagharen op 9 km, restaurant (pannekoek/a la carte) de Gloepe in Diffelen een echte aanrader, mooie omgeving. Receptie goed te bereiken, ook buiten openingstijden, erg vriendelijk. Meertje met mooie stranden en snacktent op 3 km van accomodatie. Voor elk wat wils dus! Een echte aanrader!

met een groep, Mei 2012
"Jammer van de receptie"
Jantine Meijer
Onderkomens
20-5-2012 Keurige huisjes voorzien van alle gemakken. Ook een prachtige omgeving.

Jammer dat de receptie op de aangegeven tijden niet geopend was. Tot drie keer toe geprobeerd op de aangegeven tijden maar niemand aanwezig. Ook bij vertrek niemand om onze vragen over de rekening en de borg te stellen. De bel werd beantwoord met een beantwoorder die vertelde dat er niemand beschikbaar was. Uiteindelijk de bewoner van het huis gevonden die duidelijk niet op ons zat te wachten. Volgens de bevestiging van touroperator hoefden we geen borg te betalen maar dit moest bij aankomst wel, bij vertrek konden we het niet terug krijgen maar zou het worden overgemaakt. De meneer kon alleen niet vertellen naar welke rekening.
bedrijfsleider Horsetellerie, 22-5-2012
Eigenaar zegt:  Dank voor uw beoordeling, wij zijn inderdaad af en toe onderbezet, hierdoor is de receptie af en toe gesloten terwijl deze open zou moeten zijn, wij doen ons best dit zo snel mogelijk op te lossen. Op de beantwoorder wordt overigens wel verteld dat wij telefonisch bereikbaar zijn, en in de map met parkregels staat een telefoonnummer wat bereikbaar is na kantooruren, u kunt ons dus altijd telefonisch bereiken.

met vrienden, Mei 2012
"Superluxe onderkomen op een rustig park"
Marieke
Onderkomens
20-5-2012 Vandaag teruggekomen van een lang Hemelvaartsweekend op de Horsetellerie. Hoge verwachtingen gezien de cijfers op Zoover en het is waargemaakt. Een klein park met maar 16 huisjes, heerlijk wat een rust. Achter de huisjes loop je zo het bos in voor een heerlijke boswandeling. Op het park zit een leuk avontuurlijke speeltuin, lijkt me erg leuk voor kinderen van basisschoolleeftijd. Vooraan het park staan paarden, ook leuk voor de kinderen. Het huisje was erg luxe, van alle gemakken voorzien en erg netjes.

met een groep, Apr. 2012
"Fantastisch!"
Finn
Onderkomens
2-5-2012 Je zit dicht bij het vechtdal. Heel dicht bij Hardenberg en er zijn veel fietspaden in de buurt. De beste bungalows die je maar kunt vinden. Alles er op en eraan! Dit is zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fantastisch verzorgde en zeer complete accomodatie"
marianne smulders
Onderkomens
11-4-2012 Wij zijn er met Pasen jl. geweest. Geheel zonder verwachtingen.
Het is er rustig. als je de weg oversteekt loop je zo de prachtige bossen in. De accomodatie is zeer verzorgd, compleet en bovenal erg schoon. Heerlijk opgemaakte bedden. Het ontbrak ons aan niets! Vele huisjes gehuurd maar er is duidelijk moeite voor gedaan om te zorgen dat alles aanwezig is.

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Heerlijk rustig en fantastisch aan rand van bos"
De Wit
Onderkomens
31-3-2012 Dit nieuwe parkje ligt op een geweldige plek aan de rand van het bos. Ondanks dat de huisjes nagenoeg allemaal bezet waren (aan het aantal auto's te zien) hebben we vrijwel niemand gezien. Kortom heerlijk rustig met veel privacy.
Het huisje is helemaal compleet en ruim!
De eigenaar is gastvrij en gaf de nodige tips over de omgeving.
Alhoewel wij geen paardenliefhebbers zijn, willen we hier zeker nog een keer terugkeren.

met jonge kinderen, 2012
"Ruim modern huisje aan de bosrand"
ajmvandenhoek
Onderkomens
25-3-2012 de horsetellerie is een nog erg nieuwe accomodatie. De inrichting van de huisjes is erg compleet en de huisjes zijn ruim. De open keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron en koken op gas met automatische ontsteking.. De woonkamer is voorzien van een lekker zittende bank. eettafelstoelen hebben wieltjes (met kleine kinderen niet zo handig..) onze kind vriendelijke woning miste een traphek beneden. kinderstoel en kleine stoeltjes waren aanwezig. kinderkamer had een kinderdouche, helaas werd het tapijt nat bij gebruik.
De woningen liggen achter op het terrein, vooraan zijn de paardeweiden en de manege met boxen. De A woningen hebben vrij zicht aan de achterkant.
het terrein is nog wat kaal door de jonge aanplant. er was een leuk speelcircuitje, heuvel met buizen en klimtoestellen. voetbaldoeltjes. vanaf het terrein loop je middels klaphek zo het bos in.

met partner, Feb. 2012
"Komen nog wel eens terug als er watte doen is "
jansen
Onderkomens
10-3-2012 mooi huisje van alles voor zien alleen jammer op park niks te doen alleen met paard jammer ook geen paard rijde

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Mooie huisjes, maar voor ons te rustig"
Nijdam
Onderkomens
1-3-2012 De huisjes zijn in 1 woord super! Nog luxer dan thuis bijna. Erg complete inrichting. In de keuken niet 1 keer misgegrepen. Het onderhoud is erg goed en netjes en zeer schoon! Overal horren voor de ramen, de badkamer was nog beter dan thuis ;-). Dus daarvoor een dikke 10!
Het park is nog niet af en het klopt niet helemaal wat er op de website staat. Fruitbomen zijn net aangelegd en zullen voorlopig nog geen fruit geven.
De speelplek voor de kinderen is heel erg leuk. Wij hadden niet zo geweldig weer en daardoor niet zoveel gebruik van gemaakt. Je loopt zo het bos is, maar door het weer ook maar 1 keer gedaan.
Toch een punt van aandacht: De huisjes zijn wel erg gehorig. Wij zaten op de hoek en de 2 huisjes naast ons waren vrij en dan nog hoorden we ergens in het blok iemand hard de trap op rennen.
Er is verder op het park helaas niets te doen. Als je voor rust gaat, is dit park helemaal geweldig. Wij houden echter van wat meer reuring.
De parkbeheerder is overigens erg vriendelijk!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Mooi park"
Moppie100
Onderkomens
28-1-2012 Wij zijn hier in december een weekend geweest en het huisje is echt prachtig. Mooi aan het bos gelegen, leuke speeltuin voor de kleintjes! Het huisje is echt van alle gemakken voorzien en de omgeving is leuk voor uitstapjes! Hardenberg is een leuk stadje en op tien minuten rijden.