Hotel De Wiemsel**** in Ootmarsum Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Wiemsel****

Schitterend buitenzwembad en verwarmd:)

Beoordelingen Hotel De Wiemsel****

Winhofflaan 2, 7631 HX, Ootmarsum
Hotel De Wiemsel scoort een 9,3 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Wiemsel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Wiemsel**** in Ootmarsum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel De Wiemsel**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel De Wiemsel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Wiemsel**** met andere accommodaties in Ootmarsum.

25 beoordelingen over De Wiemsel****

met partner, Mei 2012
"Graag nog een keer"
C.C.
21-5-2012 Mooi rustiek gelegen hotel. Receptie kan wat beter. Men is vriendelijk maar straalt het niet uit. Kamers heel mooi en goed geoutilleerd, alleen de t.v. is wel heel erg ouderwets. Bijbehorend restaurant De Wanne is subliem. Culinair hoogstaand, bediening voortreffelijk. Ontbijt heel keurig en goed, helaas troffen wij twee droge broodjes. Een aanrader voor rust, luxe, beautybehandeling(en) en culinair genoegen. Vast eens doen!

met een groep, Mrt. 2012
"Niets is teveel!"
svg66svg
5-3-2012 Met de familie (9 volwassenen en 2 kinderen) zijn we op uitnodiging van mijn vader en zijn vriendin in dit hotel verbleven voor het weekend. Was een aangenaam verblijf. Alles was tot in de puntjes verzorgd. 's Ochtends een uitgebreid buffet en 's avonds gedineerd in restaurant De Wanne, waar we 2x een driegangendiner voorgeschoteld kregen door vriendelijke bediening en dan heb ik het in het bijzonder over de oudere heer van Italiaanse afkomst. Wat een fijne gastheer. Er is een mooi zwembad en van horen zeggen weet ik dat de sauna en het Turkse stoombad ook meer dan in orde zijn.
De suite is groot en dan vooral de badkamer! Alles is ingericht in Engelse stijl. Not my cup of tea, maar wel knus en wat je verwacht bij een hotel als De Wiensel, vooral in die omgeving.
Enige minpuntje was de warmte. Nu ben ik nogal kouwelijk aangelegd, maar de rest niet en die zweetten peentjes!
Ik ben ook in de Beaty World geweest, maar omdat dat los staat van het hotel, heb ik die elders beoordeeld.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk"
Nienke
21-10-2011 Een nachtje De Wiemsel in Ootmarsum na een geweldig diner in De Wanne, tegenwoordig in het complex gevestigd. Echt een prima hotel, beetje Engelsachtig ingericht (tegen het ouderwetse/oubollige aan, maar wel gezellig en warm). Lekkere ruime kamers, mooi uitzicht over de tuin, heerlijk ontbijt, prachtige bloemarrangementen, rustig, erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Minpuntje: het bedhoofdboard mag wel even gereinigd worden en de douchekop eventjes ontkalkt.
Ootmarsum zelf is een plaatje, klein en met leuke ateliers/winkeltjes, ook op zondagmiddag open.

"Fantastisch"
L. van Diest
22-8-2011 wij hadden een 4 daags culinair arrangement geboekt en werkelijk alles was tot onze volle tevredenheid. super mooie ruime suite met een fantastisch zicht op het park. wij hebben erg genoten van zowel de faciliteiten als het eten. dit was onze derde en beslist niet de laatste keer.

met een groep, 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
holosas
12-7-2011 Een week doorgebracht met Senior Vakantie Plan. Geweldig, het kan niet beter lijkt mij. Geweldige suites met koffie/thee faciliteiten. De service is uitmuntend.

alleenreizend
"Topper van de week"
truus
29-4-2010 leuk hotel
flotte bediening
volgnede keer weer denk ik zo.....................

met partner, Juli 2009
"Verwennen"
Linda
12-7-2009 Weer heerlijk geweest!! Eerst naar Beautyworld en daarna buiten aan het zwembad, net mooi weer.
Ontspannen kan je de werkweek weer aan.Tot de volgende keer!!

Mevrouw de Jonge
5-6-2008 Ben afgelopen weekend met mijn partner geweest en we hebben beide ontzettend genoten. Heerlijk gegeten in de Wanne en een ontspannende massage in de Beauty. We hadden een super mooie kamer (met airco) en werden als vips behandeld. Onze complimenten

met partner, Feb. 2008
Sigrid Poel
13-3-2008 mijn man verrast met een valetijnscadeau. beautyarrangement was heerlijk maar.. de manicure voor 30 euro pp was waardeloos. diner was van zeer goede kwaliteit maar hoeveelheid was matig in ieder geval voor die prijs. Het zeer aangename was wel dat we de kamer de laatste dag van ons verblijf tot einde van de middag konden gebruiken.

Gerrit
15-1-2008 Super verblijf gehad, heerlijk genoten van alle luxe faciliteiten. De Beauty was top en het eten overheerlijk. Wij komen hier zeker terug. Complimenten aan het personeel!!!