26-9-2009
Ellen Schipper zei :
Vandaag zijn we zeer onvriendelijk te woord gestaan. Mijn dochter is jarig en wil graag met vriendinnetjes een weekend camperen. We zijn echter niet welkom! We kunnen bij hoge uitzondering een paar plekken helemaal achterin krijgen aan de rand. Ze zijn bang dat we lawaai maken, laat over de camping lopen en al dat soort zaken meer. Nou, om even duidelijk te maken; mijn dochter wordt 11 jaar en haar vriendinnetjes zijn ook 11 jaar. We staan met 4 volwassenen erbij en zijn zeer nette mensen. We hebben zoiets nog nooit meegemaakt en zijn hierover uitermate ontevreden. Ze wilden ons gewoonweg niet op de camping hebben. Dit is klant-onvriendelijk.
Ellen, ook wij hebben minder goede ervaring met de Molenhof. Het personeel is verre van vriendelijk. Wij hebben er 8 weken, welliswaar alleen de weekenden gestaan maar bij het weggaan en afmelden kon er geen vriendelijk woord vanaf. Waar wij van baalden was vooral dat je aan alles kon merken dat "het seizoen bijna afgelopen is". Geen animatie meer, geen restaurant wat open is, geen ( soft) ijs te krijgen , 26 graden buiten! En dat meisje maar uitleggen aan mij hoeveel werk het wel niet is om een soft-ijs machine schoon te maken. Ik heb 25 jaar in de horeca gezeten, hoef je mij niet uit te leggen dat dat 15 min werk is... Wij vonden dat je heel goed kon merken aan het personeel dat ze er duidelijk geen zin meer in hebben. Ook was het rommelig en lag er veel hondenpoep op de paden. Sanitair word op prime time ( 9 uur s`morgens) schoongemaakt.... Je hebt er goed aan gedaan een andere camping te zoeken. Ik kan me helemaal voorstellen hoe er gerageerd is.