Hotel De Postelhoek*** in Ootmarsum Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.770 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Ootmarsum > Hotel De Postelhoek***

Beoordelingen Hotel De Postelhoek***

22 februari 2012

De voorkant van Postelhoek

Hotel De Postelhoek scoort een 8,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Postelhoek***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Postelhoek*** in Ootmarsum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel De Postelhoek*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Postelhoek*** met andere accommodaties in Ootmarsum.

9 beoordelingen over De Postelhoek***

met partner, Okt. 2011
De Postelhoek, een plek waar je naar terug wilt!
Jan
17-10-2011 In het weekend van 14, 15 en 16 oktober 2011 zijn wij een weekendje in de Postelhoek geweest. Mede dankzij het prachtige weer hebben wij daar een topweekend gehad. Het establishment zag er prima uit. De dames van de bediening waren zeer vriendelijk en gastvrij en het eten was overheerlijk!

met partner, Okt. 2011
Zeer gastvrij, goede verzorging
S te W
7-10-2011 Ik geef de ligging een 7 omdat het op een hoek aan een vrij drukke weg ligt en wij er waren tijdens de maisoogst.
Dus tractoren die heen en weer reden.
Desalniettemin hebben wij genoten, echt aan te raden is om een wandeling in het springendal te maken, daar kom je helemaal tot rust.

met vrienden, Juni 2011
Super
heppie
26-6-2011 Prachtig locatie net buiten Ootmarsum, moderne kamer met alle faciliteiten
wij waren met de motor dus volop genieten van de omgeving een aanrader
Wij hadden kamer 1, er was ook mogelijk om te koken koffie te zetten e.d.
Eten kan je in het restaurant of in Ootmarsum.

met partner, Nov. 2010
Een superplek voor 'buitenmensen'.
Hedwig Suurmeijer
28-11-2010 Wij waren drie nachten (vier dagen) in de Postelhoek. Een prima B&B (met restaurant) met uitstekende studio's; mooi, schoon, ruim, modern en voorzien van alle faciliteiten. Omdat het ontbijt op de kamer wordt gebracht (avond tevoren) heb je alle vrijheid om zelf je dag in te delen. Het ontbijt was zodanig 'ruim' dat je er ook nog een lunchpakketje van kon maken voor onderweg (tijdens wandeling of fietstocht). Gastvrouw Silvia is een aardige jonge vrouw die haar zaken goed voor elkaar heeft. Wij aten drie avonden bij de Postelhoek (herfstarrangement). Prima verzorgde voor- en hoofdgerechten. Desserts vonden wij iets minder 'inspirerend'.
Vanuit de Postelhoek start je meteen je 'on track'- wandeling of je fietsroute (knooppuntenroute). Veel idealer kun je het niet hebben.

Uitstekend
theo
28-6-2010 hebben twee nachten in de postelhoek
door gebracht naar alle tevreden heid
super studio goed eten en een goede ligging ivm fiets routes
lieve en vriendelijke bediening

Een aanrader!
Katja
1-11-2009 Prachtig gelegen in de nabijheid van een natuurgebied en het gezellige dorpje Ootmarsum, vriendlijk personeel en uitstekende kaart. De studio's zijn ruim opgezet en mooi ingericht! Ideaal voor een weekendje weg!

Was fantastich
Geert en Jo Fransen...
21-9-2009 We (mijn vrouw en ik) hebben een paar hele fijne dagen gehad. De service en bediening waren prima. De ligging is ook heel mooi en in een rustieke omgeving. Om te fietsen is het daar ook heel fijn.

Echte aanrader voor wandelaars!
Arno
22-7-2009 De Postelhoek ligt in het mooie Ootsmarsum, en heeft een topligging met name voor wandelaars. na een heerlijke dag wandelen in de omgeving, kun je heerlijk ontspannen op het terras en in het restaurant je laten verwennen door overheerlijk eten! De kamers zijn prima, je komt er echt toe aan rust!

Helemaal TOP
Renate en Erik
30-9-2008 Geweldige ligging aan de rand van het springendal bosrijke omgeving.Ootmarsum een zeer mooi stadje.Zeer mooie appartementen niets ontbreekt.Eten in het restaurant zeer goede kwaliteit en betaalbaar,vooral de kalfslever.Dus prijs kwaliteit is helemaal goed.Leuk en gastvriendelijk personeel.