Hotel De Rozenstruik*** in Ootmarsum Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

pand met rozen

Beoordelingen Hotel De Rozenstruik***

Denekamperstraat 15, 7631 AA, Ootmarsum
Hotel De Rozenstruik scoort een 9,3 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Rozenstruik***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Rozenstruik*** in Ootmarsum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel De Rozenstruik*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Rozenstruik*** met andere accommodaties in Ootmarsum.

20 beoordelingen over De Rozenstruik***

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk verblijf tijdens de feestdagen"
Sandra van Gelderen
4-1-2012 wat hebben wij het heerlijk gehad in de Rozenstruik, en wat hebben we heerlijk gegeten tijdens de jaarwisseling. van A tot Z prima voor elkaar.
Bart en Monique heel erg bedankt voor deze fijne dagen en zeker tot ziens

Sandra en Frans, Weert

met partner, Dec. 2011
"Een aanrader! Maar wel wat gehorige kamer"
manonkuipers
18-12-2011 Een heerlijk hotel. Veel aandacht voor details (zie onze foto's). Je voelt je echt welkom. De lounge en bar zijn heel mooi en sfeervol ingericht. Binnen 3 minuten lopen ben je in het centrum. De (standaard)kamer is prima. Ruim en mooie, nieuwe badkamer. Wij zaten op kamer no 1 en die is wel heel gehorig. Er naast zit het toilet dat door restaurantgasten wordt gebruikt. Dit is zo gehorig dat je werkelijk alles hoort tot aan het afscheuren van het toiletpapier. Deze kamer ligt ook onder een trap die veel herrie geeft als mensen daar lopen. We komen zeker terug maar vragen dan om een andere kamer. Overigens bij uitchecken werd ons wel verteld dat dit toilet niet voor restaurantgasten bedoeld is. Nog een kleine tip. Een radiozender aan in het restaurant vinden wij niet passend. Zit je lekker te eten komen er elke 15 minuten allemaal radioreclames voorbij. Het is een kleine moeite om een sfeervol achtergrond muziekje op te zetten.
Eigenaar Bart Kreikamp, 16-1-2012
Eigenaar zegt:  Hallo Manon, Bedankt voor je beoordeling, Het toilet waar je over schrijft wordt eigenlijk nooit gebruikt, al helemaal niet door restaurant gasten, die komen daar normaalgesproken niet omdat ik geen restaurant gasten wil hebben bij de hotelkamers i.v.m. evt. rumoer, we hebben met de verbouw zelfs een extra tussen deur voor geplaatst. Het toilet deur gaat vanaf heden op slot, het was voor het eerst dat ik hier een opmerking over heb gehad in 10 jaar maar het klopt dat je alles hoort. Dat je de trap hoort is ook een recent probleem waar we de oplossing voor hebben, na de verbouwing galmt het in de hal door de gebruikte materialen er worden nu gordijnen opgehangen in de hoeken om dat te verhelpen. De muziek is een verhaal apart, we hebben een overspanning gehad in de meterkast waardoor heel veel apparatuur doorgebrand is, waaronder de muziek computer, alleen de radio deed het nog vandaar sky radio, met kerst was het geen probleem i.v.m. kerst muziek op usb zo blijf je aan de gang.

"Een aanrader"
Rein, Jeanne, Bert ...
23-8-2011 We zijn net terug van een weekje "Rozenstruik".
We hebben genoten: mooie kamers, hééél lekker eten.
Vriendelijke gastvrije ontvangst. Bart en Moniek en de medewerkers zorgen er voor dat je je thuis voelt en doen alles om het naar je zin te maken!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Rozenstruik*** bij:

met vrienden, 2011
"Werkelijk fantastisch"
Dymphie Buijs
14-8-2011 Het eten zoals in een sterren-restaurant en een gastvrijheid waardoor je je meer dan thuis voelt. Dat hebben Bart en Monique ons de afgelopen dagen gegeven. Hartelijk dank hiervoor. Ook hun personeel was geweldig! Onnodig hieraan toe te voegen dat we zeker terugkomen.
Merle, veel succes met je stage op Aruba.
Hartelijke groeten,
fam. Veraart en vrienden

"Alles klopt"
Rudy Joon
7-8-2011 Wat een fijn hotel met deideale ligging.
Alles klopte, mooie tuin, heerlijk eten, gezellige kamer.
Chapeau voor Bart, Monique en personeel, die altijd voor je klaar staan.
Tot gauw!!!

met partner, Apr. 2011
"Het was WEER geweldig"
Janet
1-5-2011 We troffen een Rozenstruik in een geheel nieuw jasje, prachtig verbouwd, maar de gezelligheid was als van ouds.

met partner, 2011
"In een woord TOP!!"
fam de kreek
23-4-2011 voor het eerst in Ootmarsum, was erg benieuwd!
de rozenstruik, klonk en beetje oudbollig
Maaaaaarrr niets was minder waar goed verzorgde kamers, eten buiten gewoon verrassend!
vernieuwde bar, lounge gedeelte, ruimte voor evt grote gezelschappen.

met partner, Apr. 2011
"Knus, romantisch en lekker eten!"
Familie Schmitz
22-4-2011 We hebben een weekendje in dit prachtige, pas verbouwde hotel doorgebracht. De kamers zijn ruim, schoon en comfortabel. De eigenaren, Bart&Monique, zijn erg gastvrij en zeer vriendelijk. Je kan bij ze aankloppen voor informatie over Ootmarsum, fietsroutes of gewoon om even een praatje te maken. Ook het eten is ontzettend lekker en bereid door een waardige chefkok! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Omdat het hotel niet zo groot is, voel je je er al snel thuis en heb je contact met andere gasten. Kortom dit was een geweldig weekend in het mooie plaatsje Ootmarsum in een ontzettend goed en leuk hotel! Voor herhaling vatbaar.

met een groep, Apr. 2011
"Een schitterende plek in een prachtige omgeving"
Thieu en Sandra
18-4-2011 Met onze hardloopvrienden hebben we een sportief en gezellig weekend gehad in de Rozenstruik. Alles is pas gerenoveerd en het is heel smaakvol ingericht. Maar Bart kookt gelukkig nog 'als vanouds'. We hebben weer genoten, van het lekkere eten, de mooie natuur en het gezellige stadje.
Volgend jaar zijn we er zeker weer.

Thieu en Sandra

met partner, Okt. 2010
"Een aanrader"
Ton Dona
17-10-2010 We hebben een weekend genoten in de Rozenstruik in Ootmarsum.
De kamers zijn goed en schoon.
Het eten is voortreffelijk, smaakvol bereid.
We werden gastvrij ontvangen en de service is prima.
Ootmarsum is een sfeervol plaatsje, een echte aanrader!