Camping De Haer*** in Ootmarsum Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Twents geniet

Beoordelingen Camping De Haer***

Rossumerstraat 22, 7636 PL, Ootmarsum
Camping De Haer scoort een 8,5 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Haer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Haer*** in Ootmarsum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping De Haer*** vinden. Je kunt 1 video van Camping De Haer*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping De Haer*** met andere accommodaties in Ootmarsum.

29 beoordelingen over De Haer***

met partner, 2011
"Leuke plek, maar toch een paar opmerkingen"
Hans
2-11-2011 Algemene indruk is prima. Leuke ruime camping, mooie omgeving. Heb alleen opmerkingen over beheerders. Kunnen wel lesje over klantvriendelijkheid en communicatie. Opmerkingen komen soms een beetje beroerd er uit. Of is dat boerse charme?

"Camping met goede voorzieningen."
Henk
6-9-2011 Leuke verwelkoming bij camping "de Haer" in Ootmarsum.
Aankomst eind augustus 2011 met matige weersvoorspellingen.
Wij kregen een rondleiding over het terrein en konden een plaats kiezen.
Het werd een plaats op het open veld nabij het keurige sanitaire blok.
Prima douchen,afwassen en wassen met sepkey.
Van ons zouden de wegen egaler mogen en de verschillende oude opstallen mogen worden afgebroken. Ook drainage op verschillende veldjes zou niet verkeerd zijn.
Heel mooie omgeving om fietstochten te maken. Wij hebben het goed naar ons zin gehad. Kortom een niet zeuren camping in een mooie omgeving.

"Geweldig"
elly
10-8-2011 we zijn voor de eerste keer op deze camping geweest . en hebben er erg genoten erg gezellig .de eigenaren erg vriendelijke en behulpzame mensen . en we gaan er in het voorjaar zeker terug . ook om de mooie natuur en de rust .wij hebben een top vakantie gehad .

"Hier kom je terug!!"
buurj01
9-9-2011 De eigenaresse runt met haar 2 zonen deze camping. Behulpzaam, vriendelijk, niets dan lof. Sanitair is uitstekend. Ligging is ook prima. Een camping om terug te komen!

met jonge kinderen, Mei 2011
"We komen terug!"
ann
8-5-2011 Op de camping stonden in deze meivakantie naar verhouding weinig gezinnen met kinderen, veel senioren....maar dat mocht voor ons en onze kinderen de pret niet drukken! Veel gefietst in de prachtige omgeving en genoten van het mooie weer. Op de camping vermaakten de kinderen zich prima, het is ruim opgezet en netjes. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Waarom meer betalen, als je op en top kunt genieten op een betaalbare camping...met recht een charmecamping!

met jonge kinderen, 2011
"Zeer gunstige camping"
Mensen
8-5-2011 We hebben weinig toe te voegen aan de goede reacties, wat zeker genoemd moet worden is het goede sanitair, vriendelijke eigenaren/personeel en gunstig tarief.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuke, goedkope camping"
Mensen
9-8-2011 In de meivakantie van 2011 hebben we op deze camping gestaan. Een zandbak op kruipafstand was ideaal voor onze zoon. We hebben genoten van ons verblijf op de camping en vooral van de omgeving. Prachtig om te fietsen en te wandelen.

met partner, Juli 2010
"Hele fijne rustige camping."
Tinie van Eekelen
9-8-2010 Heel mooie camping als je van rust en fietsen in de omgeving houdt, heel vriendelijke eigenaren die alles willen doen om je vakantie zo goed mogelijk te maken.
Ruime plaatsen met zowel schaduw als zon, zelfs een plekje voor de hangmat, dat is toch echt vakantie ! Een zwembad voor een verkoelende plons is als het warm weer is.
Elke morgen warme verse broodjes. Een heel mooi en schoon toiletgebouw wat door de eigenaren zelf wordt schoongemaakt. Zelfs in een moeilijke week met een sterfgeval in de familie vonden ze dat alles voor de gasten door moest gaan want wij hadden immers vakantie, echt heel knap.
's Avonds reëen kijken op loopafstand aan de bosrand is prachtig.
Het mooie stadje Ootmarsum op 1 km afstand en erg veel fietsroutes in de omgeving.
Wij gaan er zeker nog eens terug, wij hadden er erg genoten.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima plek en alles netjes!"
Tiny en Berend
22-8-2010 Camping de Haer in Ootmarsum is een niet al te grote rustige camping met prima beheerders die elke dag het sanitair poetsen en verder ook alles voor je willen doen. We hebben er 2 weken heerlijk vertoefd met onze kleinkinderen, die zich er ook prima hebben vermaakt, vooral in het zwembad. Het bos is vlakbij, het dorp is vlakbij, overal fietspaden in een vriendelijk landschap. Beslist een aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Gezellig leuk voor kinderen .lieve mensen"
fam kingma
12-6-2011 prachtig plek mooie natuur erg mooi. vlak bij duitsland emmen pretparken
camping die gewoon gebleven is. en camping om van te houden